Dålig uppd.

Jag har inte orkat uppdatera på 2 dagar^^ Tror det är 2 dagar??:S Iallafall.

I lördags spelade vi ju paintball, vi va 10 st så 5 i varje lag. Det var kul men läskigt också! Jag blev träffad 3 gånger, första gången på nyckelbenet, men halsduken dämpade stöten:) Sen var det nån (tror det var nån fuling i MITT lag!:@) som pepprade på i huvudet och på masken så det skvätte in färg i munnen på mig, jag fick skrika "JA JAG ÄR TRÄFFAD FÖR I HELVETE!" haha^^ Fick panik, haha.
Men det ondaste gjorde när jag blev skjuten sista gången, det var på axeln, och det var Tobbe som sköt, blev lite röd men det gick bra. Men efter det skotten fegade jag ur och låg typ och gömde mig på ett och samma ställer hela tiden och sköt bara om jag såg nån.
Efter paintballen käkade vi mat på Karlskoga hotell, var gott:)
Och sen gjorde vi oss iordning och drack, så det blev en riktigt rolig dag, jag som var så nervös, hehe.

Och igår var jag bakis HELA dagen, vid 9 tiden på kvällen blev jag bra, var nog för att jag drack sprit, när jag bara dricker cider brukar jag knappt bli bakis.

Och nu sitter jag på jobbet och håller på och pysslar lite, har precis ringt och beställt hem massor av produkter, saker som vi inte fick med i den första beställningen från Barber Gross, de hade inte allt i lager. Så resten kommer imorgon, så då kör vi på gärnet;) Ska bli så himla roligt:D

Thailandresan dag 6




Den här tigerbebisen fick jag hålla i!!:D

Stressigt och rörigt

Vi var ju med i tidningen idag, men snurriga som vi är glömde vi skriva när vi öppnar, vi ska ju öppna den 1 mars, alltså nästa tisdag. Så folk tror att vi har öppnat idag!
Och jag hade ju ingen bil, så min kollegas särbo fick hämta upp mig. Och salongen är ju inte riktigt klar heller, så jag börjar måla lite på dörren som vi kom på att vi ska måla och tapetsera. Men telefonen ringer, och det kommer in drop-in kunder... blev lite stressigt och rörigt, man vet inte riktigt vart alla saker finns eller nåt^^ Men det löste sig:)
Det är faktiskt kul å se vilka kunde som följer med en, jag blir så glad:D Speciellt för att de verkligen vill bli klippt av mig:D

Och igår kom våra kassaapparater också, så det är mycket med att man ska lära sig alla knappar där också!

Ikväll blir det nog mys med min älskade där hemma, som jag inte sett så mycket av dessa tvp veckor:( Jag har ju kommit hem så sent på kvällarna. Förra veckan när jag kom hem på fredan sa Tobbe:
- Den här veckan har vi bara setts 10 timmar:(
Tråkigt:(

Nu måste jag greja lite här i salongen;)

Outfit!

Så här ser jag ut idag:)
Såg dock inte så glad ut på bilden, men jag ÄR glad;) tihi

Thailandresan dag 5


Paintball:S

Min kompis Lena lyckas alltid lura in mig i saker! Haha, nu har hon övertalat mig till att vara med på paintball till helgen, jag som sagt att jag ALDRIG skulle spela paintball. Haha.
Iallafall, vi blir 6 st som ska spela, och sen käka lite mat och dricka. Kommer säkert bli jätte kul, är bara lite orolig över smärtan vid paintballen, fast jag hört att det inte gör ont just där vi ska spela. Men vi får väl se;)

Thailandresan dag 4




Båten vi åkte i.


20 st lösögonfransar, mascara, ögonskugga, eyeliner, allt för 169:-!

Fråga får svar.

jag har alltid varit välfigt blond naturligt.
men sen testade jag att slinga blondare och när det började växa ut blev mitt hår skabbigt!
så jag färgade jag det mörkbrunt, nu vill jag ha mitt naturliga blonda igen, men jag vill inte låta färgen växa ut, kan man göra någon slags avfärgning eller vad tycker du att jag ska göra? :)
världens bästa blogg!

SVAR:
Glad jag blir av att du gillar min blogg:D
Många tror att en avfärgning ger tillbaka ens naturliga hårfärg, men så är det inte riktigt. En avfärgning är blekning, så man bleker bort färgen, och färgen efteråt blir ofta inte så fin. På brunhåriga som avfärgar blir ofta färgen väldigt guldig/orange. Så då måste man färga in håret sedan i en annan färg.
Det bästa på dig vore att göra antingen slingor i en så närliggande färg som din riktiga hårfärg, eller att färga hela håret i en närliggande färg. För då syns inte utväxten så mycket och det blir lättare och snyggare att spara ut håret.
Detta är väääldigt svårt att göra hemma, då man inte 100% vet vad man får för hårfärg som man köper, så jag råder dig att göra det på en frisörsalong:)
Lycka till!

Thailandresan dag 3





Vårat rum


Shortsdressen jag sytt och målat på:)



Thailandresan dag 2






Vi fick dricka för oss själva^^

Inte så mycket kvar nu:)

Det är inte så jätte mycket kvar nu i salongen, ska dit och tapetsera imorgon, och så ska jag måla en tjej på en liten vägg också, blir nog fint:D

Nu sitter ja hemma själv:( Tobbe är hos räkan och kim, ska hämta honom senare... så jag ska väl skriva ut prislistan på lite finare papper, och sätta in lite kvitton och så:)

Jag öppnar egen frisörsalong

Jag och min arbetskamrat från mitt senaste jobb ska öppna en egen salong:)
Vi ska ta över en salong som heter Hårmodet och som funnits i ungefär 41 år.

Vi kommer att öppna den 1 mars, och kommer ha som öppningserbjudande 15 % rabatt på klippningar den första månaden:)
Men nu håller vi på för fullt att fixa allt, vi målar om väggarna, och ska sätta upp två fondväggar, bilder kommer när salongen är klar, tror det kommer bli jätte bra:)
Har också fixat kassa, kortterminal, revisor och allt sånt där "tråkigt" hehe.

Och gud vad mycket jag lär mig nu:) Det är riktigt kul det här!

Vi kommer vara våra egna företag, det blev inget handelsbolag eller aktiebolag. Apropå aktiebolag, visste ni att det är öppna företag, och att efter bokslut kan vem som helst kolla på internet hur det går för ett visst aktiebolag, omsättning och skulder mm. :O, Har jag aldrig hört förut, och tycker det verkar konstigt, och sen så är det så mycket mer regler med aktiebolag, så det skiter vi i;)

Det kommer bli myyyycket roligare nu å jobba för sig själv och inte för nån annan, och vilken frihet det kommer bli, vill jag vara ledig en tisdag t.ex.(om ekonomin tillåter) så är det bara att jag är det:D


Och sen så kommer jag ju göra allt inom hårvård, även löshår, och ska lära mig gelénaglar och ögonfransförlängning, så det kommer jag hålla på med sen också:) Om jag nu lär mig det;) hehe.

Adressen till min salong är:
Bregårdsgatan 25 Karlskoga!


Längtar;)

Thailandresan dag 1

Är det nåt ni inte kan läsa, fråga mig så säger jag vad det står;) hehe






Vårat hotellrum


Nai Thorn stranden tidigt på morgonen


Vi gick till stranden


Vi kollade på solnedgången



Videoinlägg!

Skaffa råtta?

Jag är lite sugen på att skaffa två råttor;) Har alltid tyckt att de är roliga och mysiga djur.
Undrar hur det skulle bli, då har jag ju hund, katt och råtta. Haha. Men har läst mycket om råttor och det är många som har både katter och råttor...
Men Tobbe är inte så förtjust i det så vi får se;)

Alla hjärtans dag igår

Och när jag kom hem igår fick jag en 1 hög orchidé, chokladask, och en kärlekshälsning. Och sen så hade Tobbe bäddat jätte mysigt på golvet i vardagsrummet, och på tv:n brann en brasa, fick en underbar ryggmassage. Så söt min pojkvän så:)

Gjorde en god kycklinggratäng idag också, riktigt gott blev det:D

Imorgon börjar jag lägga upp mina dagboksanteckningar och bilder från Thailand oxå, kika in på det;)

Och så fick jag mig ett gott skratt idag också, pinsamt för dig, hehe;)


fick revbensspjäll oxå;)

laddar över bilder

Håller på och laddar över alla bilder och filmer till datorn, tar tid kan jag lova, haha. Så många.
Men sen ska jag visa er dag för dag vad jag gjorde i Thailand:)

Mötet igår gick jätte bra, kändes jätte bra efteråt:D
Är så lycklig nu, allt känns så himla bra!!!!

Uppdatering

Tänkte uppdatera lite vad som hänt, har inte skrivit det på bloggen ännu, men jag har sagt upp mig från mitt jobb:)
Och uppsägningstiden tog slut i torsdags.
Tänker inte skriva vad jag kommer göra riktigt än, återkommer till det senare:)

Men idag kl 2 ska jag iallafall på ett möte, hoppas det kommer gå bra:)

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka igen:)
Kom hem i lördags, flyget blev 3 timmar försenat, så vi var i stockholm vid halv 5 på kvällen, väntade på väskorna i typ en timme:S
Åkte hem till filipstad och hämtade upp djuren och käkade mat, så runt 3 tiden på natten kom vi hem till vårt hus. Fy satan va trött ja va, och farligt det var att köra bil! Såg vääldigt mycket i syne kan jag säga, usch...

Har haft det jätte bra i Thailand, men vi hann göra allt på 2 veckor, så den sista veckan var väldigt tråkig, fick världens hemlängtan. Jag kommer nog aldrig åka tillbaka till Thailand, den stora anledningen är flygresan, pallar inte att sitta inklämd i ett trångt säte i över 10 timmar...
Och sen tyckte inte jag att Thailand var så himla märkvärdigt, visst det var jäääättte fint på vissa stränder och öar, men annars, det enda som gjorde det bättre var att det var billigt och exotiskt. Annars kan man lika gärna åka vart som helst, grekland, spanien, italien, man får ut ungefär samma sak...
Men jag ångrar absolut inte resan, jag är inge negativ mot den, har haft det så himla skönt, gjort så himla roliga saker!

Skrev dagbok där nere, och kommer lägga upp dag för dag här tillsammans med bilder så får ni följa med på resan;)

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0