Depend Gelkit

Depends gelkit är skitbra! Man sätter på egna tippar och penslar på gelen, jag hade mina naglar i 2 veckor, de skulle säkert sitta på längre men då tog jag av dem.
Kostar 159 kr och finns på bl.a Lindex och Kicks.



Kommentarer
Moa

svar: låter roligt med tävlingar!

2010-12-15 @ 19:53:53
URL: http://moalinden.blogg.se/
Annster

Hej, vad roligt att du tog dig tid att läsa inlägget :)



Det är märkligt hur väl man kan tänka ibland, men hur svårt det är att få ur sig dessa tankar i text. Det är lätt att man gör om och drar i det som skrivs, så pass att det blir en soppa av allt. Jag känner igen frustrationen.



Dock tror jag inte att det handlar om dåligt ordförråd eller begränsningar i sitt sätt att märka känslor. Jag tror det ligger med i dessa skrivregler. Man hakar upp sig på stavelser, finare benämningar, upplägg, styckeinedelning, komma, punkt, bindestreck och den där röda tråden är så lätt att tappa. Man ska skiva om en sak, sen slutar det med mummel om tio olika saker istället. Det är så mycket att tänka på vad gäller sättet att skriva. Men i huvudet finns ju inga regler, där tänker man bara helt fritt vilket gör att så mycket bättre.



Känner mig varm inombords när du nämner att jag är duktig på att skriva. Det ju just det jag inte tycker, medans andra däremot tycker motsattsen. Det är ju tips jag själv vill ha, för det finns så mycket att lära inom skrivandet helt klart. Men jag tror att mycket i en bra text, handla om att lyssna till sitt inre, att plocka tanken. Jag har läst bloggar som ser sjukt tråkiga ut, men textmässigt är det klockrent. Det är just för att det inte är några konstigheter, det är tankar direkt på ett blad och det är intressant och spännande, käns så äkta. Visst bör man gå någon skrivkurs, för det är ju där man kan hämta som mest. Men jag tror att man kan komma långt, genom att öva på det direkta flödet. Nämligen att upprepa tanken, det man tänkte skriver man ner direkt utan att ändra och göra om bara för att det ska låta bättre. Isåfall låter det mer tillgjort än äkta :)

2010-12-16 @ 00:37:56
URL: http://annster.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0