Dagens tips


HÄR hittar du råd och tips om hur du ska klä dig beroende på vilken kroppsfrom du har.

Söt klänning

Hittade en jätte söt klänning här, kostar bara 379:-

Det är en väldigt typisk "emma" klänning:) men har just nu inga stora pengar, julen har varit dyr och det är åter dags att spara;)

Lite modenyheter

"Lagom till februari 2010 släpper JC: s egna jeansvarumärke Crocker en helt ny linje som heter Crocker Pep! Kollektionen innehålelr slimmade tjej- och killjeans och inspirationen kommer från kärleken till färg och populärkultur. Jeansen i den nya linjen har en enkel, tydlig och modern design, i en denimkvalité som delvis består av stretch. Som kontrast kommer de dessutom att ha en lekfull och kul detalj i form av färgade patchar. De kommer i sex olika färger (rosa, blå, grön, orange, gul och lila) som slumpmässigt placeras på jeansen och dess olika tvättar. (FL-Net)"

"Tre olika trendstilar kommer att dominera på Kappahl i vår; Soft Denim, Marine Twist och Artistic Nomad. Det handlar om en modern bohem, en välklädd preppy och en klassisk maritim. Alla med en gemensam nämnare – färg i massor. I Soft Denim får jeansjackan åter liv tillsammans med nyckelplagg som jeans och chambrayskjorta. Marine Twist handlar om klara färger som matchas med basfärgerna svart och vitt. Artistic Nomad slutligen är ett tema kring den välklädda bohemen där neutraler som armégrönt och beige får sällskap av en varmare färgskala. Nyckelplagget är gyllenbeiga chinos som även hittas i starkare kulörer. (FL-Net)"

god jul

god jul på er alla!
hoppas ni har haft en bra julafton, det har vi haft hos Tobbes syster i Åtorp, där fick vi jätte god julmat, har aldrig varit så hungri, kanske för att vi inte åt frukost och att maten blev efter kl 3, tihi:)
idag ska vi vidare till min familj i filipstad, fira med mamma och mormor och bröder, imorgon ska jag till min pappa, som också bor i filipstad, och fira med honom och min lillasyster. så det är fullt upp här och jag har lite bråttom att packa allt, så vi får höras nån annan dag.

Detta blev min julafton outfit

Nyårsoutfit?

Vad tycker ni? kan jag ha det här på nyår? Tänkte ha klänning först men eftersom  man kommer vara ute lite så är det skönare med lite mer kläder på sig.
Observera att jag har en gördel i stället för ett skärp i midjan, ett snyggt alternativ om man tröttnat lite på skärpet;)

Dagens tips


Polera naglarna istället för att använda genomskinligt nagellack, då glänser naglarna hela tiden utan att det nöts bort:)

Viva La Diva

Idag köpte jag mig Viva La Divas stora sminklåda, jätte frina metallicfärger! Så nu kommer jag väl erxperimentera mycket:) Får jag till nån snygg kombination lägger jag ut en bild här:)
Finns att köpa på bland annat Kicks, Lindex och kostar ca 189:-

Dagens tips


Har du en massa snygga linnen med kanske några snygga motiv på? Men man kan inte alltid gå i bara linnen, så använd dem som kjol över leggings istället! Dra bara ner dem över höfterna, snyggast är om man har en liten längre överdel som döljer axelbanden.

Ögonfransar

Hej alla, har ni det bra i kylan? Här i Degerfors är det just nu 10 minusgrader och det är verkligen svinkallt ute, men bra är väl det, så snön ligger kvar tills julafton:)
Har varit dålig på att uppdatera men har jobbar ganska mycket denna vecka och är väldigt trött...
Fick en fråga om vilka ögonfransar jag använder och hur jag klipper, dem jag har på bilden i mitt förra inlägg är från Depend, längst ner i hörnet på förpackningen ska det stå "Nr 2", dem tycker jag är finast i deras serie.'
Jag tar upp den ena fransraden och klipper den på mitten, se bild.
Då får man två delar, en till varje öga, så här sen en del ut: Som ni ser får man då en kortare sida, och en längre sida, när du sätter på fransraden på ögat ska du ha den kortaste sidan in längst in p åögat, närmast näsan alltså. Jag är dåligt på att förkalra men hoppas ni förstår, lägger upp en till bild där det syns vart jag har satt lösfransarna. Lösögonfransarna är inringade.

________________________________________________________________________________
Hittade en jätte fin Jul klänning:

Den kostar 349:- och finns att köpas här: Eliteladies, där kan man också köpa denna läckra klänning, den skulle passa jätte fint till nyår och kostar 399:-


Ska svara på en till fråga, vilken blekning är bäst, H&Ms eller en vanlig mataffärs.
Om man ska ljusarefärga håret så är nog båda lika bra, att ljusarefärga håret är en helt annan sak från att bleka håret. Med ljusarefärgning kan du bara få en färg, och hur den färgen blir beror på vilken färg du har på ditt egna hår. Har du redan mörkfärgat hår (inte sin naturliga hårfärg) och vill bli ljus ska du inte köpa ljusarefärgning, då kommer du bara på ett gult eller oranget resultat. Om du läser på förpackningen kan du få reda på om det är en ljusarefärgning, står det på innehållet att det är två olika cremer är det just en ljusarefärgning, då blandar man två cremer med varandra.
Vill du ha blekning ska det stå på innehållet att det finns en creme och pulver, då blandar du cremen med pulvret. Det står alltid hur länge färgen ska sitta i håret, men väljer du blekningen kan du bestämma tid själv, för den har ingen bestämd tid. Med blekning kan du alltså uppnå ett ljusare resultat än vad du kan med ljusarefärgning.
Men efter att blekningen suttit i mer än en timme kan du skölja, för efter ungefär en timme slutar processen, blir du inte nöjd så köp en till likadan förpackning och gör en gång till, men var försiktig och var med och dra i håret lite då och då under verkningstiden, märker du att håret är mjukt och att det går att dra strået ut mycket längre så avbryt så du inte får tuggummi hår:)
Så jag tycker att blekningen är bättre för då kan man vara med och bestämma lite själv.

Ha en fortsatt bra kväll.

Dagens tips


Om du ska sätta på lösögonfransar och har valt dem där man sätter på frans för frans, då brukar jag doppa botten på fransen (som ska sitta fast på fransraden) i mascara och sedan lägga den försiktigt på plats, man behöver ofta inte trycka fast dem för när dem väl har torkat så brukar dem sitta, jag brukar alltid använda pincett när jag gör detta. Sen tycker inte jag att man ska måla mascara på de lösa fransarna, det ser bättre ut utan, så måla era ögon först.

Mina köp

Hej alla, min dag på ullared var jätte bra:) Jag får sån kick av att köpa billiga grejjer:) För en gångs skull var det roligt att betala, haha:) Här kommer mina klädköp.
89,95:-79,95:-
199:-49,95:-
89,95:-129:-
59,95:-Harem byxa 99:-
stickad 169:-
Vad tycker ni om priserna? suveräna!
Handlade lite julklappar, lite julgrejjer och saker till huset.

köpte även lösögonfransar, jar brukar alltid klippa dem på mitten och ha en varsin halva längst ut på varje öga, då ser det ut så här:) Sen målar jag alltid med flytande eyeliner så det blir ett rakt sträck längs hela fransraden och så man inte ser kanten på lösögonfransarna.

Dagens tips


Jag klarar mig inte utan Farouks "Biosilk, Silk therapy", den är helt underbar! Det är silke i som bygger upp och reparerar håret. Jag har blekt mitt hår, och när det är blött är det väldigt töjbart och lite "tuggummivarning". Håret är som ett papper, det är starkare när det är torrt, men blir det blött är det väldigt lätt att det går sönder, så var jätte rädda om håret när ni har tvättat det, kamma försiktigt och blås håret när det nästan har torkat. Jag tar alltid ca 2 droppar av Biosilk när det är blött, då är det mycket lättare att reda ut håret. Sen tar jag alltid i 2 droppar på morgonen, och alltid när jag ska platta håret, det funkar som värmeskydd också. Är håret lite torrt så är detta en suverän produkt! Prova och ni märker skillnaden! Jag klarar min inte utan den...
Finns att köpa på Nelly, ett prisex. är 160:- för 50 ml, man behöver bara några droppar per gång och den är hur dryg som helst.

Hårvård

Fick en fråga om schampo och balsam för torrt och frissigt hår, det finns ju nästan hur mycket som helst att välja mellan, och produkterna fungerar olika på olika individers hår. Men jag gillar Lóreal Professionnels produkter. Dem har en serie som heter "Repair Care", Dem har "Absolut repair", som är den vanligaste och lättast att hitta hos frisörer och på internet, det är djupverkande vård för mycket skadat hår, den är jätte bra för t.ex. blekta hår som håret tar väldigt mycket stryk av. Sen har dem "Intense repair", dem tillför intensiv näring och mjukhet till naturligt torrt hår. Och den sista i serien är "Solar sublime", den är djupverkande och samtidigt har den ett solskydd.
Hos frisörerna ligger Lóreals priser lite högt, men HÄR finns dem för lite bättre pris. Kika gärna in på lite mer varor där, såg att dem sålde Ga.Ma CP1 plattången (som är jätte bra) för 480:- (ord.pris 895:-)

Hydra Repair (bilden), är ett bra alternativ för er med torrt och skadat hår, den ska man spreja i hela håret efter man har schamponerat och handdukstorkat håret, den ska inte sköljas ur, och kom ihåg, produkter som inte ska sköljas ur är jätte nyttiga.

Imorgon åker jag till ULLARED! Eller inatt rättare sagt, jag ska ta bilen ner till Tobbes syster kvart över 4, sen åker vi kl 5. Hoppas hoppas hoppas att det inte är för mycket folk bara, alla små storlekar tar alltid slut först:( och jag gillar inte när det är trångt:S hihi

Dagens tips


Jag brukar nästan alltid använda dubbelhäftande tejp under kläderna när jag har urringat, jag små bröst och då är det lätt att klädplagget ofta faller lite framåt och blottar bh:n, men sätt lite tejp på bh:n och placera plagget över där det ska ligga, så behöver du inte oroa dig för att bh:n ska synas:)

Söndag

Japp, idag är det söndag, vilket betyder jobb imorgon, men det är inte långt kvar till lide ledighet:)

Har ni några frågor om erat hår så är det bara att fråga, jag svarar på alla frågor, till era bloggar eller direkt i min blogg, så fråga på:)

Igår kväll mös jag och Tobbe bara framför tv:n på kvällen, åt lite godis och chips;) Och så blev jag lite kreativ och målade denna pingla;)

Här kommer en bild på Tobbe och mig i datarummet, där jag också varit kreativ och målat av oss på väggen;)


På torsda åker en del av Tobbes familj till Ullared, jag vill också med! Ska försöka kolla om jag kan flytta över mina kunder till nån annan på torsda, och kan jag det så ska jag följa med dit, vill shoppa kläder!! Så billigt och bra där, har inte varit där sen dem byggt om heller... hoppas att det går:)
Snart börjar Paradise Hotel, det måste jag se:)

Dagens tips


Är du riktigt torr nånstans på kroppen, och det kvittar hur mycket du smörjer? Kan vara t.ex. knäskålar, armbågar, fötter m.m. Smörj rikligt in på området, jag tycker den vanliga Helosan salvan är super! Linda sedan in plastfolie över området och sov med det hela natten. Fukten tränger verkligen igenom och man blir jätte len och skön.

Läckra stövlar

Gud vad jag vill ha dessa stövlar, så otroligt läckra! Klacken är dock 12 cm långa, och ska jag vara ärlig har jag aldrig gått i så stora höga klackar:S Nån gång ska jag köpa mig ett par, det får bli att öva öva öva:)
Skorna kostar 698:- här, det dåliga med skorna på Ingelita är att de små storlekarna tar slut så fort:(


Idag har vi äntligen gjort klart sovrummet här hemma, lade nytt golv idag, och bäddade nytt med överkast och prydnadskuddar. Jätte fint:) Men ingen bild finns eftersom jag inte fått min kamera idag :(, får dem nog till veckan.

Ska sätta mig framför tv:n nu och skala lite räkor åt mig:)
Bjuder på en fyllebild;)

Dagens tips


Om du t.ex. torkar bort smink under ögonen, eller kanske masserar in lite ögonkräm, dra alltid fingrarna från utkanten av ögat och inåt mot näsroten. Drar man åt andra hållet, får man lättare rynkor vid ögonen när man åldras, detta för att man har fina muskler som slits om man drar åt fel håll. ;)

Lite kläder

Elite Ladies hittar man denna fiffiga tubtopp för gravida. LUNDMYR of Swedens Belly belt/tube för gravida magar är till för dig som vill slippa glipan mellan byxa och tröja.
Ett skönt stöd för magen och en tuff modedetalj som ger din fina mage lite extra fokus i blickfånget. Kostar 169:-
.

Och även denna fina kappa, kostar 599:- men finns inte så många i lager, men snygg och mysig är den.


Idag har jag jobbat 9 till 6, det börjar bli mer inbokat nu, vilket är skönt, att ha något att göra hela tiden. Då går tiden fortare:) Och julstämningen smyger sig på mig, har varit minusgrader nu i några dagar, det är frost ute och julbelysning överallt. Längtar tills det blir julafton, så mysig dag!

Dagens tips


För att få maxad böjning på dina fransar, värm fransböjaren med din hårblås, böj dina fransar och håll kvar i ca 5-10 sekunder, böjningen håller hela dagen!

Maxfactor

Mitt favorit kosmetikamärke är Maxfactor, dem har jättebra produkter till ett bra pris. Och min favorit mascara, är "Maxfactor false lash effekt" den är helt underbar! Fransarna får en kolsvart färg, de blir mycket längre, och zick zackar man ordentligt, hårt och från roten till toppen så känns det verkligen som man får mer fransar, och ju mer lager, desto mer och fylligare fransar:) Den klumpar inte. Priset ligger på ca 175 kr men H&M brukar ofta köra med prissänkt pris, till ungerfär 149 kr, håll utkik:)
En bild kommer på mina ögon när jag har använt denna mascara, men när vet jag inte, har nämligen glömt min kamera på en fest i helgen, så jag får se när jag får tillbaka den.

Idag ska jag in till jobbet vid kl 12, ska sätta i löshår med keratinvax på en tjej, det tar ca 2 timmar, men gud så snyggt och naturligt det blir med den metoden! Sen blir det lite julmat med jobbet, ska bli gott:) Annars har jag ledigt resten av dagen. Har julpyntat lite här hemma, men bara med dukar, gardiner och olika varianter av ljusstakar, gillar inte när det är för pryligt, med små tomar som står överallt.
Men nu måste jag sminka mig.

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0