klickat hem

Var ett tag sen sist så nu klickade jag hem dessa 4 plagg: alltihop gick på 283:-  med frakt inräknat från Ebay.se. :D
 

Vill ha!

Åh va jag vill ha den här väskan:)

Doppade toppar

Idag gjorde jag doppade toppar på Ida, blev skitsnyggt till hennes mörka hår:)

Nagelkund

Dagens nagelkund ville ha samma design som jag har;) så blev rosaglittriga tippar med en silverkant:)

Bakat

Bakade lussekatter idag, små minisar;) det är till kunderna på salongen. Gjorde dem små just för att det ska ju inte vara nån måltid vi bjuder på, haha, jag blir alltid mätt av de stora lussekatterna;)

Nagelkund

Idag hade jag en nagelkund som ville ha lite julkänsla i sina naglar;) så vi gjorde glitterröda tippar med glitterpaljetter i smilelinjen :)

Project runway sverige

Mitt favoritprogram är Project runway, med Heidi Klum, och som vanligt, så ska ju sverige härmas och göra samma program som amerikanerna. Och det blir ju nästan alltid fiasko;)
Har följt project runway sverige nu, och vad dåligt det är, eller designerna är dåliga! Alla förutom Naim och den mörkhåriga kvinnan som jag nu glömt namnet på;S
Fast nu menar jag inte att jag är bättre, det jag menar är att jag tycker de flesta är för dåliga för att vara med i ett sådant program. Det mesta ser ju hemmagjort ut, kollar man på Heidis program så ser deras plagg ut som de är gjorda av toppdesigner;)
Om sverige gör mer säsonger av project runway hoppas jag att de hittar bättre deltagare nästa gång.
Den som helt klart ska vinna är iallafall Naim!
 

Måndag morgon

Måndag morgon, så skönt med sovmorgon, börjar kl 12 idag:)
Och idag vaknade jag med ett sug att blogga:S konstigt hur det svänger det där. 
Jag började blogga för 3 år sen tror jag, eller 4??? Min dröm har ju varit att få en stor välbesökt blogg, men jag kommer ingenstans, 200 läsare per dag är ju ingenting. Och att "fiska" läsare kräver ju en hel del jobb, man får lägga ner någon timme per dag, och har ju som sagt inte haft tid med det iallafall det senaste året.
Kanske får schemalägga bloggandet;) lägga ner iallafall 1 timmer per dag, det borde jag ju kunna få ihop tycker jag.
 
Hoppas ni inte har tröttnat allt för mkt på mig och min blogg, jag tror jag ska ge det en chans till, fast utan press.
 

uppd

Sen jag skrev att jag inte kommer göra så mkt inlägg mer har mina besökare sjunkigt med typ 150 läsare;) men jag är lite kluven, jag kanske får tillbaka viljan att blogga mer snart😉har haft så mkt jobb de två senaste veckorna, så kanske därför jag inte haft tid och lust. jobbade ju på två ställen de sista två veckorna. Har åkt mellan salongen och det andra jobbet, som var på pekås i dgf, hjälper till där när nån blir sjuk och det behövde de då. Så några kvällar har jag jobbat till kvart över åtta, fast jag har inte tyckt det varit jobbigt å jobba så mkt, konstigt nog^^ det har faktiskt varit kul, kanske mognat till en arbetarkvinna, hehe. Gillar att ha nåt att göra, det är nästan tråkigt å vara ledig, om man inte gör nåt roligt då som att umgås med folk.
Ikväll satt jag och bokförde hela oktober oxå, som ska vara inlämnad 12/12 men kände att jag ville göra nåt nyttigt, jobba;) haha, vad händer med mig?
Gjorde naglar på mig själv igår oxå. Så nu känner jag mig extra fin:)
Lite pics från instagram:

Målat

Var till Robins hus idag och hjälpte till, jag fick i uppdrag att måla Saabs märke på deras garderob i vardagsrummet. Blev ju bra, och så kul:) vill ni ha nåt målat på väggen eller så säg till mig:D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1558774/images/2012/pic_50a000ec9606ee05f0916216.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1558774/images/2012/pic_50a00116e087c377473604e8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1558774/images/2012/pic_50a0014f9606ee060f31f3bc.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1558774/images/2012/pic_50a00151e087c3776733c6ff.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1558774/images/2012/pic_50a0015f9606ee05ff34a06d.jpg" class="image">

Boring

Riktigt tråkigt väder idag, då blir man lite extra trött;) idag jobbar jag 10-ca 19.30, imorgon jobbar jag ända till 20.15, och så måste jag bokföra imorgon förmiddag. Men denna helg är inget inbokat så det ska bli skönt:)

Måndag

God morgon på er:) om en kvart blir det att åka iväg till jobbet.
Har börjat vänja mig mer vid hårfärgen nu oxå;)

Söndag

Hade riktigt roligt igår:) började å göra oss iordning hemma hos mig, sen åkte jag och Lena tidigare till Lotta å hjälpte till där. Sen kom alla andra, va mycket folk, och alla hade klätt ut sig och verkligen lagt ner tid på det, så det var riktigt kul att se^^ vi käkade lite olika pajer, och dansade loss till både parrymusik som livemusik:) sen drog ja , tobbe, Erika, Lena, kribbe å skog till Statt. Va roligt där med och vi dansade mestadels av tiden:)
Idag mår jag riktigt bra! Började ju dricka vatten redan runt 10 igår så jag kände att magen började säga emot;) så vaknade nykter, riktigt gött:)
Nu blir det att åka ner å köpa lite godis och dricka, lite Kina mat oxå, och kolla på disneyfilmer;) myyys;)

Scary

Min makeup!

Mörandagen

Blir hektisk! Ska fixa mig å tobbe inför lottas halloween fest, göra en paj att ta med, sen kommer Lena, kribbe å Erika, hjälpa Erika med make. Dra till Lotta å hjälpa till där och med make. Sen blir vi alla fulla å glada och avslutar festen på Statt. Hoppas fler är utklädda där bara, så det inte bara är vi;) haha.
Nu ska jag ta det lugnt med ett glas cola:)

Nya hårfärgen

Så här blev resultatet, vad tycker ni? Passar jag i det? Jag är lite kluven om jag gillar det eller inte, men låter det va så ett tag så får jag se om jag vänjer mig tillslut;)

Omg!

Iiihh! Läskigt! Vad ska det bli?;)

Ny hårfärg?

Omg, imorgon blir det läskigt, är nervös faktiskt. Ska färga håret, och denna gången är den första gången som jag tänker: har ingen aning om jag passar i det, det är snyggt på andra iaf.
Annars gör jag ju sånt som jag tror att jag passar i.
Om inte så blir det väl att panikbleka håret inorgonkväll;) vi får se om ni får se hur det blev eller inte, beroende på hur det känns.
Scaaaary!
😱😓💀💆🔫💈

Ladysnight

Vi va ju på ladysnight förra fredagen, guud va bra det va! Skulle jag vilja gå på fler gånger:) sen efter fortsatte jag och Erika på Statt och hade roligt där oxå😄 en helt lyckad kväll:)

Provsmink till halloween

Igårprovade jag att göra mitt smink till helgen lite snabbt och slarvigt, ska göra lite förändringar bara😊

Huuungrig!

Har jobbat halv 9 till 2 och nu har jag tid å äta, är vrölhungrig;) käka ju frukost halv 8!
Idag hade jag en nagelkund på återbesök, tog bara en å en halv timma, stolt😃
Nu är maten varm:)

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:


RSS 2.0