Byta färg?

Vi håller på och försöker byta hårfärg på salongen. Svårt bara att veta vilket märke man ska gå över till:S Det ska ju vara till ett rimligt pris också.
Den färgen vi jobbar med nu har vi jobbat med i 3 år nu, den är jätte bra och fin, på vissa hår! Vi tycker inte att den uppfyller våra krav, och på gråhår är den inte alls bra:( Och vi vill ju ge kunderna det bästa. Och sanningen är ju så att de nyare, billigare färgerna inte är fullt så utvecklade som de äldre som t.ex. Wella, Keune och schwartzkopf. Man ska inte behöva välja mörkare färger för att det ska bli en "ljusare" (!), man ska inte behöva tänka i andra banor för att få den färgen man vill ha. Man ska bara peka på en färg, blanda, och så ska den bli att se  ut så!  
De nyare märkena har inte ännu kommit på hur man ska förändra färgen för att lösa vissa problem. Nä, man får inte bara tänka på pengarna, det viktigaste är ju att kunden är nöjd och kommer tillbaka.

Så om någon frisör läser detta, och vet någon färg som är både bra och prisvärd, säg gärna till!



Kommentarer
Mia -Livet i Göteborg

Bra skrivet :) Kunderna måste bli nöjda o vilja komma tillbaka!

2011-06-08 @ 21:27:18
URL: http://mariagraaf.blogg.se/
Mia -Livet i Göteborg

Svar: Saknar dig med så mkt <3<3 Ni är alltid välkomna hit! Jag är alltid ledig helger så du o Madde kan väl snacka ihop er lite :)

2011-06-08 @ 21:31:14
URL: http://mariagraaf.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0