kvinnodagen hos bonprix!




Kommentarer
Carolina [fotograf]

TACK för superbra tips! Ska testa dom ett och ett och se. Saken är att jag har lugg med en enorm virvel i, så jag kan inte bara vända på huvudet och föna för då får jag aldrig ner luggen på hela dagen sen haha :)

2010-03-04 @ 23:37:46
URL: http://caroflina.blogg.se/
mickis :)

Eftersom du har mycket rött i håret, och det är första gången tycker jag att du ska göra det hos frisören först, de röda pigmenten är de svåraste att ta bort och du kan bli väldigt gul eller orangehårig om du gör det själv och inte riktigt vet vad som krävs för att få ljust hår. Efter det första besöket hos frisören kan du köpa blekning i affären och bleka utväxten, se till att det står på förpackningen att det är väteperoxid och pulver! för då kan du ha i blekningen så länge som en timme, sen slutar det att verka, och viktigt är att du då bara lägger på utväxten, för att checka av och se så att utväxten är lika ljus som topparna så dra av färgen på en liten liten slinga så ser du hur färgen ser ut, är det inte lika ljust så kladdar du på blekningen där du checkat av igen och sitter en stund till. Men fråga gärna din frisör vad dem tror, om dem tror att du kan fixa det själv.



SVAR: Tack så mycket för tipsen! Ska tipsa om din blogg till mina kompisar. Kan man alltid be om tips i din blogg? För var det inte så att du hade som en frågestund? ;) <3

2010-03-05 @ 06:51:26
URL: http://mwoo.blogg.se/
e'

jaa det är super enkelt med clips också :)) tack jag hatar min header ska göra om den, några tips?

2010-03-05 @ 10:21:24
URL: http://eburstrom.blogg.se/
MyzaaN - Princess Pink

tackar för ditt svar :) har du någon bra färg till blond hår att föreslå ? :)

2010-03-05 @ 13:37:10
URL: http://myzaans.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0