Gårdagen va jätte bra! Visar er bilder imo...

Gårdagen va jätte bra! Visar er bilder imorgon, Internet är så segt hemma hos oss.

Halloween!

JAA idag är det äntligen Halloween (Här i Kga iallafall).
Blir fest hos Lena å Kribbe, jädrar va vi ska spöka ut oss;) Älskar att göra det, och jag vet precis hur jag ska se ut idag, blir en zombie som förra året, men förhoppningsvis ännu läskigare om allt går som det ska;)
Så här såg jag ut förra året:

Affärsidé

Vi håller på och funderar ut en ny affärsidé inom frisörbranchen. Som kommer gynna både våra kunder och oss själva. Det känns jätte spännande och jag skulle jätta gärna vilja tala om vad det är för något, men jag håller på det tills det är klart;)
Det skulle vara så kul om det skulle bli så! Och då skulle vi vara de första i Karlskoga att använda den "affärsidén", tror inte det finns så många frisörer i Sverige som har så heller.

Och så har vi en annan sak på G också, som vi tänkt på i nån månad nu, men det är så mycket som ska fixas, så vi får se hur det blir med det;)

En annan sak vi funderat på i typ 1 år är ju att öppna en grön salong, det skulle vi också vara själva om här, men jag tror inte det skulle funka i lilla Karlskoga. Det är ju så dyrt att få behandlingar på gröna salonger. Men den dagen det kommer funka så kommer jag garanterat öppna en grön salong, så himla otäckt med alla farliga kemikalier som vi handskas med varje dag:( Det har jag säkert tjatat om på bloggen, men tänk på att frisörer har 70% större risk att få cancer, blä:(

Nä, nu måste jag göra ett viktigt samtal angående våran affärsidé, vill vill vill! :D

Olyckor

Usch igår efter jobbet när jag åkte hem vid 7 tiden så var det en bilolycka efter vägen. Såg ambulansmän som sprang stressade fram och tillbaka. Så otäckt med olyckor...
Och i förrgår var det också nån liten olycka efter vägen också, inget allvarligt för personerna tog hand om det själva, var väl nån som bromsade för sent och råkade puffa till bilen framför eller nåt.

Ni får ta det försiktigt ute i trafiken nu när det börjar bli kallare!

Jag blir alltid så rörd när jag ser ambulanser, haha, kanske låter sjukt med jag blir det. När de åker jätte fort för att komma till den skadade, och alla i trafiken hjälper till genom att lämna företräde. Då blir jag rörd;) Att veta att de gör nästan vad som helst för att försöka rädda liv, på människor de inte känner, att vi alla är värda så himla mycket så att alla vill hjälpa till. Även för de mest ensamma människor som tror sig inte vara värda någonting alls.. Ni kanske förstår vad jag menar;)

Kläder!

Idag fick jag hem mina kläder från Nelly! WEII, jätte fina var de! Ni kan se kläderna i inlägget lite längre ner.
Och så gick jag in på Jon och Jonna i Kga idag och handlade denna fina topp för 300:-



Och tyson gillade påsen;)



6 veckor

Nu är det snart 6 veckor kvar tills vi åker till Playa Del Ingles!
Jag längtar så jag tror jag dör!
Tiden går alltid sakta när man längtar efter något;)

Och imorgon är det löning också! Vet att jag kan ta ut lön när jag vill men det är roligare att ta ut den när alla andra får den;) Så jag ska väl (när jag får tid) åka in till örebro å shoppa lite skor, sist jag skulle göra det hittade jag knappt några fina:( Hoppas det kommit in lite mer nu.

Kan väl berätta att vi fick nästan in all ved igår, tror det bara är ca 4 kubik kvar, men svärfar har lovat att hjälpa till nu till helgen med det sista.

Jaja, ska väl inte tjata mer nu, utan nu blir det att träna lite, ska köra 30 minuter på Belly Buster;)

Påklädd för en dag med jobb, får se om vi ...

mms_img13640 (MMS)

Påklädd för en dag med jobb, får se om vi hinner ta hand om hela 12 kubiks vedhögen idag, inte så säker på det;-)

Inspirerad

Alltid lika roligt att inspirera andra :)

Det är då man vet att man gjort något bra;)

Idag: jobb 9.30-18.00. Käkade revbenspjäll...

Idag: jobb 9.30-18.00. Käkade revbenspjäll. Tränade 30 min på xbox + lite extra på rumpa å mage (de är inte kloka med magträningen, hade på lättaste nivån och klarade knappt en minut, haha, snacka om otränad) ett pass zumba. En filmtittning. Skjutsat in tobbe å killarna till woodys, å nu blir det sängen med Tyson vid huvudet:-)

Tränat

Har precis gjort ett träningspass på 17 minuter på xbox spelet "Biggest loser ultimate workout"
Första gången jag provade det, och det var skit bra! Har ju Kinect sensor så man behöver ju inga dosor, utan sensorn läser av kropprörelserna, så då ser man själv hur man rör sig, och så har man ju tränaren bredvid som visar. Känns redan i kroppen efter bara 17  minuter och utan tyngder.
Så nu kan jag komma i fit hemma i vardagsrummet:D

Och i spelet så kan man fixa ett personligt träningsschema också m.m!

(brände 51 kalorier;))

Klickat hem!

Beställde lite kläder inför resan;)

Rädd för spindlar? Kolla INTE!

Ni som är rädda för spindlar ska nog sluta läsa nu, och inte titta på bilden nedan^^

I vedboden har vi de populära husspindlarna, eller inte så populära kanske;)
De är inge farliga, trots deras storlek, men det är just storleken som gör dem läskiga.

Här har ni spindeln vid mitt pekfinger, och bilden under jämför jag med en tändsticka. Ta upp en egen tändsticka så får ni se hur stora de verkligen är! Svårt att se det på bilderna.



Ikväll gjorde jag en egen doftpåse, med ba...

mms_img13638 (MMS)

Ikväll gjorde jag en egen doftpåse, med bambu och vitt te doft, luktar jätte gott! Kommer göra fler såna i även lavender, ros te, och ocean breeze dofter. Lägger upp bättre bild imorgon!

Idag sålde vi våran fina sekretär:-( bra å...

mms_img32534 (MMS)

Idag sålde vi våran fina sekretär:-( bra å få in pengar men den va så fin så känns lite sorgligt, hehe. Hade jag haft plats hemma hade ja köpt den...

Egen hemsida

Det jag pysslat med till salongen/butiken nu i några dagar är en egen hemsida/blogg.
Ni får gärna kika in och säga vad ni tycker, men det är väldigt mycket kvar att göra på sidan, så ha det i åtanke;)

Så följ även www.HimlaVackert.webblogg.se

(Vi ska fixa ett eget domännamn inom kort också)

Så håller nagellacket längre!

Jag är van att ha akrylnaglar, och målar man nagellack på akrylnaglar så sitter nagellacket ända tills man tar bort det, det nöts aldrig av. Men nu har jag mina egna naglar, tog av akrylnaglarna i söndags, då jag hade haft dem i en månad, så hade en förskräcklig utväxt;)
Och nu förstärker jag mina egna naglar med nagellack, men förr brukade nagellacket bara hålla i en dag ungefär, det började alltid flagna av ute på tippen:(

Men nu ska jag berätta ett litet tips så det håller några dagar extra!

Det bästa av allt är att buffra lite på ytan (fila med en jättefin fil) så man får bort glansen på nageln. Men detta är inte direkt något jag rekommenderar, för naglarna blir ju bara skörare och skörare efter varje gång man filar.
Men något som funkar lika bra är att först torka naglarna rena med aceton, så man får bort all gammal nagellack eller smuts.
Sen doppar man en topps i acetonet, och stryker det endast på nageln, viktigt är att inte nudda huden. För då torkar nageln ut och blir helt fri från oljor som kommer naturligt från huden. Acetonen torkar på bara någon sekund. Viktigt nu också är att inte få någon hudkontakt med nageln efter man strykigt på acetonet, sen är det bara att måla på nagellacket som vanligt. Så fort som möjligt efter att acetonet torkat.

Nu håller nagellacket längre! :)

Imorgon ska jag försöka hinna med att visa...

Imorgon ska jag försöka hinna med att visa vad jag gjort för salongen/butiken, och tipsa er om hur nagellack sitter längre;-) nu ska ja sova....

Projekt på G

Nu på kvällen har jag hållt på med ett litet projekt till salongen, Blir väl att fortsätta på den imorgon också, så visar er när det är klart:)

Och jag vet att jag suger på att uppdatera, men jag har knappt tid längre, och har inte så mycket att skriva om heller:( Jag jobbar hela dagarna och festar lite på helgerna, så ser mitt liv ut, har knappt tid till nåt annat.
Men jag ska försöka ta mig lite tid till lite hobby grejer också tycker ja;)

Klickat hem!

Beställde precis hem en bikini till resan, och en klänning, från Nelly!


Bokat resa!

Vi bokade en resa häromdagen:D
Vi ska till Playa Del Ingles i Gran Canaria den 7 dec, det blir jag, Tobbe, Madde, Erik, Kim och Tobbe S. Kommer bli asroligt:D
Vi har bokat all inclusive, så det blir att sola (om vi har tur med vädret) och festa hela dagarna, och vid midnatt när all inclusive stänger så går vi väl ut på barer och diskotek;) Skojjigt värre!
Här är vårat hotell:



LÄNGTAR!!!

överraskning

I måndags när jag kom hem hade Tobbe städat och tänt ljus i typ hela huset, och så hade han gjort äggmackor till oss och detta goda fat;)
Ibland kan han allt! Haha, go han är min pojkvän:)

Snart för långa fransar

Jag har ju använt Neulash förut, och mina fransar blev ju jätte långa och fina!
Men så hade jag lösögonfransar med lim en dag, och jag hade bråttom med att få av dem, så jag bara drog och lyckades få med nästan alla mina egna fransar:(
Så för 6 veckor sen hade jag knappt några egna, men så började jag med Neulash igen, och nu är de snart för långa! Men jag ska använda det varannan dag nu i nån vecka, och sen en gång i veckan, som de rekommenderar, men jag hoppas att de inte kan bli längre nu;)

Så här såg mina ut från början, men denna gången hade jag ju knappt några eftersom jag tappade nästan alla fransar, ville inte ta nåt kort på det heller för det så för jävligt ut, haha.


Och nu är de så här långa:

Vad som hänt sen sist

Nu tänkte jag uppdatera er lite^^

I fredags festade vi hemma hos oss, och drog in till Harrys i Kga. Jag och Erika shotade lite för mycket;) Så det som hände var väl att jag gick runt till tjejer och frågade om de var singlar (raggade åt Stoffe), bjöd upp en typ 50 årig italienare för jag tyckte synd om honom, rökte (jag röker aldrig annars!) klämde handen i ytterdörren när vakten stängde den, slog en kille på käften som körde upp fingrarna under klänningen på mig, skrek tydligen "du är ett fyllo" till min svärfar, haha ja och lite till^^ Men det var himla roligt iallafall;)
Fast lördagen var mindre rolig, spydde hela dagen, spydde så mycket och kraftigt att det sprutade ur näsan på mig, usch...

På söndan åkte vi till Mediamarkt, där jag köpte en ny kamer, Nikon coolpix S6200 skit bra! Och en kopiator/skrivare till salongen.

Och nu är det jobb igen och jag jobbar och stånkar, vill faktiskt att det ska bli lite lugnt nu, behöver vila...
Å vila kanske jag får! Det lutar åt en utomlandsresa i november! WEIII!!!

Sämst på att uppdatera, men ska berätta im...

Sämst på att uppdatera, men ska berätta imorgon om festen i fredags, vilken kamera ja köpt, och vad jag kanske ska göra i november!:-D

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0