Drömhus

ÅHHHHHH hittat mitt drömhus i Karlskoga!
Men vi kommer aldrig hinna få vårat hus sålt innan, drömhuset kommer säkert bli sålt fort, är visning imorgon..

UUUUUÄÄÄ!!
Nu blev jag ledsen:(

Gårdagen

Firade min "andra" pappa som fyllde 50 år, egentligen idag. Fick god smörgåstårta, fika och tårta. Blev proppmätt!
Tobbe blev jätte full där, haha, så vi fick åka hem lite tidigare. Och på vägen hem när kl var ca halv 10 så ringde Erika, som var i kristinehamn, så jag lämnade Tobbe hemma i Degerfors och for till kristinehamn, var där ca 11. Klunkade så fort vi kunde och sen gick vi ut på Bells. Blev en riktigt rolig kväll, var skit mycket folk på Bells igår, skulle man gå genom dansgolvet fick man typ slå sig igenom, haha.
Och idag åkte jag hem vid 12 tror jag klockan var, somnade lite i soffan, lagade mat... och så har jag gjort en till tavla som är till salu:) Visar er bild när jag tagit kort.

Paff!

Kors i taket, det funkade med färgen från Ica! Haha. Blev jätte bra! Ska bara fixa helt rätt nyans med silverinpackning, då jag använder det jämt på det övriga håret, så efter några inpackningar kommer jag att vara heeelt nöjd:) Bra då vet jag vad ja ska köra på.
Jag köpte Lóreal Paris-Casting Créme Gloss.
Så här blev resultatet:
(Hade ca 1 cm utväxt, och 1 cm ovanför det som var jätte guldig, då jag förra gången färgade utväxten blev för guldig. Svårt att visa exakta färgen med kameran, blixten gör så att det blir ett djup i botten, men färgen är jätte jämn, och med lite silverinpackning som sagt så blir det perfa! och ja jag vet att jag har lite rosa skiftningar kvar i mellanpartierna sen jag gjorde en beige färginpackning, det syns mer på bilden än i verkligheten, hehe)

Färgat utväxten

Sitter med färg i utväxten nu.
Har ju haft problem med att hitta en bra färg, färgen vi har på jobbet blir för guldig, köpte färg från andra märken, den ljusaste som finns på kartan, men funkar inte heller. Bleka håret vill jag inte göra...
Nu köpte jag en färg på Ica, haha, inte använt såna färger sen jag var typ 14 år. Men den färgen såg jätte fin ut, fast när jag kom hem och läste ordentligt, så var det ju en toning, som bara orkar ljusa upp 1,5-2 steg:S
Men vi får väl se om det funkar, funkar en färg från Ica så blir jag paff vill jag lova! Men det skulle vara skönt eftersom den är skonsammare än de färgerna jag annars brukar ha, då jag använder 12% väteperoxid. Jag måste ha hur mycket guldiga pigment som helst i mitt hår, eftersom jag är ganska ljus i mig själv men det blir aldrig så ljust jag vill ha när jag färgar^^

Stressigt

Stressig dag idag.
Först tog jag med Lexi till veterinären för en vaccination, och en titt på hennes högra baktass, hon har fått en inflammation mellan 2 tår, så nu blir det penicillin och salva i 16 dagar, men hon har inget ont av det så det är ju bra:)
Sen for jag hem med henne, skyndade mig till apoteket för att hämta ut receptet, men deras dator krånglade så jag hann inte, hann bara köpa lite välbehövda produkter till resan.
Sen åkte jag till Bokia å köpte nya bokningsblock för 2012, sen fort till salongen för att träffa upp en designer och prata lite med henne. Slängde sedan i mig min mat och tog emot min kund som nu sitter med färg i håret.
Och efter denna kund blir det att skriva på lite papper, går det som det ska så berättar jag i kväll, dock har jag lite tråkiga nyheter angående det vi ska göra, men det löser sig nog ändå;)

Kvälla

Tränat 40 minuter. Käkat kotlett, lax och broccoli, konstig kombination jag vet, hehe. Men var tvungen att steka upp det innan det blev för dåligt. Duschat och städat lite här hemma. Så något har man allt fått gjort på kvällningen;) Känns skönt att inte bara ägna kvällarna åt tv:n som jag gjort förut;)
2 veckor kvar nu! Hoppas tiden springer iväg nu:D

Bort med revisorn!

Har laddat hem en gratisversion av ett bokföringsprogram, får ha det i 30 dagar och prova på. Och det tog ca 40 minuter att lägga in alla papper från 1 nov till och med idag, och det var jätte lätt! Programmet räknar ut allt själv, moms och balansrapporter m.m. Man behöver bara fylla i rätt siffror. Så ska nog köpa det programmet och ta hand om bokföringen själv. På så sätt kan jag spara ca 15000 kr per år. Det är en hel extra lön juh:O
Tycker jag fler egna företagare ska göra faktiskt;)

Ripped Fuel 5X

Har beställt hem Ripped Fuel 5X. Det är fettförbrännande tabletter.

Ripped Fuel 5X är den senaste Ripped Fuel-produkten från Twinlab och är effektivare än någonsin. Genom fem olika mekanismer i en superkoncentrerad ”en-om-dagen” tablett ger Ripped Fuel 5X dig ökad fettförbränning och förutsättningar att ge dig den tonade kroppen du alltid drömt om. Tillsammans med en hälsosam diet och ett anpassat träningsprogram kan Ripped Fuel 5X hjälpa dig nå dina mål.

1X Ökar fettförbränningen
2X Förhindrar muskelnedbrytning
3X Ökar absorptionen av näringsämnen
4X Minskar kroppsfettet
5X Ökar prestationsförmågan och motverkar trötthet

Dosering
En tablett intas två gånger dagligen, gärna före måltid,Jag bryr mig absolut inte om hur andra ser ut! Jag menar inte att smala är snyggare är kraftiga, för kraftiga är också vackra, oftast är det utstrålningen som är snygg enligt mig och inte vilken kroppsvikt man har!
Men jag trivs bäst med mig själv när jag är smal.
Det högsta jag vägt är 52 kilo, men när jag slutade med mina p-piller så gick jag ner till 46 kilo på bara ca 4 månader utan att jag ändrade mina matvanor. Och jag älskar att väga runt 45-46, det är min favoritvikt på mig.
Nu har jag tydligen gått upp i vikt, till min förskräckelse, jag väger nu 49 kilo, så jag ska kämpa mig ner till 46 igen. Själva vikten i sig gör mig inget, men det är just det att fettet sätter sig på heeelt fel ställe^^ Allt sätter sig på magen och i ansiktet. Jag får mycket rundare ansite, vilket jag inte vill ha. Så anledningen till att jag vill gå ner är just för att få finare ansiktsform (haha) och få en platt mage.
Nu tänker säkert jätte många att jag är dum i huvudet, att jag redan har en platt mage, men nej det har jag inte, jag har mina knep för att ge den illusionen;) Jag har ärvt min mammas kroppsform, vi har en så kallad "bukmage", vi kan vara hur smala som helst, men buken buktar ut och man ser gravid ut. bläää.

Iallafall, nu ska jag prova de här tabletter, hoppas de funkar, och att jag får en tvättbräda;) Vill verkligen ha det, förut tyckte jag det var fult på tjejer, men nu tycker jag att det är snyggt när tjejer är lite vältränade;) Så nu blir det att träna på hårt!

Döm mig inte för att jag vill mitt självförtroende det bästa;)

Bild från i juni:

Helgen

I fredags da så var vi ju på Joe Labero, det var jätte bra, det som var lite synd var att vi satt näst näst längst bak/upp. Men det var väl tur i oturen, för de som satt där nere fick ju några gå upp på scen, och det hade jag absolut inte velat gjort! haha.

I lördags åkte jag och Tobbe runt i Karlskoga och gjorde en massa ärenden, tog ca 2 timmar, och vi blev typ 2000 kr fattigare;) men ibland måste man ta tag i grejer. Sen på kvällen käkade vi tacos och mös i soffan.

Och igår så åkte vi hem till mamma, lillebror fyllde ju 19 i lördags. Så firade honom en sväng.
På kvällen körde jag ett 40 minuters pass på Biggest Looser, och avlsutade sedan med en kvart av några övningar som vi gjorde på Body pumpen med en skivstång. Blev helt slut men det kändes skönt;) Har ju varit lite dålig ett tag så nu har jag tagit tag i träningen igen:)
Ska visa er senare vad jag har beställt hem för tabletter;)

Joe Labero

Kl 4 dra vi in till Karlstad. Tillsammans med Lena, Kribbe, Anders å Elin. Kl 5 har vi bokat bord på Tempel, de har så jädra god mat!
Och sen blir det lite trolleri med Joe Labero!
Kommer bli en jätte rolig kväll:D

Bruna slingor

Igårkväll satte jag i lite bruna löshårsslingor intill ansiktet. Kände för en liten förändring;) Och jag vågar inte färga mitt hår heller, för skulle jag vilja göra det blont igen så skulle det säkert gå av. Så därför är löshår ett jätte bra tips för er som inte vågar färga er!
Nu har jag 10 slingor i håret, och hos oss kostar det 270:- att sätta i. Skit billigt juh;)

Lunchen

Under lunchen nu så skrev jag några avtal/kontrakt, bara några signaturer kvar nu;) Sen berättar jag:D
Men det är allt svårt med svenskan ibland, om ni läst kontrakt någon gång, ibland fattar man knappt vad som menas, de drar ut en enkel mening till dubbelt så långt och med konstiga ord... men jag har haft en mall som tur är så det gick bra;)

Siktar på att kunna avslöja i detalj nästa vecka, så kika in då igen och läs mitt glädjeinlägg, hehe.

Aktiebolag

Hade inget att göra igårkväll efter att Tobbe somnat. Så jag satt och kollade lite på olika aktiebolag på allabolag.se. Där kan man se aktiebolagens redovisningar, som omsättning, balansräkning, skulder m.m. Har man ett aktiebolag så är deras siffror öppna för alla. Och det är roligt att se t.ex de riktigt stora företagen hur det går för dem.
Så igår kollade jag på Tobbes jobb, han jobbar ju på NCC i örebro. Och herregud säger jag, vet ni vad han tar in varje år till företaget? Bara HAN! Närmare 3 miljoner kr, då är det inte mycket lön han får om man ser vad han drar in;) Ett sånt företag skulle man äga, haha:)

Om ni också är intresserad av ekonomi (som jag blivit efter att startat eget) så kolla in på allabolag.se, sök efter företaget, och klicka sedan på det företaget som kommer fram vid sökningen, sen trycker ni på "fler bokslut- och nyckeltal" då ser man mycker mer detaljerat.

Ha en bra dag alla!

Va mysigt man kan ha det da;-)

mms_img66867 (MMS)

Va mysigt man kan ha det da;-)

Lunch

Är hemma på lunch, härligt väder det är idag da!:D
På fredag ska jag å Tobbe, Lena, Christian, Anders å Elin på Joe Labero i Karlstad. Kommer bli jätte kul, förstår inte hur man kan trolla så där, skulle allt vilja veta hur de gör;)
Har väl inte så mycket mer att tillägga för tillfället;)

Måndag!

Så var det en ny arbetsvecka igen.
Och idag på morgonen såg vi att vi hade visst bokat in kunder lite knasigt på mig, det var kunder bokade längs med hela sidan, vi hade glömt bort att jag faktiskt ska ha lunch också! Haha, men det gick att lösa;)
I fredags då så var vi 11 pers som festade i kga, sen åkte vi in till Bells i Kristinehamn. Var inte så jätte mycket folk där men det var roligt ändå;) Mycket bättre där än i kga!
Och vid kl 2 tog vi en taxi hem, så det blev en ganska dyr kväll för mig, men ibland måste man få slösa lite;)
Och i fredags så föll också den sista biten på plats, så nu är det 100% säkert att det blir av! Men jag berättar sen när alla papper är påskrivna;) Jag är iallafall jätte glad och tycker det ska bli aaaskul:D
Inte långt kvar till resan heller;) Mycket å se fram emot nu!

Lexi utklädd

Lexi var också lite utklädd när det var halloween;)

Snart så!!

Idag föll ännu en bit på plats;) Så jävla braaa! :D :D
Dagen då jag kan avslöja allt för er närmar sig;) Och nu är det väl uppe i 98% säkerhet att det kommer ske, yippie!
Annars da, lite lätt uppdatering:
Denna vecka har det varit fullbokat på salongen, och jag börjar känna lite i min högra axel:( Det börjar svida efter jag haft några av de första kunderna på dagarna. Och inatt hade jag jätte ont, så ont att jag kände smärtan i sömnen, skit irriterande. Hoppas det går över snart, mycke knasigt med mig nu;) Har ont i nacken i ett visst läge, och idag så har det ilat i tänderna på kvällen, så fort jag dricker... inge roligt:( Men men, jag överlever;)
Bara 4 veckor kvar tills vi åker utomlands en vecka också! Kanske inte jätte smart att åka i december, då julveckan snart redan är fullbokad. Men jag får väl helt enkelt jobba extra extra närmare jul. Resan går före, tyvärr, hehe.
Men imorgon blir det lite fest, jag och Erika drar nog ut och dansar löst nånstans;) Ska bli roligt:D
Ingen kan trycka ner mig, jag vill leva, jag går vidare med mitt liv. Människor som försöker trycka ner mig lämnar jag helst bakom mig, så tänk på det. Man lever bara en gång, och den gången är NU!

Viktigt möte ikväll efter jobbet, hoppas d...

Viktigt möte ikväll efter jobbet, hoppas det kommer gå bra! Spännande om inte annat;-)

Hade en tjej som klippte av sig jätte myck...

mms_img59537 (MMS)

Hade en tjej som klippte av sig jätte mycket hår, titta vilken hög! Mer hår än jag haft totalt i hela livet;-) haha.

Exciiiiited!

ÅH äntligen börjar det hända grejer, idag blev en väldigt BRA dag:D

Fy satan så roligt, spännande, läskigt, givande det kommer att bli,  hehe.

Berättar för er när allt är klart till 100%, just nu ligger det nog på 90% ;)

Halloween

Här är lite bilder från förra helgen då vi firade Halloween här i Kga.

Ursäkta de stora bilderna som sticker ut lite, men orkar inte ändra!

Tillbaka!

Nu börjar jag må lite bättre...

Nu har jag "bara" bihålsinflammation och täppt näsa, men det får jag alltid när jag blir förkyld, så nu har jag inte ont i huvudet eller feber längre. Men usch va jobbigt det har varit denna vecka, inge roligt å jobba när man är sjuk. Och hade mycket kunder så det kändes inge bra att avboka, får hoppas att det är lite lugnare nästa gång jag blir sjuk, så jag kan va hemma då. För då brukar man bli frisk fortare, det har jag varit med om en gång, och då var det den enda gången jag sjukanmälde mig på flera år. Jag brukar alltid knapra tabletter och jobba även om jag är dödsjuk, haha.

Så nu ska jag käka frulle å dra in till jobbet. Och imorgon blir det Halloweenfest i Filipstad bland alla stassare, längesen man träffade dem! Ska bli kul:)

 

Jag är förkyld nu, så tyvärr orkar ja inte...

Jag är förkyld nu, så tyvärr orkar ja inte blogga... Och ja måste jobba, har så mycket på jobbet nu, så all min energi går till det. Så på kvällarna däckar jag typ, sorry, skriver när jag orkar...

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:


RSS 2.0