Gran Canaria resan

Tänkte äntligen ta och berätta om Gran Canaria (Playa Del Ingles) resan vi gjorde den 7 dec-14 dec.
Vi åkte kl 3 på natten ifrån Karlskoga, vi hade då planerat att vi skulle hinna precis till flygplatsen. Den natten blev det ju såklart snöstorm:S Men det skulle nog gå bra tidsmässigt ändå tänkte vi.
Madde och Erik hämtade mig i Karlskoga, och Tobbe, Tobbe2 och Kim åkte i våran bil. När vi kommer en liten bit utanför Karlskoga började Madde och Eriks bil att gå trögt. Så vi fick lov att stanna. Ja tro på fan, bilen gick sönder!
Panik Panik Panik!
Min största skräck är att missa flygplanet, iallafall DIT, på hem resan gör det inte så mycket;) hehe.
Och vem är vaken 3 på natten och sitter påklädd och redo att åka ut med någon bil? Typ ingen!
Så vad fick vi göra? Jo, klämma ihop oss 6 pers i våran bil, med 6 resväskor, haha! Otroligt att vi fick plats!
Fick sitta på halva röven, så hade lagomt ont när vi väl kom fram till flygplatsen;)
Vi checkade in, och läste på boardingkortet att vi skulle åka från gate 16, flygplanet skulle gå 10 över 8, och påstigningen skulle börja halv 8 eller 20 i, minns ej riktigt;)
Vi satt iallafall vid Gate 16 och väntade, klockan blev 10 i 8, och det var väldigt tomt med folk tänkte vi. När klockan blev ca 8 tittade Tobbe på tavlan, wooops, vi skulle visst vara vid gate 11! på andra sidan Arlanda typ!
Så vi fick typ springa nån kilometer;) haha. Men vi hann precis på planet iallafall. Kändes som att det var meningen att vi skulle missa planet, men vi trotsade guds planer! MOAHAHAH!

Hotellet var jätte bra! Så himla god mat, och variation varje dag med massor av olika sorter.
Vi hade middagsbordet kl 20 varje kväll. Vi hade All inclusive glömde jag säga!
Så vi drack varje dag, våra favorit drinkar var Lumumba och Coco Loco.
Jag skämtade och sa att jag och Madde var hotellets attraktion/underhållning, haha. Kändes som att varje kväll när vi kom ner med våra 14 cm klackar, kort korta klänningar och sminkade fejs så tittade alla gamla på oss och tänte: Jaha, nu är de igång igen, vad ska de hitta på för tokigheter ikväll da? HAHA!
Vi gick ut 3 gånger på krogen, vi var mest på Pascha (ursäkta stavningens:S ) och på Mtv. Hade så himla roligt, dansade loss och drack:D Annars hade vi så himla roligt på hotellet ändå;)

Solmässigt så fick vi 3 soliga dagar, de andra var molniga, så de molniga dagarna utforskade vi ön lite, gick ner till stranden, gick i "öknen" och kollade på olika shoppingcentren. Sista kvällen letade jag och Madde efter en tatueringsstudio, men det kostade lika mycket som i Sverige så vi sket i å tatuera oss;)

Vi hade iallafall så jädra roligt, längtar tillbaka! Men till våren blir det nog en resa till Turkiet, fast 2 veckor, så då blir det att tagga igen:D



Kommentarer
Madde

Jaa :D åh va roligt det var!! Längtar tillbaka vi med! Vi får Tagga för våren resan nu ;) längtar!!! :D

2012-01-10 @ 20:00:05
URL: http://maddeloo.blogg.se/
Mia- Livet i Göteborg

HAHAH FYFAN va äcklig den bilden på Erik o sprutflaskan! Haha!

2012-01-16 @ 10:38:13
URL: http://mariagraaf.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0