Hälsomyten om celluliter

HÄLSOMTYEN!
Är det sant att

...man kan träna bort celluliter?



NEJ Trots att internet flödar över med övningar för hur du snabbast ska bli av med lårgroparna, blir du besviken om du försöker gymma bort dem. Celluliter är i hög grad ärftliga. En svag tröst är att 80 procent av alla vuxna kvinnor har dem.

En orsak är dålig blodcirkulation. När fettcellerna blir större och fler trycker de på de fina blodkärlen och cirkulationen stryps. Eftersom det inte rör sig om något överflödigt fett hjälper det inte att råträna. Tvärtom – att gå ner i vikt gör fibrer och hud slappare. De enda sättet, åtminstone tillfälligt, är kirurgi.


(Text tagen från Aftonbladet)

Fortsatt REA på Lyko

Mer än 50% på utvalda Loreal produkter - lyko.se

Fortsatt REA!! Gå in här nedan på Lyko för att ta del av REAN!!

Morn Morn

God morgon alla! Sitter med morgonrocken och kollar på Tv, idag får det bli en slappsöndag:) Måste städa lite här hemma bara, annars tar vi det grymt lugnt;)

Usch, drömde om solstormen som ska hända år 2012, det va skitläskigt, trodde verkligen vi skulle dö, det var bara att vänta... usch, hoppas tiden till år 2012 är lång och seeeeg! År 2012 kommer jag vara rädd hela tiden:S

Dagens tips








Tycker du det är svårt att färga fransarna eller ögonbrynen själv hemma med färg inköpt från t.ex. H&M? Köp Refectocil från Eleven, kostar 79 kr st, sen måste man ju köpa väteperoxid oxå. Men dessa använder vi oss av på jobbet, och dem är jätte bra! Brynfärgen ska sitta på i ungefär 2 minuter, och fransfärgen i 10 minuter. (Man använder samma färg till både fransar och bryn, det är abra verkningstiden som skiljer) Och skulle färgen bli för hård mot huden på brynen, ta bomull och häll på lite balsamspary och gnugga. Skulle färgen på stråna bli för mörka kan ni ta ren väteperoxid och låta sitta på en stund.
RefectoCil färg

Glöm inte att läsa alla mina andra Tips, klicka HÄR!!!!

Min kvällsmat

Min kvällsmat, mmm gott:)
Jätte smidig mat, tar typ 15 minuter att göra:)

Melodifestivalen

Sitter och kollar på melodifestivalen.
Tobbe är och festar i Karlskoga, jag skulle ha följt med, åkt lite cross, bada badtunna och basta, men jag känner att jag orkar inte... mådde inte så bra förut... känner mig lite nere just nu...
Har iallafall fixat min design lite, vad tycker ni? duger det?

Ska gå och steka lite fläskkotlett med friterat och broccoli, göra lite pepparsås till oxå, och försöka njuta av min egna tid denna lördagkväll...

Vad ska ni hitta på ikväll?

Vårens trender

Här kommer 4 vårtrender:
Först så har vi ju byxdressen som är het i vår, men redan nu oxå!



Sen är det prickar, och vill man inte bära upp för mycket prickar kan man ju ha en liten handväska eller kuvärtväska med prickar på.

Och volangerna är här igen


Och sen så är färgen KHAKI en het vårtrend!

Vad tycker ni om vårens nya trender??

VILL HA spetsklänning


Höga shorts, 349:-

Spetsklänning med öppning på ryggen, 439:-
Blev helt kär i klänningen, men har inte råd denna månad:(
Kläderna hittar du HÄR!!

Test: Vilket jobb i Hollywood passar dig?

Test: Vilket jobb i Hollywood passar dig?

Alla drömmer faktiskt inte om att själva bli stjärnor. Somliga av oss vill bara jobba för dem. Men vilket Hollywood-jobb passar egentligen dig? Gör VR:s (nästan helt och hållet ovetenskapliga) test och få svaret!
Gå in HÄR och gör testet.

Det här blev jag:

 

Publicist
Kändis åkt fast för rattfylla? Slagits på krogen? Varit på ”sällskapsklubb” speciellt inriktad på enhörningar i sexuellt utmanande positioner? Då är det du som ser till att journalisterna vinklar historian som att alltihop är ett… (host)… ”missförstånd”.






Vad blev du?

Dagens tips


Voluminin använder jag jämt! Jag klarar mig inte utan den, man får jätte bra volum, och man slipper föna volum. Det funkar precis som Volumaster från Björn Axén, men den är så tjock, och jag som har tunt hår så lyser det lätt igenom, därför är Volumini bättre tycker jag, den är mycket smalar och den är mycket billigare! Den kostar just nu 149:- på Lyko.

Klicka på Lykos annons här nedan:

Anna i glamourama-lyxfällan

Idag på jobbet hade jag klippkunder, och två stycken färgkunder, och att färga är ju det roligaste tycker jag:) Och jag börjar gilla att göra folieslingor mer och mer faktiskt, speciellt om man blandar flera olika färgslingor, blir så himla snyggt resultat:)
Kollade på ett gammalt avsnitt igår på 3:an, det var Lyxfällan, och var det inte Anna i Glamorama som var med? det måste det ha varit! haha, tur att hon tjänar bra med pengar nu då;)

Försöker att krångla med min bloggdesign, men det funkar inte, satt i 2 timmar igår å krångla, har gjort bild och allt i photoshop men jag blir sne på alla koder hit och dit:S

frulle frulle

äter fruksot nu, ska strax åka till jobbet.
på träningspasset igår trodde jag att jag skulle spy! fy jag pallar inte kondition, usch va dålig ja vart, haha. men det känns ju bra efteråt. men Lena och jag bestämde att vi ska nog köra bodypump iställe, det kändes bättre:)
träningsvärken sitter bara i vaderna iallafall, så jag lider inte så mycket idag.
ha en bra dag, vi hörs ikväll

Gör dina egna slitna byxor

Här är leggingsen jag köpte från H&M för 149:-

Dem ser ganska "tråkiga" ut, så jag tog 2 gamla jeansbyxor som inte längre passar, en ljus och en mörkare, och klippte ut rutor, fransade upp dem och klippte lite hack i dem, sedan klippte jag ur en bakficka oxå, vände på den och satte fast på leggingsen, rutorna/lapparna satte jag oxå fast, då blev det så här:

HISS ELLER DISS????

Lyko - Min favorit sajt med hårvårdsprodukter

TÄVLING! vinn LCD-TV eller APPLE IPHONE

HÄR!!! kan du vinna en Sharp Aguos LCD-tv eller en Apple Iphone 3Gs. Var med ch tävla, du har inget att förlora.

Köpte en vårkappa på Ellos

Har beställt en vårkappa, hade 50% på valfri vara på Ellos, så jag valde denna kappa, vad tycker ni, är den fin?
Den kostar 799:- men fick den alltså för halva priset, bra köp:)

lediga dagen

idag är jag ledig, skönt, vädret är fantastiskt! SKa försöka gå ut och gå med lexi, man får passa på i fina vädret. Sen ikväll ska jag och lena och våra pojkvänner träna på gym, det blir ett pass idag som heter Challenge, hoppas det blir kul:)
nu måste jag äta lite fruksot, jätte hungri:(

min klänning


Sista bilden är bakifrån, men jag tog på mig själv så hela jag är vriden, men det är iallafall knytning där bak så man kan knyta åt midjan och göra en rosett.
För att se hur klännignen blev till kolla in HÄR!!!!

Vilken vit vinter vi har!

Ja herre gud, vad mycket snö vi har, här är bilder från i helgen, och det ska komma ungefär 30 cm till nu till helgen, vad ska det bli av detta? kommer ligga snö kvar in i maj iår juh. tihi. men fint är det.


Halsbanden


BUDGET: Halsband från Topshop/Topshop.com, 160 kr.
LYX: Halsband från Mawi/Net-a-porter.com, 4600 kr.

Budget vs Lyx

Vilket halsband är dyrast?


Ett kostar 4600 och det andra 160 kr, vilket tror du är dyrast?

svar får du imorgon om du hade rätt eller fel

Bonprix

Gå in på Bonprix där har dem jätte fina kläder!

• Över 8 miljoner nöjda kunder runt om i världen
• Ca 7.000 artiklar på lager redo att säljas
• Toppkvalité till lägsta möjliga pris
• Alla storlekar till samma pris
• Product Feed uppdateras varje dag

lite smaktips:

Klänning 349:-
Miniklänning329:-
Stickad klänning329:-

Dagens tips


Tabasco är en suverän lip plumper! Men stryk på och ta bort på en gång, jag strök på och lät det vara i kanske en minut, och jag trodde jag skulle tappa läpparna, det sved som attan i kanske en halvtimme efter det, men gud vilken effekt det hade! röda blev dem oxå, tihi.

glöm inte att kika in på mina andra tips, du kan läsa alla mina inlagda tips HÄR!!

Recept Kasslersås med bandspagetti

Visst är det jobbigt att varje dag komma på en maträtt, att variera så man inte äter samma hela tiden. Här kommer ett jätte gott, lätt och smidigt och snabbt recept!
4 pers.
ca 300 g kassler
2 tomater
oregano
5 dl creme fraiche
1 dl vatten
bandspagetti

Tärna och stek kasslern:


Skär tomaterna i små bitar och stek ihop med kasslern


Häll i 5 dl creme fraiche och 1 dl vatten och rör om


Häll i oregano, det är den som gör smaken, så ta i jätte mycket! tihi, jag häller nog i ungefär 1/2 dl, men smaka av och häll i mer om det behövs


Låt puttra tills bandspagettin är klar, servera gärna med broccoli, det är jätte gott ihop.

Lady Gagas kostymer

Vilken av  dessa tre masker som Lady Gaga använder tycker du är din favorit?
Gå in och rösta på HÄR

Lady Gaga gillar att bära iögonfallande kläder.

Jag har inte vetat Lady Gagas ålder förrän för några veckor sedan, jag blev helt paff! Hon är bara ca 1 år äldre än mig! jag trodde faktiskt hon var runt 30 år. haha

project runway

Sitter och kollar på mitt favoritprogram just nu, Project Runway, så bra och så inspirationsframkallande.
Annars idag har vi skottat snö, fy va mycket snö det har kommit alltså... nu får det vara nog tycker ja, vill ha vår nu.

klänningar

Jätte söt sommarklänning. 299:-


Läcker klänning 229:-

alexander mcqueen

Alexander McQueen-special på Star!

Alexander McQueen med Isabella Blow 2005 och Kate Moss 2001. Alexander McQueen med Isabella Blow 2005 och Kate Moss 2001.

 






























         

McQueen-Blow-Moss Alexander McQueen våren 2008 och hösten 2006.

 


   
          Torsdagen den 11 februari kom det chockerande beskedet att en av vår tids högst ansedda designers,     Lee     Alexander McQueen, gått bort. För att hedra hans minne sänder TV-kanalen Star!  en "In Memoriam"    med åtta av hans senaste kollektioner nu på söndag den 21 februari med start klockan 15.00.

           Inget sammanfattar Alexander McQueens designfilosofi så väl som de nyskapande sätt på vilka hans    kollektioner presenterades. Därför hedrar Star! hans minne genom att sända fyra timmar av McQueen-visningar, inklusive höjdpunkter som hyllningen till den bortgångne vännen Isabella Blow våren 2008 och den andlöst vackra höstkollektionen 2006, där Kate Moss - vid tiden utfryst av modevärlden som följd av hennes kokainskandal - dök upp i form av ett hologram på catwalken.

  

Skrivet av chic.se

Gårdagens outfit


Gårdagens outfit, kläderna kommer från sexywithstyle men tror dem är slutsålda, var ett tag sen ja köpte dem.
Det blev alltså fest igår, kom hem vid 4 på natten, det var riktigt kul:D

Dagens tips


För att bleka tänderna utan blekningsprodukter, borsta tänderna som vanligt, doppa sedan tandborsten i bikarbonat eller bakpulver och bortsta tänderna i 1 minut.

Onsdagens inköp

.

Onsdagens inköp:
Leggings H&M 149:-
Strumpbyxor Lindex 49:-
Geleinlägg till högklackat Lindex 49:-
Nagellack H&M 39,50:-
Knappar till klänningen 25:-

Lip plumpers

VR testar: Lip plumpers

Smink.  publicerad  2010-2-18

Finns fylligare läppar verkligen på tub? VR testar 7 lip plumpers, som alla ska ge en omedelbart fylligare effekt. Vilken ger det bästa plutet?

 

av Thérese Hallberg

Luktar mums!

Oriflame Maxi lipgloss, 120 kr. 

Om produkten: Gloss som ska ge fylligare läppar inom en minut.
Så tyckte vi: Läpparna känns kanske lite större men det är absolut inget som syns. Däremot blir läpparna rödare. Som lip plumper är den ganska värdelös, men den fungerar utmärkt som lipgloss. Läpparna blir väldigt mjuka och de håller sig så i flera timmar. Dessutom luktar glosset jättegott. 
Betyg: 2 av 5

 

Budgetkap

L’oréal Glam shime 6h volumizer, 129 kr.

Om produkten: Gloss som ska ge plutiga läppar i upp till sex timmar. 
Så tyckte vi: Glosset måste innehålla menthol, för det känns nästan som om man har smort in läpparna med munvatten. Inte en helt obehaglig känsla, dock. Läpparna känns lite större men framför allt sitter glosset fint genom både kaffe och fika. Budgetkap!
Betyg: 4 av 5

 

Plutet uteblir

Dermaglow Instant lip gloss plumper, cirka 495 kr.   

Om produkten: Ska ge 40 procent större läppar utan att kännas stickande.
Så tyckte vi: Glosset är svagt rosa med lite skimmer i. Några sekunder efter applicering börjar läpparna att pirra, men det känns aldrig obehagligt, snarare lite mysigt. Pirret försvinner efter någon minut. Glosset luktar, men ändå inte för starkt och torkar rätt snabbt in. Någon plumpande effekt kommer aldrig. Glosset får godkänt som läppglans, men underkänt som lip plumper. Det enda som händer med läpparna är att de får lite glans.
Betyg: 2 av 5

 

Kanelbomb

Wet’n wild Max volume lipgloss 59 kr. 

Om produkten: Gloss som ska ge fylligare läppar inom en minut.
Så tyckte vi: Luktar starkt av kanel och det sticker lite i läpparna. Efter några minuter känns läpparna lite plutigare och har en fin glans. Men doften är alldeles för stark, utan den hade betyget blivit högre.
Betyg: 3 av 5

 

6. Bra som läppglans

Aquolina Pink sugar sweet volumizing lip gloss, 165 kr/eleven.se.  

Om produkten: Gloss berikat med chilipeppar för omedelbar pluteffekt.
Så tyckte vi: Glosset luktar underbart, blir ofärgat på läpparna men tillför en vacker glans. Det börjar sticka efter några sekunder men inte alls särskilt mycket. Blodet rusar dock till läpparna, av reaktionen, vilket ger dem en naturligt mörkare färg men man märker inte av någon direkt plumping. Plus för att glanset är mjukgörande och inte alls uttorkande som många andra. Som vanligt läppglans är det en bra produkt, som plumper – nix.
Betyg: 2 av 5

 

Bäst i test!

City lips Advanced formula lip plumper, 485 kr.   

Om produkten: Gloss som ska ge fylligare läppar på tio minuter.
Så tyckte vi: Produkten lägger sig fint på läpparna och ger en härlig glans. Efter någon minut börjar det sticka i läpparna men det är en känsla som är överkomlig – läpparna är nämligen otroligt fylliga och håller sig i flera timmar. Dyr produkt men vill du ha fylliga läppar är det väl spenderade pengar.
Betyg: 4 av 5

 

Dålig plumper

Isadora Pump ’n plump gloss xxl, 169 kr.   

Om produkten: Gloss med mikrokollagen för volym utan irritation.
Så tyckte vi: Det här är ett väldigt bra läppglans, ett av de bättre faktiskt! Perfekt glans, göttig smak och fin ljusrosa naturell färg. Men plumping? Hell no. Sticks eller känns inget alls vilket i och för sig är bra, men inte heller ger den någon som helst effekt på läpparnas storlek eller form. Grym som läppglans, värdelös som plumper med andra ord.
Betyg: 2 av 5

träningsvärk

God morgon!
Oj vilken träningsvärk jag har, i hela kroppen, jag och lena körde bodypump igår på gymmet, det var jätte kul men jobbigt. Och mina axlar pallade inte riktigt men... Nästa vecka ska vi nog prova Challenge, då ska man vara två och två och göra övningar i olika stationer, då får man peppa varandra.

Jag sydde klart klänningen igår, men min kameras batteri tog slut, så bilder kommer in ikväll. Men jag tror inte jag vågar ha klänningen på imorgon på festen, det var det som var idén, men det finns lite trosskymtsvarning på klänningen, hehe.

Måste fortsätta sminka mig nu, äta frulle och sedan åka till jobbet.

Natcho


Hihi, tog en närbild på min katt Natcho, haha snygg va;?

Ny kollektion


Nu på lördag så släpper H&M sin nya gästkollektion av stjärndesignern Sonia Rykiel. Men samma kväll finns kläderna att köpa billigt på internet.
Vad tycker ni om den nya vågräta vårtrenden?

Byxor

Jätte läckra leggings, 249:-jätte fina vita leggings i denimlook, vill HA! 299:-
mysiga rosa leggings, 149:-
Byxorna hittar ni HÄR

Vit eller vinröd?


Så här ser klänningen ut för tillfälelt, har precis utfört det svåraste jag gjort på ett klädesplagg, men bra blev det:) kan inte förklara vad jag gjorde så det är ingen idé att försöka ens:)
Tänkte ha lite knappar på det svarta också, vad tycker ni jag ska ha för färg på knapparna?
Vita eller Vinröda?
(Spetsen är vinröd, ser mer rosa ut i blixten)

Ny hårfärg

Älskar min nya hårfärg, gjorde mer slingor idag på jobbet, vi hade inga kunder på 2 timmar så då hade jag och Lotta egen hårvård istället;)
Bild före och bild efter:
FÖRE

EFTER

klänning på G

Tänkte att ni ska få följa med när jag gör min första klänning på provdockan:) måste säga att det är hur smidigt som helst och tidssparande att använda provdockan.
Jag ska göra en klänning, hur den kommer se ut får ni se under tiden, tänker inte säga något. Här har vi överdelen iallafall, det börjar hända grejer;) hihi

Dagens tips


Färgar ni ögonfransarna hemma? Och vill ha svarta fransar så klart;) färga med blåsvart istället för en mer intensiv svart färg.

dålig dag

Jobbat 10-18 idag, och idag var det en sån dag där jag HATADE att jobba, blä inte motiverad för fem öre, ville bara hem, men jag stod ut. Hoppas jag är på bättre humör imorgon.

Tråkigt...

Så här kul kan man ha när man har tråkigt. hehe

Smått och gott


299:-

349:-

369:-

369:-

Lite smått och gott från Eliteladies.

Lykos prissänkning


Passa på, nu har Lyko sin största prissänkning någonsin!

Dagens tips


Om du har fett hår, när du kammar håret, kamma då inte från botten, för då drar du bara ut det feta på längderna också. Prova torrschampo också, det funkar faktiskt på fett hår och då slipper man tvätta håret så ofta, det är ju inte bra, brukar ofta förvärra problemet.

Promenad på sjön

Idag har vi varit ute ungefär en timme på sjön, vi tog med oss lexi och en tennisboll och hade det skönt i solen:)

Min frukost


Min frukost består idag av blåbärsyoughurt och crunch, och lite socker;)
Hatar torra äckliga smörgåsar! hihi

Min sång till Tobbe<3

Gå in här  och lyssna på min låt till Tobbe idag på alla hjärtans dag:)

Vill du också göra en kärlekslåt till din pojk/flickvän, gå in här.

Ha en bra ALLA <3NS DAG!

olivolja i håret


Nu sitter jag med olivolja i håret, ska låta vet verka i en kvart ungefär, hoppas på lite mer glans;) tihi.
Ikväll kanske vi drar in till Lena och Christian, we´ll see.

Städar

Håller på att städa hela huset nu, jobbigt men det behövs, Tobbe är hos sin syster och sågar ner träd så då passar jag på att städa, tycker det är roligare när man är själv, det är lättare att få det gjort då.

Rea till den 14 feb!!!

Skynda på om ni vill köpa ett riktigt kap, mellan den 12 till 14 Februari har Have2Have rea på 4 snygga stövlar, ett bra alla hjärtans dag köp för den som anser alla hjärtans dag är speciellt;), till expemel dessa snygga höga stövlar som kostar egentligen 598:- men tills på söndag kostar dem 398:-!

Dem har även Crazysell nu, där kan ni hitta alla sorters skor och lite accessoarer från 50 % upp till 80%!!!
Till exempel dessa läckra ankelboots som nu bara kostar 290:-

Måste lägga in lite nyheter från 2010 också.
398:-
489:-
498:-
589:-

My Color Reflex Toning av Artego


Nu har en ny produkt kommit till Artego Its Color, som vi använder på salongen, gillar verkligen deras färger, dem bygger på violett så man kan aldrig få en grön ton(om man inte glr fel då, som att färga blont till mörkt utan att förpigmenter)
Det är en toning som är enkomponent, den är alltså ammoniakfri och behöver inte blandas med starka komponenter som väteperoxid. Den tillsätter vackra levande färgreflexer till håret, hårets ytskikt blir mjukt och glänsande och stärker hårets inre keratinstruktur, mjukgör och ger fukt. Den fastnar inte på huden vilket är bra för dem som vill färga hemma, ja vi kommer även sälja denna produkt till kunder, pris har jag inget just nu men kan tänka mig att det inte överstiger 150 kr iallafall.
Färgen kan även blandas i vanliga permanenta färger för att få en mer intensiv färg.
Man applicerar färgen på rent fuktigt hår, låter sitta i 5 till 15 minuter utan värme beroende på önskad intensivitet. Det sitter i ca 6 till 8 tvättar, men det är också olika, tonar man ett väldigt poröst hår kan det sitta i mycket längre.
Färgerna finns i
Dark Brown
Cold Brown
Warm Brown
Violet
Ruby Red
Copper Gold
Orange
Sand Blonde
Intense Gold Blonde
Very Light Gold Blonde
Neutral
Silver

Provdocka

Idag efter jobbet hämtade jag ut min provdocka:D äntligen:)
Så helgen kommer nog spenderas med att sy lite;)

Vad händer med mig?


God morgon alla, om en kvart ska jag åka till jobbet, på fredagar stänger vi kl 4 vilket är skönt:)

Känner att det måste vara något konstigt med mig, jag har alltid flygit upp ur sängen på morgonen och varit pigg redan en sekund efter att larmet har ringt, och så har jag alltid vaknat för minsta lilla ljud. Men nu så sover jag som en stock på natten, jag sover ca 9 timmar varje natt, och Tobbes klocka ringer 4 ggr på morgonen, men det är inget som jag vaknar av. När min klocka ringer så vaknar jag och känner att jag har verkligen sovit hela natten, men jag orkar knappt gå upp, känns som om jag kan sova säkert 9 timmar till! Och så vrider jag på mig och får se att Tobbe är borta, jaha, nu missade jag honom imorse igen:S hm.
Och så känns det som att, svårt att förklara, men som att jag försvinner ibland, det snurrar till i skallen på mig, som på jobbet tillexempel, om jag kanske tar upp kammen eller nåt och gör en för häftig rörelse, så kan jag få svårt att "fästa" blicken eller vad det blir, ja det snurrar helt enkelt, jag blir "wow, vad hände just?" Det är jätte skumt. Och mitt minne har blivit helt knasigt, blir fan rädd för mig själv. Jag kan tänka ena stunden, "just ja, jag måste ta ut färsen ur frysen" och vips så har jag tillexempel åkt till jobbet, och färsen ligger i frysen! och på mornarna när jag vaknar kan jag bli helt förvirrad, jag brukar tänka vad det är för dag, är det helg eller jobbar jag? Även om klockan ringer som den endast gör när jag ska jobba så vet jag inte vad det är för dag. Och förra torsdagen väckte Tobbe mig kvart över 5 på morgonen, han behövde hjälp med att få ut bilen, han hade fastnat i snön, så jag hjälpte honom, han åkte till jobbet, och jag tänkte att eftersom jag är vaken kan jag ju ändå skotta fram min bil, så jag var säkert ute 20 minuter efter att jag hade vaknat, och då slog det mig, "men, är det inte måndag? Då börjar jag ju kl 10, va skönt, då kan jag sova lite längre efter skottningen" men det var ju torsdag! Vad blir det med mig?

2 1/2 män


Använder webkameran lite;)
Längtar tills imorgon, efter jobbet ska jag hämta ut min provdocka:D weii!! Som jag har längtat efter den:)
Tittar på 2 1/2 män just nu, så himla bra:) visste ni att Charlie Sheen, som spelar den alkoholiserade kvinnokarlen "Charlie", är i stort sett som sin karaktär, han dricker gärna och har legat med över 500 kvinnor haha^^
Nu måste jag ge hunden Lexi mat, gav henne sin medicin för en timme sen och då är det dags för käk, man måste ge en timme före eller två timmar efter måltid...

Vårens frisyrtrender

Det är alltid svårt men frisyrtrender, i höstas var det naturligt och nästan lite skitigt hår som var inne. Men nu till våren ska håren se mer fräscha ut, glansiga och fina. Det är nu brunt som är inne, vilket är kul, det finns så otroligt många fina bruna nyanser, en av min favorit är de lite rödbruna, de ser bruna ut men glänser rött i solen.

Luggen är också inne nu igen, men det kvittar om den är sne eller rak, den runda luggen har också kommit tillbaka.

Sen så har vi de pojkaktiga frisyrerna, de är också inne nu, det får gärna vara kortklippt i nacken men gärna lite längre längder upptill så det ser tjockt och fylligt ut.

Färger


Nu är det ju inne med lite 80-tals stil, kanske inte stilen direkt men färgerna! Man kan matcha vilka färger man vill utan att det blir fel. Skär det sig så är det bara snyggt:S
Jag har lite svårt att klä mig själv så, jag ser ALLTID till att det inte skär sig, så än så länge håller jag mig till det vanliga:)

Frukost


Här är jag och min kissemiss Nacho, tihi. Har precis käkat frukost, och han försöker sno messmöret som står på bordet hela tiden;) Jobbigt det är med frukost, jag hatar bröd! Är så himla trött på det, man äter det ju liksom varje dag! Men jag måste tvinga i mig det, för det är inte så trevligt när man står och klipper kunder och så kurrar magen i öronen på dem hela tiden. Och inte har jag tid att laga nån annan frukost, som gröt eller något, och att bara äta fil så blir jag inte mätt, inte nog länge, äter frukost kl 8 och lunchen är inte förrän kl 1. Och när det är mycket på jobbet så hinner man inte alltid ta något mellanmål, snacka om att man hinner bli hungrig då. Och det värsta är väl mitt blodsocker, jag har problem med blodsockret, när jag blir hungrig så sjunker det i bott, och jag blir skakig i hela kroppen, och får jag inte i mig socker så kan jag svimma, som tur är har jag inte riktigt varit med om det ännu. Nåja. Ska släppa ut hunden nu så hon får kissa. Vi hörs ikväll efter jobbet.

Hängselbyxor

Snart så är hängselbyxan inne igen. (hittade dock ingen snygg bild med just hängeslbyxor)
Så jag får väl ta fram mina svarta hängselshorts igen:)

Har precis käkat potatisgratäng och lövbiff, gjorde potatisgratängen efter träningen idag men den fick stå i några timmar då vi var iSvartå.

Imorgon jobb från kl 9 till 6... Nu ska jag ta mig en grapefrukt och fortsätta kolla på Efterlyst.

Läcker baddräkt



Så himla läcker baddräkt. Kostar 269:- Här.
Längtar så tills sommaren nu alltså.

Dagens tips


För att måla fransk manikyr på sig själv, och om du har svårt för att göra det på fri hand eller inte har råd att köpa mallar varenda gång, ta vnalig tejp och tejpa på nageln som mall, pilligt men det funkar. (Då får du självklart raka vita spetsar och inte rundade.)

Now you see it


Grymt bra låt! man vill bara skaka rumpa till den här! hihi

Aimee Allen


Bra låt till filmen: Sorority Row, kollade på den för någon vecka sen, den har inte kommit till Sverige ännu och ja, den var väl inte JÄTTE bra men det gick att titta på. Påminde lite om "Jag vet vad du gjorde förra sommaren"

Mörkröda läppar


Köpte med mig läppstift och en läppenna från jobbet igår, jag har aldrig använt läppstift och har inte direkt gillat mörka läppar, men jag måste erkänna att lite läckert är det. Speciellt om man har använt en läppenna så man får perfekt form på läpparna. Men det är inget jag vill ha till vardags, det får falla in i Party kategorin:)

God morgon


Har gjort mig iordning för träningen. Ska få i mig lite att äta och så ska jag åka sen vid 20 över 11.
Behöver verkligen träna axlarna och ryggen känner jag, det börjar göra mer och mer ont, den högra axeln är värst, klarar nästan inte av att göra någonting, ska jag skotta kan jag bara hålla på i ca 5 minuter sen får jag så himla ont, kan inte vispa med höger hand eller nåt liknande... vad ska det bli av det här?
Sen efter träningen måste jag hem och göra potatisgratäng, måste försöka hinna städa lite också, och efter det ska vi till Svartå där jag har några att klippa.

Inget på tv


Här sitter jag i soffan.
Finns inget bra på tv just nu, ska snart gå och stryka på lite brun-utan-sol, brukar göra det på tisdagar, det luktar så illa av det och man får ju inte duscha på minst 5 timmar så då duschar jag av mig den otäcka doften imorgon då jag är ledig:)

Ganska lugn vecka på jobbet också, men kan vara skönt ibland att varva ner lite.

Compaq

Nu sitter jag vid tv:n och skriver på... MIN NYA DATOR;) tihi, den känns jätte skön i tangentbordet (vilket nästan är viktigast för mig) och den verkar jätte bra.

Imorgon blir det nog träning tror jag... nu ska jag installera lite mera program på datorn.
Detta får bli allt för tillfället...

COMPAQ 615 AMD

Nu har jag beställt en bärbardator:S gillar inte att spendera så mycket pengar men jag hoppas att jag kommer få mycket nöje med min dator. Skönt att kunna sitta vid tv:n och samtidigt va på datan;)
Här är den, det fick bli en HP. Kostar 4999:- på DustinHome. Som jag har letat efter den rätta datorn och denna verkar vara den bästa för den prisklassen för mig...

Nykter på statt

Igår kväll runt 8 kom vi på att vi ville festa och skulle dra till statt, men vi hade ingen chaufför så det fick bli jag, första gången jag är på statt utan att dricka. Jag fick bara dricka en öl innan den var slutslåd, fy fan va dåligt. Och då menar jag alkoholfri öl;) Smaka nästan precis som vanlig öl.
Här är outfiten jag hade.
Klänning från GinaTricot

Dagens tips


För att få tillbaka glansen i håret utan att färga det, gör en inpackning med ren olivolja som man köper i mataffären. Låt det sitta i kanske 15 minuter, inlindat i en handduk, och skölj. Det blir jätte glansigt, och för dem som har lockigt hår kan detta få ner lockigheten något.

Författare?

Sen jag var typ 11-12 år har jag skrivit historier, och velat bli författare, men sen jag började gymnasiet har jag lagt det lite på hyllan, men nu har jag börjat skriva lite igen. Tänkte dela med er lite av "boken" jag skriver för tillfället. Titeln har jag inte kommit på ännu, och detta är bara ett urklipp, det börjar inte så och slutar absolut inte så;) tihi. Läs och kommentera gärna era åsikter... har jag en chans eller skulle jag suga som författare? haha

David tog två kliv in i hallen, på höger sida efter hallbänken gick trappan ner till källarvåningen, på det tredje trappsteget neråt låg hennes scarf som hon så ofta använde när dem gick ut på lite finare tillfällen. Han kunde ana hennes parfym, och ljudet av det charmiga kvinnoskrattet drog honom tillbaka till den dagen då han träffade henne för första gången, han mindes hur han hade sett henne bakifrån. Hon hade stått bara 5 meter framför honom, och hennes parfym hade avdunstat från hennes scarf, hennes korta läderjacka och den tunna röda tubklänningen och omsvärmat David på direkten. Han hade ingen aning om hur hon såg ut framifrån men han såg på hennes sätt att röra kroppen, hållningen, klädvalet och kände på den utvalda parfymen att hon nog måste vara en av världens fagraste kvinnor. Då han ännu inte kände henne verkade hon så perfekt, en kvinna som kunde få vilken man som helst på fall. Han hade ursäktat sig och lagt sin vänstra hand på hennes högra axel, då hon vände sig om mot honom förstod han uttrycket ”kärlek vid första ögonkastet”, hennes stora blåa ögon tittade på honom djupt in i hans. Sedan log hon det perfekta leendet.                                                                                            Han tog ytterligare 3 kliv framåt, han stod nu i korridoren, till höger låg deras sovrum och ett gästrum, inga ljud tycktes komma därifrån. Han vände ansiktet mot vänster, längst ner i korridoren låg först vardagsrummet på höger sida, och badrummet bredvid. Nu hörde han en man som skrattade. Han började gå mot vardagsrummet och hoppades få se sin fru sitta i fåtöljen och mannen så långt bort från henne som möjligt i den tresitsiga soffan. Men när han kom fram kände han hur han plötsligt fick ont i magen av synen att vardagsrummet var tomt. Han vred på sig till vänster och ställde sig framför badrumsdörren, han lade handen på handtaget, vetandes om vad han snart skulle få se. Inom några sekunder skulle hans liv vara helt förändrat. Det skulle bli en massa skrik och bråk, han skulle få slåss för sin kvinna, och samtidigt se hur hon sakta tynade bort från sitt hjärta. En dörröppning ifrån kaos, kanske skulle han låta bli? Gå därifrån och låtsas som att han inget visste, skulle han kunna leva samma liv med Sara som förr då? Bilderna från alla deras upplevelser bläddrades förbi honom, från tiden då de var nyförälskade, och fortfarande inte hade flyttat ihop med varandra. Pirret han brukade känna i magen när han knackade på hennes ytterdörr. Dagen då han hade friat till henne, dem hade åkt på en utlandsresa till Thailand, han hade gått ner på knä framför solnedgången vid stranden och frågat henne: ”Sara, vill du göra mitt liv meningsfullt, så att jag kan vakna upp varje morgon och känna att jag är världens lyckligaste man?”. Första gången de firade jul tillsammans, och hur glad hon alltid blev när han kom hem med rosor eller överraskade henne med att laga mat.                                                                                                                                   Han kunde höra hur hon fnissade där inne, sa något som han inte kunde begripa. Han kände hur allt plötsligt lades i hans händer, det skulle bli hans fel att deras förhållande blev förstört, för han visste att om han öppnade dörren skulle allt bli förstört. Men så fick han höra mansrösten, och ilskan började bubbla upp inom honom, ingen skulle få röra hans kvinna. Så han slog bort tankarna och slet upp dörren.

Diadem

Har köpt det här diademet hos Happyhair för 79:- snyggt med flätor.

World go round

Skön låt.

Kjolen.

Här är kjolen jag köpte från H&M, tyckte den va fin:) Vet inte riktigt var jag ska ha till ännu men det går nog att mixa ganska mycket.

Sheer cover: nja

Okej, fick mitt sheer cover idag, leveranstiden var ju bra;) hihi.
Provade det precis, använde deras concealer, och sedan borstade jag på foundationet, och det blev inte riktigt bra tycker jag, det täckte bra och allt, men jag är ju guldskimrig i hela ansiktet! Ser ju inte alls naturligt ut, ser precis ut som bronzepuder! Så jag kan väl använda det som blush:) eller så ska jag välja den ljusaste nyansen, jag valde medium, (som skulle passa dem flesta) nåja...

Bra Bag


Snygg bhväska^^
Kostar 399:- på Eleven, och det får plats ca 6 bh:ar i den, men jag tycker man lätt kan använda den som en liten partyhandväska, eller hur? Jätte söt.

Partyoutfit

Här är outfiten jag valde, klänningen är från ellos för 149:- skärpet från kappahl (tror jag) kostade 129:- och stövlarna är de höga jag har lagt upp här förut som kostade 599:-
Men eftersom det inte blev statt så finns det risk för att jag använder samma outfit till helgen om jag går ut då, ingen har ju sett det så det kvittar;)

Party

I lördags blev det lite party, vi skulle avsluta kvällen med att gå ut på statt men det blev inte så^^ Men det var kul och jag var så himla partysugen innan, var längesen man var så sist.
Här är sminkningen till festen, jag har använt mig av Viva La Diva ögonskuggor, en ljus på hela ögonlocket, sedan en lite mörkare vid globlinjen och vrån, och sedan den svarta bara vid vrån, plus att jag la på lite brun ögonskugga i globlinjen från Make Up Store, en av mina favorit-kosmetika-affärer.
Och så har jag en brun eyeliner, det är snyggt till blåa ögon.

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0