Nu drar vi

Jag är dyngtrött i ögonen! Och om 2 timmar ska vi åka upp till stockholm, jag kör första halvan, hoppas jag inte somnar bara... Och flyget har blivit försenat med en timme och en halv ungefär, det lyfter 08.20 istället, tänk på mig då!
Så nu kan jag inte uppdatera bloggen så värst mycket, tar med mig datorn ner men om internet kostar allt för mycket så får jag smsblogga istället... men det märker ni.

Ha det bra här hemma i sverige, ni ska ju tydligt få skapligt väder ni med, dock inte lika bra som mig, tobbe å kim da men;) ni klarar er^^

God!morgon

Idag mår jag betydligt bättre, när jag mår som jag gjorde igår är det enda botemedlet att sova bort det och få en ny dag. Idag är jag jätte glad, måste packa det sista, fixa alla djurgrejer, ska ju lämna bort katten i filipstad och hunden i svartå^^ måste städa lite också, så vi har allt att göra idag:)

raderade inlägget

Skrev nyss ett inlägg om hur dåligt jag mår och varför jag valde att stanna hemma på midsommar, ja jag sitter själv hemma... Men jag tog bort det inlägget, det är jätte skönt att skriva av sig, men samtidigt hatar jag att försöka få uppmärksamhet och att prata om hur dåligt jag mår, känns som att det bara blir jobbigt för er att läsa... Men iallafall, jag valde att stanna hemma idag för mina depressionssyntom kom fram igen, hatar när det kommer, och jag som hade sett fram emot midsommar i flera veckor, köpt nya skor och kläder som ja skulle ha, så blir det så här... förlåt alla kompisar, men ni har det roligare utan mig!

Måste gråta av mig lite nu... tömma mig lite

..

Så här såg jag ut när jag shoppade igår:



Observera mitt nu gulnande löshår:(

Spraya bort håret!

Tog bort allt hår med Veets hårborttagningsspray, den är jätte bra, jag orkade inte vaxa hela benen^^ För er som inte provat det sprayar man bara på hela benen, eller det stället man vill ta bort håret på, låt verka 6 minuter och skrapa sedan bort skummet med en spatel som man får med, och man har jätte mjuka och lena ben:)

Det jag köpte

Här är allt jag köpte:

Köpte även en ny displayfilm till min mobil, och någon rengöringssak också. Och javisst! Displayfilmen kunde jag ju inte få dit ordentligt, så nu är det bubblor överallt, så himla irriterad!!!!!! Kostade ju 200 spänn, och det blev skit, ska f*n lämna in mobilen så nån kunnig får sätta på en displayfilm, jag kan verkligen inte!
Annars är jag hel nöjd med dagen:)

Shoppa!!

Vilken rolig dag det har varit idag, bara gått runt och shoppat med Ida, det var längesen jag hade en rejäl shoppingrunda, annars blir det ofta att man åker in till nån affär när man måste ha nåt speciellt. Det värsta var väl att jag spenderade 1400 kr:S knäcker budgeten på lönedagen! Haha nej det går nog bra, men det blir inge mer shopping för mig denna månad... tror ja^^

Ska lägga upp bilder på allt jag köpt sen, hittade en otroligt snygg klänning som jag ska ha imorgon:D

Jag har inte hunnit skriva några inlägg ...

Jag har inte hunnit skriva några inlägg idag, har haft så himla mycket att göra på jobbet. Men nu har jag semester! Jag lena och petra var och åt på Jack efter jobbet. Var jätte gott:-) och imorgon blir det marieberg med ida:-)

Blev inge bra

Håret blev inge bra:( gjorde ju en toning i topparna, och det drog ur all silverpigment och mina bruna slingor som jag hade i, så nu är jag jätte guldig i håret. F*n också:( Och jag har inte direkt tid heller att göra nya slingor... nåja vi får se vad jag gör, kanske gör en silvertoning så det dämpar lite iallafall...

Jätte bra inpacking med pigment, blueberry tar bort guldiga pigment, kostar 59:- på min salong.

Färgat botten

Har precis käkat pizza, och sitter och väntar på att mitt hår ska torka, färgade utväxten idag, och så tonade jag längderna, fast med utan färg^^ det är bara en glansbehandling, och håret känns mjukt och skönt nu:)

Sista dagen imorgon på 3 veckor, snacka om att jag längtar tills jag gett den sista kunden kvittot! Haha. Sen på torsdag kommer Ida hit och vi ska åka in till Marieberg, va roligt det ska bli:D Längtar till mycket nu^^

Tobbe blev en Chibi

Haha jag ritade Tobbe till en Chibi igår också, blev ju jättelikt, haha^^

ingen mat

Jag åt ju min lunch kl 1 igår, sen åt jag inget mer på hela dagen, hade varken tid eller ork^^ och det va inge bra, jag har ju problem med mitt blodsocker och idag kunde jag knappt äta istället, blev illamående och har ingen energi överhuvudtaget, men man får skylla sig själv.

Vädret är för övrigt underbart:D

Frans manikyr

Sådärja, nu står Tobbe i duschen och sköljer ur blekningen. Jag har hunnit med att måla frans manikyr på mig själv idag:)

Gillar denna bäst:
 Fast den jag har heter Silver, inte White.

Baxat bikinilinjen

Jag har precis vaxat bikinilinjen, OMG jag höll på att dö! Haha, lätt det värsta jag gjort^^ Svider som tusan nu också. Tobbe gjorde mig sällskap också, haha, undrar om grannarna hörde oss skrika^^

Nu ska jag göra lite slingor på Tobbe, han ska bli ljus igen:)

söta tobbe

Har glömt berätta vad min söta pojkvän gjort åt mig:-) tobbe hatar ju att shoppa med mig, haha. Men i fredags gick han igeom hela mariebergs köpcentrum för att hitta en bikini åt mig. Men tyvärr hittade han ingen snygg, sen på kvällen satt han i över en timme på internet och letade, så fick jag min överraskning, han hade hittat en fin bikini för 400 kr. Men jag kände att jag inte har råd, så då ville han köpa den åt mig:-) jätte gulligt av honom, men jag tackade nej, har jättesvårt att ta emot pengar, får så dåligt samvete. Så nu får jag skylla mig själv att jag inte fick en fin bikini;-)

Dags att vaxa!

Nu måste jag börja planera inför resan. Det är mycket som ska göras. Ikväll tänkte jag ta tag i mitt kroppshår. Ska försöka vaxa ALLT! Undrar om jag klarar av det:S Och anledningen till att jag gör det så pass långt före är att sist jag vaxade benen fick jag irriterad och prickig hud, så det kanske hinner gå bort tills på söndag.

Om 20 minuter ska jag åka till jobbet, så jag ska plocka undan efter frukosten nu.

Jag som en Chibi

Hade lite tråkigt förut när jag kollade på Ghost Wisperer, det var en serietecknare med där, så jag blev lite sugen på att rita seriefigurer. Ritade jätte mycket Manga när jag var yngre, så kom jag på att jag ville prova rita mig själv som en seriefigur, så jag ritade om mig till en liten Chibi, hihi. Vad tycks? Kanske ska göra små serier om vad som händer under min dag och lägg upp här??^^

Dags att packa snart

Jag börjar fundera lite på vad man ska packa med sig på resan, det är ju bara en vecka kvar nu, om en vecka precis sitter jag nog i 35 graders värme, göttit!
Men det är ju bara en vecka, så det blir inte så stor packning, fast det blir nog mer än jag behöver, brukar bli så^^

Vad klarar ni er inte utan på en utlandsresa?

Så skönt

här låg Natcho och sov igår, haha, så skönt man kan ha det da^^

Hungrig

Sitter och kollar på tv nu, ska väl göra mat snart, är ashungrig!
Vädret suger så det blir en innedag idag, men jag mår prima, inte ett spår av bakfylla:D

Lullig

Okej ni har vi festat lite, jag Tobbe, Kim och Rille, vi tänkte ta oss in till Karlskoga och gå in på Wickan men vi kommer inte in, det finns buss men orka gå till bussen, så jag har bestämt mig för att stanna hemma. Sitter och suger på en grogg nu och funderar på om jag ska poppa lite popcorn... de andra har gått ut en sväng... jag fick ju iallafall lite alkohol i kroppen, den tar fram både bra och dåliga känslor...

Längtar så in i h*lvete till nästa söndag!

Vart tog festen vägen buddies??

Jag är såå festsugen, har varit det ett bra tag nu, det är så kul att klä upp sig och göra sig fin, och sedan träffa massa folk. Men det är dåligt med fester inom min kompiskrets nu, vilket är synd, vad har det blivit med er?! Haha, jag vill festa och ha kul nu när jag är ung, innan det är försent! Det är ju midsommar nästa fredag, då blir ni tvugna att festa med mig;) moahaha. Vet inte riktigt vad jag ska göra ännu men, det lutar åt att gå hem till Bonne.
För ett år sen och bakåt festade vi nästan varje helg kändes det som, jag saknar dem tiderna... sitta hemma på helgerna ska jag göra när jag skaffar familj, inte nu! Skärpning!;)

I Rhodos ska jag vara full dygnet runt^^ Iallafall lullig:)

Mitt avokadoträd

Jag planterade en avokadokärna för kanske 6 veckor sen, och så här lång har min växt blivit:D Ska bli kul och se hur stort det kan bli, kanske kan bli ett träd en vacker dag^^

Vad ska man hitta på idag?

Nu har jag klippt gräset, och hjälpte tobbe lite med veden, jag fick prova köra motorsågen, det gick bra, bara det att den är så tung^^

Får se vad det blir idag, vädret är sådär, så vi har inte bestämt oss ännu.

Sjuk om 9 dagar!

Nu är det helg, skönt:) vi får hoppas på fint väder också så man kan göra något:)

Jag har ju varit utomlands 3 ggr i hela mitt liv, Bulgarien, Turkiet och Tallin, och jag är inte den personen som är speciellt sjuk av mig, men jag har varit sjuk varenda gång jag varit utomlands! Det slår aldrig fel. Och nu när jag ska åka till Grekland nästa söndag är jag jätteorolig att jag ska bli sjuk igen. Och dagen började ju bra, haha, min första kund sa att hon var förkyld, sen kommer en annan kund till mig och berättar att hon har feber, ja, jag får nog ta och bli sjuk till denna resa också^^ Jag är ju den personen som har sådan otur så det skulle inte förvåna mig, men det ska inte stoppa mig! Jag ska ha skit kul och njuta och dricka, sola och bada, någon ful liten bacill får inte förstöra min semster!
Kanske ska köpa hem lite whiskey och ta en snaps varje kväll^^

Bikini

Här är de två bikinis jag köpte i onsdags, köpte dem på H&M för 50 kr del. Det var just därför jag köpte dem, jag kommer aldrig hitta en urläcker bikini så de här får duga!

Mer bilder

Jag måste lägga upp lite mer bilder på hotellet, det är första gången jag ska bo på ett lyxhotell, så j*vla NICE!


Egen privat strand:

Begravning imorgon

Imorgon är det ju Henriks begravning, och jag vill verkligen inte gå, kunde jag skippa skulle jag det, orkar inte ta upp alla känslor igen... Och jag kommer inte kunna kolla på kistan. Och att se mamma... usch, hon kommer vara helt hysterisk, och man är hjälplös... Men ändå ska det bli såååå skönt när det väl är över, då behöver jag inte gå och oroa mig för begravning nåt mer, och försöka gå vidare med livet.

Ska göra mig iordning och sova..

Jag hade tänkt gjort massa inlägg idag. ...

Jag hade tänkt gjort massa inlägg idag. Har köpt bikini och en mascara och tobbe blev morbror igår:-) men jag har inte haft tid. Vi har bokat resan hos kim nu så nu är det klart. Rhodos nästa sönda:-) och så fick ju tobbes syster en son igår, han var ute på 20 minuter! Det snabbaste jag har hört om. Så vi är och köper pizza nu och så ska vi åka och kolla på lilla albin, tror han skulle heta det:-)

Fint väder

Åh va fint väder det är idag da, hoppas det är det imorgon med när jag är ledig:D
Imorgon ska jag åka in till Karlskoga och kolla lite bikinis, jag börjar bli desperat! Haha. Om vi bokare resan är det ju nästa söndag vi åker, det är ju snart:D Nej vi bokade aldrig igår, det krånglar lite med hotellrummen. Kim som ska följa med oss har inte fyllt 18 år än, så han får inte resa själv, och om vi bokar alla tre får vi dela på ett hotellrum, och jag och Tobbe vill ju ha ett själva;) och då kostar 2600:- mer för att ge Kim ett eget rum, så vi vet inte riktigt hur vi ska göra. men det löser sig, i värsta fall får vi väl dela rum da^^

snygg bikini

Nu hittade jag äntligen en jätte snygg bikini jag vill ha, men då finns den bara i Large kvar, så typiskt! Haha jag ger upp snart, får sola näck^^

snart semester

Så jobbar man igen, men det är bara 5 arbetsdar kvar så semestern är nära nu:-) måste köpa mig en bikini också, men jag varken har en eller sett en som jag tycker är snygg, inte på mig iallafall. Jo en, den från gina som inte finns att köpa nånstans. Så typiskt:-(

ikväll ska vi till kim och boka resa, hoppas resan finns kvar, det va mindre än 9 platser kvar igår.

Ett annat hotell

Har hittat ett annat hotell nu på Rhodos, samma datum, men med 350 kr mer, alltså 8000 för all inclusive, och hotellet är helt sagolikt! Vi ska nog boka imorgon om resan finns kvar, har redan fixat hund och kattvakt så jag är helt peppad nu, är jätte glad mitt upp i allt, skönt att göra nåt kul:D

Kolla vad fint!

Rhodos

Har hittat en resa till Rhodos den 27 juni, en vecka, all inclusive för 7750:- per person, snacka om att jag är sugen! Men jag och Tobbe och suga lite på det först, vi tänkte ju ta en sista minuten, men jag vet inte hur mycket mer man tjänar på det, tyckte det var jätte billigt med 7750:-, så vi får se om vi bokar eller inte:)

Hotellet:

Ingen energi

Idag har jag ingen energi alls, så fort jag rör på mig måste jag ta ett djupt andetag, får ingen luft känns det som! Och om jag inte gör något får jag panik, för klockan tickar och snart har jag förbrukat min helg och då är det slut på friheten ett tag... Så funderar på att ta en dusch och se om det blir bättre.

Spelar lite Bingo på svenskaspel, det är jätte kul men har inte vunnit något ännu, haha, jag har nog aldrig vunnit på  nåt i hela mitt liv tror ja, inget som är värt mer än 100 kr iallafall, jag har verkligen otur i spel, men då kanske jag har tur i kärlek då??;) Och det har jag tycker ja^^

Jaja måste göra nåt nu så jag har gjort nånting iallfall:)

Åter regn

Idag regnar det och blåser som attan, så idag är det svårt att hitta på något att göra. Men det vi har hunnit med är att handla lite på Bokia i Karlskoga, jag köpte mig lite nya skissblock och skisspennor, har blivit sugen på att börja teckna lite igen, kanske få fram lite känslor:)
Sen åkte vi in till Tobbes syster i Svartå, lekte lite med lilla Anton, vi hade köpt 2 st svärd i skummgummi som Tobbe och Anton slogs med, såg så roligt ut och Anton hade det askul, haha.
Käkade lite gott också, och nu sitter vi här, jag kom på att jag inte bloggat idag så därför slänger jag in ett inlägg nu, blir nog dåligt med bloggandet resterande kväll, får se vad som händer.

Ska nog rita lite nu:)

på väg hem

Så nu är vi på hemväg. Det har regnat hela dagen men det gjorde inte så mycket ändå, det va jätte kul:-) vann lite choklad och en grej oxå. Är väl hemma efter1 inatt så vi hörs imorgon.

regn

Nu sitter vi i bilen och är på väg till göteborg. Kollade vädret igår och då skulle det bara regna på förmiddan, och det va ju jätte bra, för liseberg öppnar ju inte förrän kl 1. Men imorse kollade jag igen, och då helt plötsligt skulle det regna hela dagen! Kan dem inte ens se vad det ska bli för väder dagen innan liksom?! Vi lever ji på 2000 talet, med all teknik borde de väl kunna se vad det ska bli för väder! Men nu åker vi iallafall, så får vi väl hoppas att dem har fel igen och att det blir uppehåll.

Blir nog aldrig hel igen...

Kollat runt på bilder där folk festar, dem ser ut att ha så roligt och alla bjuder på sig själva... men jag blir nästan illamående när jag tänker på hur det kommer bli när jag ska festa här framöver... det kommer aldrig bli som det var förr, kommer jag kunna ha kul igen?
När jag ser på alla andra så tänker jag att dem inte vet hur bra dem har det, dem är hela, och dem njuter av livet... men för mig kommer det alltid vara ett hål, och det kommer absolut inte kunna fyllas med alkohol, det kommer bara bli större. Jag hade problem med mig själv innan detta hände, ibland stod jag inte ut med mig själv, men så när sommaren närmade sig, kände jag ett litet hopp, min självkänsla och självförtoende började stiga lite, jag vågade bjuda på mig och vara mer som alla andra... men nu har det stupat igen, och jag börjar tvivla på att jag någonsin kommer orka dra mig uppåt igen...
När man har en vän som bara är jobbig och som man inte gillar, då är det bara att säga upp vänskapen så har man det problemet borta, men vad gör man när man inte gillar sig själv? Sig själv kommer man aldrig ifrån...
Jag mår inte bra, jag vill inte prata om det med nån, jag vill inte ha hjälp, jag bryr mig inte längre... får bara hoppas att tiden hjälper mig, nåt annat funkar inte.
Skönt att skriva av sig lite bara..

Henrik du fattas mig!
RIP
1985-01-04 - 2010-05-29

Mina nya skor:D

Nu lägger jag upp mina nya skor, köpte dem på skopunkten, och fick alltså en gratis, så jag betalade 698  för dessa tre läckerbitar:)

(såg att jag missat att sudda ut lite på bilden, men ORKA!, det får duga så här)

Var är min bikini?

Jag är lite smått irreterad... jag har nämligen hittat en jätte fin bikini. Jag har ingen bikini som jag känner att den är jätte snygg! Utan när jag köper bikini så är det mest att, jaja, den duger... Men denna älskar jag! Den finns hos Gina Tricot, så jag åkte in till Örebro för ett tag sen för att köpa den, men den fanns inte där, så då tänkte jag att jag ska beställa hem den från Ginas hemsida, där lär dem ju ha allt! Men nej da, inte min bikini inte, var fan ska man köpa den da?!
Hittar ingen bild på den på internet, men den ser ut så här om ni sett den, nån som vet var man kan köpa den?

Ska låtsasshoppa

Ska göra mig iordning och dra in till Karlskoga, ska gå och låtsasshoppa lite tror ja, men jag måste köpa lite nagellack iallafall, annars blir det på låtsas^^

Har suttit ute i solen, i en halvtimme bara, men jag ska ju som sagt åka in till Karlskoga, och sen ska jag tvätta bilen (handtvätta!!) och städa den också, och så ska jag väl kolla olja och lite vätskor och grejjer, ifall vi ska ta våran bil ner till Göteborg imorgon, så den inte stannar^^ har ju inte fyllt på något på ett år så det kanske är dags, haha.

Voddler

Nu ska jag gå och lägga mig med datorn bredvid, har ju skaffat voddler för en vecka sen och jag kollar på ett avsnitt varje kväll av "paranormal files", det är skit bra! Ska kolla på avsnitt 6 nu, kan berätta lite om avsnitt 5 som jag kollade på igår. Då handlade det om en tjej, minns inte vilket land hon bodde i, men sedan hon kunde minnas har hon haft minnen från ett annat liv, det första minnet hon hade var när hon stod vid en sjö i Irland och väntade på en båt. Sen kom det mer minnen, hon mindes att hon hette Maria och hade 5 barn. Och att Maria dog vid 35 årsåldern runt 1930/40. Sen ritade hon en karta vart hon hade bott i Irland, hon ritade olika vägar, olika ställen, vad det fanns där och sånt. Sen när hon blev äldre tänkte hon att nu måste hon ta tag i det, så hon gick in till ett bibliotek och tog fram en gammal karta av Irland, och tillslut hittade hon stället på kartan som hon hade ritat av! Vägarna stämde precis, så hon åkte dit, och forskade lite, och joda, mamman till dem 5 barnen hette Maria och dog vid 35 årsåldern, hon träffade barnen som nu var runt 80 år gamla. Först var dem lite skeptiska men när dem frågade henne frågor som bara dem och Maria visste om, och hon kunde svara rätt på frågorna, så förstod dem att det var Maria som fötts åter. I en ny kropp.

Jag tror verkligen på det, att man föds på nytt och får ett nytt liv.

God natt

Gädda??

Kollade igenom gamla bilder, hittade denna bild på min lilla älskling:) Det är ingen gädda, det är min hund, haha.

baluppsättning

Så nu är jag klar med årets balbrudar:-) det är jätte roligt att göra uppsättningar.

Nu har jag bara 3 klippningar kvar sen är jag ledig resten av veckan, skönt:-)

Tävling

Jag tänkte vara med i en till tävling, där man tävlar om bästa djurfotot, så jag lägger upp en bild på min förra hund (bor numera hos svärföräldrarna).
Tyke!
Vill ni också vara med och tävla? Gå in HÄR!.

Svar på er fråga

Svar på er fråga:

Vart har du köpt klänningen ?



Klänningen är köpt på Lindex, men jag köpte den för snart ett år sen så är osäker på om den finns kvar:)

Efterklok

Idag gick det mycket bättre att jobba. Imorgon är det ju balen i karlskoga, så jag har 2 uppsättningar, det ska bli kul:)

Men det är ändå jobbigt att göra saker, tänkte att jag skulle lägga upp bilder på mina 3 nya par skor jag köpt, men jag orkar inte, jag har inte energi och det känns inte "rätt". Man vet verkligen inte hur bra man egentligen har det, för en vecka sen och en dag mådde jag bättre än jag visste! Hatar att vara efterklok...
Det är sjukt att man måste ha med döden att göra för att man ska inse sina känslor...


Begravning nästa torsda, jag kommer inte palla det...


Tillbaka

Hej, ska försöka komma igång med bloggandet igen... Jag måste komma igång med mitt liv igen. Så idag jobbade jag, och det funkade väl, men det var väldigt jobbigt, att vara falsk tar verkligen på krafterna, för i mitt yrke måste man ju verkligen lägga sina problem åt sidan och bara vara glad och trevlig mot kunderna. Så jag är nog inte världens roligaste frisör just nu, jag står mest och är i min egna värld, jag orkar verkligen inte prata! Och att vara glad känns bara fel, men det får ta den tid det tar...

Vi får se om det blir liseberg på freda, om det spöregnar har då inte jag nån lust att åka flera timmar i bil och sen vara ute och frysa och bli blöt en hel dag. Nej fy, vädret är verkligen viktigt för hur jag mår.  Men vi får hoppas det blir fint, och även om det inte blir liseberg så är jag ledig torsda och freda, och det kan vara skönt, att börja lite försiktigt med jobbandet...

Rösta på mig!

Jag vill verkligen vinna denna tävling, så jag har tänkt ut en ny idé.
Om ni röstar på min outfit på länken nedan, skriv då i mina kommentarer att ni har röstat. Jag kollar då upp så att det kommit in en röst. Och OM jag kommer på första, andra eller tredje plats när tävlingen är avslutad den 28 juni, lottar jag ut 3 av er som röstat på mig, och ni 3 får också en liten vinst var:D

Detta kan ni vinna!


*Keune Care line. En leave-in conditioner som är en hårreparation för torrt och skadat hår. Ger håret glans och vitalitet.
*Ett lila kromnagellack, ser metalliskt ut, jätte snyggt!
*Ett halsband.

(Självklart är ni som redan har röstat på mig också med i chansen att vinna dessa vinster)

Så snälla rösta på min outfit!


Tack alla snälla!

RÖSTA PÅ MIN OUTFIT!


ps. jag står för porto

ett rent helvete för oss som blev kvar...

Ni undrar säkert vad som hänt.

Min storebror valde att lämna oss och sitt liv...

det gör ont i mig

Ni får ursäkta mig för dålig uppdatering idag och några dagar framöver, men jag orkar inte med att blogga just nu.

Jag bara väntar på att tiden ska dras tillbaka, att jag får prata med dig, bara krama om dig och säga att allt kommer bli bra igen. Men tiden har stannat, den är slut. Och mitt hjärta skriker av smärta, jag plågas, plågas av frågan: tänk om du ångrar dig?

sol

Åh idag blir det kanonväder ute, men jag jobbar 9 till 6 och sen ska jag träna body balance en timme så det blir ingen sol för mig idag, hoppas bara vädret håller i sig till helgen så jag får njuta lite:-) Längtar tills vi ska åka till liseberg också, det är nästa vecka, och efter det jobbar jag bara 7 dagar till och sen har jag semester. LääängtarB-)

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0