Klickat hem!

Klickade hem denna underbara väst och dessa vantar från Ellos.


Hehe

Fick en kommentar av Jockiboi från Kungarna av tylösand i inlägget nedan, han ville att jag skulle skriva ett mejl till honom och berätta lite om mig själv, och gav mig en liten "puss och slick" på köpet;) Hehe.
Men jag är lyckligt förlovad och det hade bara varit slöseri med tid att mejla dig Jocke, jag söker ingen *F* kompis;) Tihi.
Fråga Nemo om han kommer ihåg mig från Sunny Beach vettja;) då var jag mörkhårig och hade kort hår:)
(Och nej, jag låg inte med honom, jag var lyckligt förälskad då också)
Men jag ska kolla på er ikväll, missar det absolut inte! Så j*vla skönt programm;)

Annars idag var min sötis Ida här, och jag fick två kassar med jätte snygga kläder för ynka 300 kr! Du är inte klok ida! hihi, så snäääällll! Tack så jätte mycket:D

Imorgon åker jag till stockholm, tåget går 6.38, och är hemma igen 21.40 tror ja.


(sitter vid fel dator så får ta en gammal bild i repris)

Har inte så mycket...

... att skriva om;) Blev ju inget inlägg igår heller...

Har precis kollat på Idol, det är ju kval nu, och de har valt ut tre tjejer som kör mot varann nu, och bara en av dem går vidare, men jag vill att TVÅ ska gå vidare, så typiskt att de satte mina favoriter mot varandra:(

Nåja, ha en bra kväll

Äntligen

Nu har jag äntligen börjat, tänkt länge på denna klänning, men har inte haft orken att börja, men nu ska jag försöka igen:)
Och självklart får ni följa med under arbetet;)

Tävlingen avslutad, vinnaren är...

Vinnaren av denna tävling blev:

Maria!

Grattis, du har den i brevlådan någon dag under veckan:)

Missa inte fler tävlingar som kommer snart:D

Debatt

Var det nån mer än jag som kollade på Debatt igår där Jockiboi och Nemo var med från Kungarna av Tylösand?
Väldigt många var emot programmet, förutom söta Paow da;) Men jag har absolut ingenting emot programmet. Det enda jag kan se som fel är att de kanske skulle censurera mer ifall det är små barn som kollar, programmet är inte till för barnen, det sänds sent, men så är det med alla filmer som har åldersgräns också, barnen ser dem!
 
De pratade om att det inte var underhållning, att det inte är bra för ungdomar att titta på det, utan de tror att många ungdomar vill försöka leva upp till deras beteenden, att de tror att det är så det går till när man dricker.
Men jag ser det verkligen som ett underhållningsprogram/dokumentär. Det är självklart att det är kul att se på, det är ju lite som i en fantasivärld, hur ofta hamnar man i den situationen att man får bo i ett hus med massa ungdomar och man får gratis sprit? Det händer inte, och just därför blir det kul att titta på, det är precis som på film, det är spännande att se och man vet ändå att så går det inte riktigt till.

Jag tycker det är så himla överdrivet allt, och de där från "hjärnverket" eller var de kom ifrån, gå och prata i ett program där det handlar om alkolister istället! Det här var bara en kul grej, och det var liksom syftet när deltagarna gick med på att delta, de skulle liksom dricka och ha kul. (de får hjälp också om de behöver det, allt är fixat)

Jag tycker det är jätte kul att se hur folk blir när de är berusade, och att sedan små skämmas lite här i soffan också, jag tycker nästan man lär sig lite att så där ska då inte Jag bli när jag blir full, gud vad pinsamt!

Nej sänd vidare Kungarna av tylösand! De äger, de är störtsköna!

Vad tycker ni?

Sötnos<3

När jag kom hem hade Tobbe redan gjort mat åt oss:) Han hade dukat fram med öl och ljus den sötnosen! Och även städat köket, då blir man allt på bra humör när man kommer hem:D

Hungrig

Nu har jag bara en kund kvar idag sen slutar jag:D skönt, börjar redan bli hungri och ska börja med köttfärssåsen så fort jag kommer hem, mumma! Älskar köttfärssås! Så rolig rätt att göra, det blir nästan aldrig samma, blandar i lite olika. Idag ska jag nog prova blanda i lite trattkantareller:)

Fråga får svar.

du är ju frisör, jag går bara i sjuan men har nästan bestämt miga tt jag vill gå hantverkar linjen och bli frisör.
men jag känner några som jobbar som frisör och dem säger att man får väldigt ont i kroppen av det, jag har problem med mina handleder fast just nu bryr jag mig inte om det. men får man mycket ont i handlederna och i kroppen?

Svar:
Jag känner ingenting i handlederna, det gäller att man kan håller i saxen och kammen på ett ergonomiskt sätt. Men det vi frisörer ofta får ont i är ju rygg, axlar och höfter. Jag känner redan av i axlarna, försöker träna dem men har inte märkt någon skillnad ännu efter ett års tränande. Så jag vet att jag inte kommer vara frisör för alltid, det blir nog för jobbigt.
Sen ska man ju tänka på sin hälsa också, om man är känslig för t.ex. dofter, färger, vätskor. Om inte annat kan man bli det efter att man hållt på med det ett tag. Jag älskar att hålla på med färg, men samtidigt är det lite läskigt att stå och andas in ångorna, vi frisörer har lättare att få lungcancer. Vill inte skrämma er men har hört att frisörer har 50% större chans att få cancer... Ännu en anledning till att jag inte tänker vara frisör hela livet;)

Bestämt mig

Från mitt velande både hit och dit, så har jag nu bestämt mig, jag ska klippa av mig håret när det är dags att ta ur löshåret! Jag är redo:)
Ska fråga min sötis Lena som också är frisör, om hon vill fixa mig, hon är så duktig! Blir alltid nöjd när hon fixar mitt hår:) Men när det blir vet jag inte riktigt ännu, om en månad kanske??

A short brown straight coloured flicked bob hairstyle by Royston BlytheA short blonde straight spikey choppy hairstyle by BurlesqueA short blonde straight spikey coloured shaved hairstyle by Hooker & YoungA short blonde straight spikey hairstyle by RushA short blonde straight coloured hairstyle by Room: 97A short black straight spikey hairstyle by Hype CoiffureA short blonde straight coloured hairstyle by Royston Blythe

Bleker tänderna

Håller på att bleka tänderna nu, brukar göra det lite då och då, jag använder mig av Stellawhite och nån annan blekningsprodukt också, minns ej vad den heter och orkar inte gå och kolla^^

Ledig imorgon

Japp det är jag:) Ska bli skönt som vanligt;) Vad det blir imorgon vet jag dock inte.

Missa inte att vara med i min tävling heller, ska lägga till en länk imorgon i headerna så hittar ni lättare:) Och så ska jag försöka ha en tävling lite oftare:)

Tävling!

Var längesen jag hade en tävling, så nu kör vi en! Denna gången behöver ni bara kommentera att ni är med i tävlingen, kan endast göras i detta inlägg! Och sedan länka denna tävling i ett inlägg på eran blogg. Så drar jag en vinnare på Lördag!

Det man kan vinna är:
R U Taking Protection? From Partying And Smokey Nights Out Photograph
(flaskan ser nästan ut så här, har ingen kamera på jobbet)

Det är Lee Staffords produkt, "protection is better than cure".
Den skyddar mot luftföroreningar och rökiga utenätter! Innehåller "luktätare" som tar bort lukt av rök och luftföroreningar. Använd i torrt hår några gånger under dagen, eller natten och dofta riktigt gott!

Hatar Kissie!

Jag är inte den personen som hatar folk, men jag gör ett undantag, jag hatar Kissie! Ni har säkert läst om bloggbråket med Paow nu, och jag tror mer på Paow än på Kissie. Det skulle inte förvåna mig om Kissie verkligen sparkade Paow, jag står inte ut med Kissie, hon må ha sveriges mest kända blogg men hon är f*n också sveriges mest hatade person. Hon borde verkligen ge sig själv en stor fet käftsmäll och få fötterna på jorden, ta tag i sitt liv!
Att hon orkar leva med sig själv!

Vad tycker ni om Pissie?

Vill ha!


Ava sweater

Min paljett!

Fick hem min paljett idag, med 88 färger! Så nu blir det att prova sminkningar:) Lägger upp bilder om jag får till nåt snyggt nån gång:)

Köpt hårvårdsprodukter.

Köpte med mig lite hårvårdsprodukter från jobbet idag. Det blev Big Sexy Hair: What A Tease, Backbomb In A Bottle. Och Grazettes Crush super melon schampo. Och Urban Culture: Clean slate, Clarifying schampo.



Big Sexy Hair: Ger håret maxad volym! En riktig bomb!
Crush Super Melon Schampo: En fuktgivande och fulladdad med vitaminer!
Med Beauplex VH Multi-vitaminer som ger näring till hårbotten, fukt och styrka ochbidrar till att aktivera och energisätta celler. Vitaminerna: E, C, B3, B5, B6.
Urban Culture: Djuprengörande schampo.

Röstat

Nu har jag röstat, tycker det är lite löljigt att det ska vara så hysch hysch smyg smyg, att det ska vara så hemligt. Vem bryr sig? haha.

Annars har min helg varit jätte rolig:)
Haft det jätte mysigt med alex, och igår kom även ida s hit och vi parta lite;) gick ut på wickan, och jag är hel nöjd med att statt var stängt, det va sååå mycket roligare på wickan, jag hade verkligen jätte kul, roligaste utekvällen i kga på läääänge:)

Till helgen kanske det blir wickan igen på fredag med Tobbe och hans syster, längtar:)

Bilder kommer upp under veckan.

Deep cleanser

Jag har ju klagat jätte mycket på mitt hår på sista tiden, men nu provade jag att tvätta håret med ett djuprengörande schampo, jag använde Maria Nilas Deep Cleanser, och håret blev som ett helt annat! Det känns jätte bra nu:D så nu är jag glad igen^^

Tävling!

Var med i Jockibois tävling ni med!
Man kan vinna presentkort på H&M för 1500!

Film

God kväll! Jag och alex har käkat tacos, och nu har vi hyrt en film, Hierro, det är en thriller.. Så vi ska kolla på den nu å käka godis och gotta oss:)
Imorgon lutar det åt party;)

Nöjd:)

Idag hade jag en liten utmaning på jobbet. En tjej med jätte långt och tjockt hår kom in, hon hade försökt bli blond, i botten var det för guldigt och vissa fläckar hade hon missat helt som var mörka, och sen blev det lite ljusare på mellanpartiet och sen mörkare i längderna, och hon ville få en jämn ljus färg, nästan vit. Och det fick hon! Jag älskar såna jobb, kan kännas lite "oj, vad har jag gett mig in i" i början, men jag blir så glad och förstår verkligen varför jag valde att vara frisör när resultatet blir bra efter ett sådant arbete. Det blev verkligen jätte snyggt och kunden blev hel nöjd. Det är verkligen bra för självförtoendet:)
Det gör nästan min dag efter ett sånt arbete, ge mig fler svåra fall! haha.
Blir så glad också när jag får kunderna nöjda, det är det viktigaste:)

Annars ikväll så är Tobbe ute och festar med sina arbetskamrater, så jag ska hämta honom "inatt". Han ska festa med arbetskamraterna imorgon med! Då bjuder hans chef alla på mat och dricka för så många har fyllt år, så han får stå i, haha.

lunch

Nu har jag lunch, min kund kommer kvart över, om en halvtimme ungefär.

Ni får ju inte missa min lilla BLOPPIS;) scrolla ner lite så ser ni den:)

Älskar mina tofflor!

Gog morgon på er igen, som alla mornar;)

Sitter på jobbet, och väntar på min kund.
Kanske får besök imorgon av min lilla gumma Alex:D Va kul, var såå länge sen nu, så det ska bli mysigt isånafall:)

Har glömt visat er vad jag köpte på Oxhälga, eller rättare sagt vad mamma köpte åt mig;) Ett par fårullstofflor, dyngsköna! Har dem nästan varje dag hemma:)

tävling

Var med ni med;)



Nu tycker ja alla flickor ska vara med i denna tävling!
Pojkar som tycker om smink med vettja!

Såhär gör du, Tävla hos myddis kommentera att du vill vara med & varför just du ska vinna.
Bästa kommentaren vinner det fina Lipglosset(Jasmin (naturfägad) 9ml) från FACE stockholm
Ni som har en blogg kopiera och länka till eran blogg!
Drar en vinnare på söndag.

BLOPPIS!

Tänkte ha en liten Bloppis nu på bloggen.
Ser ni något ni blir intresserade av?
Skriv i en kommentar vilket nummer på varan ni vill köpa, lämna också eran mailadress så jag kan ta kontakt med er.
Ni får står för frakten som ligger runt 50 kr .


1. En kappa. Aldrig använd! Storlek 34. Kostade 800:- Säljs för 400:-



2. Jeansklänning. Aldrig använd! Storlek 34. Kostade 279:- Säljs för 150:-



3. Mjuk jeanskjol. Aldrig använd! Storlek 34/S. Säljs för 50:-



4. Klänning. Använd endast en gång. Storlek S men är töjbar. Saknas en sten på smycket vilket knappt syns. Säjs för 80:-



5. Paljettklänning. Aldrig använd! Storlek S/M. Säljs för 100:-



6. Ballerina skor med taxklack! Använda ett fåtal ggr. Storlek 37. Säljs för 100:-



7. Stövlar. Aldrig använda! Storlek 36. Säljs för 200:-

Klickat hem!

Har beställt denna underbara palett! Massor av färger med mycket pigment! Ungefär lika bra som MakeUpstores färger, och då menar jag hur mycket pigment det finns i, inte nyanserna.
Kostar bara 259:-!!

God morgon

God morgon på er läsare:)
Tvättat håret, skönt att få det rent. Längtar så tills jag ska ta ur löshåret, orkar inte med det! Men ska jag ta ur det 2 månader för tidigt och slösa bort pengarna som det kostade? Det är ju så himla dyrt med löshår så jag ska försöka stå ut så länge jag kan. Men är samtidigt så sugen på att klippa mig juh;)

Annars idag ska jag väl försöka kolla igenom garderoben, om jag orkar;) Har sagt det allt för många ggr utan att det blir av haha.

"vinter"skor


Läckra skor eller hur;)
Finns på Ellos!

Frisyr

Hittade en sån frisyr jag menade i mitt förra inlägg, visst är det läckert;) Jätte enkelt att styla också;)

Det börjar falla på plats

Jag tror jag vet hur jag ska klippa mig sen efter att löshåret ryker!
Minns ni min gamla frisyr? här är en gammal bild:


syns inte så bra men det är kortare på ena sidan, där det är mörkt, det skulle nog va snyggt om man klippte bägge sidorna korta, har långt kvar uppe på huvudet och att det ökar och blir lite längre i nacken:)
Tror det skulle bli läckert;)


jag älskade denna frisyr:)

Ritat min egna tatuering!

Okej, glöm det jag skrev förut om att jag inte ville visa vilken tatuering jag vill ha;) För jag kom på att det skulle vara häftigt att göra en tatuering som jag har ritat:D Så jag ritade en egen, tog lite inspiration från den jag velat ha i 4 år.
Blev det snyggt?
Det ska börja så långt upp på låret som möjligt, ungefär 10 cm under höftbenet, och slingra sig upp i ljumsken och snett bak på revbenen.



Måste bara skryta och säga att jag blev riktigt nöjd med min tatuering;)

Ska sy:)

Har precis kommit på en klänningn nu som jag ska börja sy på, ska skissa lite och rota lite bland alla mina tyger och se om jag hittar nåt bra.
Lovar att lägga upp processen;) tihi.

Thailand

Vi ska ju åka till Thailand i januari, och där ska jag nog tatuera mig typ dagen innan vi åker hem, vill visa er hur jag ska tatuera mig men det får bli en överraskning, och sen vill ja inte atta folk ska hinna före mig, för den är så snygg;) Har tänkt gjort den i snart 4 år, och jag har fortfarande inte tröttnat på den, så den ska jag ha!
I sverige kostar den nog runt 3000, undrar vad den kan kosta i Thailand, någon som tatuerat sig där?

Klippt tobbe

Igår kväll åkte vi in till salongen och fixade tobbe i håret, han var ju långhårig och blond innan, men nu är han korthårig och mörk, och så rakade jag ena sidan på honom, det blev riktigt läckert;)
Här har ni sidan:

Vill ha!



Vendela sweater

Lee sweater


Mona sweater

Klickat hem

Beställde dessa stövlar idag från H&M, har redan provat dem av Ida och de är hur sköna som helst! Tyvärr verkar de populära och de kommer levereras i slutet av oktober. Kostar bara 179:-

Hm

Har precis käkat lite köttfärssås, så gott så:) Det funkar alltid;)

Imorgon slutar jag ju kl 3, skönt skönt, sen måste jag in på systemet en snabbis och göra mig iordning sedan också för att åka til till kräftskivan i Svartå. Vi sover över i husvagnen och kommer hem på lörda.
Sen på lördag ska jag fixa Tobbe lite i håret tror jag:) Göra han brun och klippa han lite tufft;)

Jag i kort hår

 Haha jag var bara tvungen att prova mig själv i denna frisyr, älskar den frisyren, kanske inte på mig dock^^

Lugg!

Har precis klippt mig nu, klippte av ungefär 7 cm på längden och klippte lugg, så skönt att få bort det slitna, men hur ser jag ut? Passar jag i lugg eller ska jag börja spara omedelbart? haha

Ny design

idag hade jag lite mer tid att fixa min bloggdesign, tar alltid så mycket längre tid än man tror.

Men vad tycker ni om min design nu?:D

God morgon på er.

Steker lite kantareller till frukost nu:) Annars har jag hunnit duschat, så skönt att bli ren i håret igen:) Hinner bara tvätta håret på onsdagar och lörd/söndagar, så då gäller det att jag verkligen gör det, så nu tar det väl 7 timmar innan det torkat. Men hjälper det nog lite på vägen idag, ska klippa mig lite, som sagt så är håret för långt och min lugg är dessutom jätte sliten, så funderar på att klippa lugg, det växer ju ut igen, bättre att ta det slitna nu innan det hinner krypa upp och förvärra allt bara.

Kollat på huset

Nu har vi tittat på huset i Karlskoga, och ja, jag skulle absolut kunna bo där;) men Tobbe tyckte inte att det var så speciellt som jag.
Men vi har funderat lite, kanske ska köpa ett billigare hus och renovera själva, jag vet inte, orkar snart inte tänka längre... vi bor kvar här i ett år iallafall... bäst av allt skulle ju vara om någon köpte huset av oss och att vi fick hyra det av den nya köparen så vi slapp flytta till lägenhet;) orkar inte flytta 2 ggr!!!

Ledig är jag imöra också:) Har inga direkta planer ännu, men det kan vara skönt det med, bara ta det lugnt:)
Känner mig väldigt kreativ dock, kanske ska påbörja något nytt syprojekt igen, måste bara skissa en design först...

Bla bla bla vi höres:)

Rast

Nu har jag en kund som sitter med färg och slingor i håret, så då blir det lite rast för min del under verkningstiden.

Till helgen tror jag det blir kräftskiva hos svärföräldrarna, ska bli både kul och gott, börjar gilla kräftor mer och mer. Och det blir svenska kräftor också, de har nämligen fångat dem själva:) Mumsigt.

Och imorgon ska jag klippa lite på längden på mitt hår också, det kanske är lite onödigt långt ändå hihi;)

Hår.. hår.....HÅR!

Blir tokig på mitt hår förresten! Orkar inte med det långa längre, stör mig så på fästena, och tycker det är asjobbigt att ta hand om löshåret, har ingen energi kvar känns det som. När jag tvättar håret måste jag planera det flera dagar innan, för det tar ungefär 7 timmar för det att torka innan jag kan göra något med det. Och mitt hår är så slitet också så jag måste klippa av det. Så tar säkert ur håret innan det behövs.
Får väl klippa mig i något av dessa stilar, inte för att jag vill, men för att jag kanske måste:

A medium blonde straight bob hairstyle by Royston Blythe
A medium blonde straight coloured choppy shaggy bob hairstyle by L’anza
A medium blonde straight coloured choppy hairstyle by Bobbers

Få håret att växa fortare!

Frisyrer

Det är så läckert med rakade partier, hade jag modet skulle jag verkligen köra på den stilen!

A medium brown straight spikey shaved sides hairstyle by Mark Leeson
A short blonde straight spikey coloured shaved hairstyle by Hooker & Young

På jobbet

Sitter på jobbet nu, tog med mig datorn idag, ska nog börja göra det de dagarna jag inte är fullbokad, och blogga lite mer:) Kan ju blogga på mobilen men jag kan inte lägga in bilder då, kanske går men jag har inte kommit på hur man gör ännu;)

Håller på och kokar kaffe och vatten nu till de kommande kunderna, slutar kvart över 3 idag, skönt, men vi ska ju kolla på huset då, hoppas att det är något jätte stort fel på det så jag slipper bli så besviken! haha;)

Hej då drömhus!

Det blir inte mitt drömhus för oss, men vi ska ändå kolla på det imorgon. Om vi nu skulle köpa det huset så har vi ju två boenden då, och vårat hus kan bli svårt att sälja, det är så dåliga tider nu, och det blir för dyrt att ha två hus att betala, visst vi skulle klara av det men det är det inte värt, vi vill ju kunna leva också ju;)
Så mäklaren tyckte att vi skulle sälja vårat hus, sätta oss i en lägenhet först innan vi köper ett nytt hus, och det låter ju vettigt... men usch att sätta oss i en lägenhet istället! Vi bor ju så himla billigt här i huset, skulle förlora jätte mycket av att bo i lägenhet:( Men vad ska man göra??

Men vi har bestämt oss för att bo kvar i huset i ett år iallafall, och sen försöka sälja det... så ännu blir inte Degerfors av med oss, haha.

swedbank

Så nu slutar jag jobbet om tio minuter. Då kommer tobbe så ska vi till banken och binda om lånet. Och ta reda på hur dyrt hus vi kan ha råd med. Så det blir spännande:-)

Oxhälga

Nu är vi i Filipstad på Oxhälga! Sitter hos Ida och förfestar lite nu, ska hjälpa henne med att trippla håret:)

Vi höres väl imöra;)

Kort

En till bild med min kamera, hihi, tog på växten i köket.

Nu låter det som att Lena har anlänt på våran uppfart, så nu snart blir det nog käk:)

Helg!

Skönt att det är helg igen:)
Ikväll tror jag Lena och Christian kommer hit, ska väl spela lite Buzz och käka nåt gott tror jag:)



Bild tagen av min nya systemkamera, fint va:)

Shoppingen igår

I örebro köpte jag dessa tights:



Make up stores foundation, den är jätte bra! Arbetar man in det ordentligt i huden kan man typ klia sig i ansiktet med naglarna utan att det försvinner! :D



Köpte dessa skor av Ida;)

Outfit

Här är förra helgens outfit! Lite sen med att uppdatera;) tänke ha samma kläder fast byxor istället till Oxhälga nu i helgen.

(bilden är lite suddig)

örebro

Ida är nog här vilken sekund som heslt snart, och då drar vi till örebro för en shoppingrunda:) men det får inte bli för mycket för min del, men några byxor måste jag hitta!

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0