Nya skor:)

Fick hem mina nya skor från Nelly idag:) kostade bara 99:- :D köpte en klänning oxå, men orka inte ta kort. Den kanske det blir på nyår, va en typisk nyårsklänning;)
Ska faktiskt gå och lägga mig nu, är helt slut i kroppen!

Dagens outfit

Så här blev outfiten idag, vanliga basic plaggs. Idag blir det att åka och fira tobbes lillebror som fyller 18.

Mina linser

Jag fick hem mina sclera linser häromdagen, men de är större än hålet där mitt öga sitter! Så jag fick inte in den:( så jag panikbeställde ett par nya linser, fick dem idag och var såklart tvungen att prova dem direkt^^ blir nog riktigt coolt:) längtar så då jag får spöka ut mig:)
Linserna är inte riktigt så vita som på bilden, det är små hål i den så man kan ana min färg, men blev så här på bilden.

Nails

Dagens 2 nagelkunder, och en förebild på kunden med vita tippar. Den andra har svartglittriga tippar med en silverrand:) klarade på rekordtid idag oxå, 2 timmar och 15 minuter! Dags för slutprovet snart:D (provet ska avklaras på 2 timmar 30 min)

Nagelkund

Så hör blev naglarna på dagens nagelkund:) hade en tävling på salongens facebooksida och hon vann ett set naglar:)
Imorgon har jag 2 nagelkunder, Gud va roligt:) samt några klippningar;)

Dagens nagelkund

Så här blev naglarna på dagens nagelkund som var Ewa på salongen;) färgen på tipparna heter "iris" och är vit med glitter i, syns dock inte på bilderna.

Ny klänning

Åh älskar min nya klänning jag fick hem från Nelly idag:)

Dagens outfit

Ser ut såhär idag.

Mer sår

Provade häromdagen igen å göra sår i läppen, blir riktigt cool effekt;) ser läskigt ut när det sjunker in så djupt, känns lite skumt oxå;)

Jädra katt!

Nu har jag verkligen anledning till att kalla min katt för kattjävel;) jag förstår varför Tyson är rädd för natcho, natcho var hotfull mot Tyson så jag hyschade bort honom, då ger han sig på mig istället! Och jääädrar vad han tog i, han slogs verkligen med min fot! Fick tag på honom snabbt och slet bort honom. Aj aj, svider som satan. Jag undrar hur man ska göra för att få bort aggression hos katter:/

Fyllde i

Fyllde precis i bokstäverna som jag ritat på hallmöbeln, får väl höra det typ en gång per halvår då det slits ut. Men nu är det fint igen;)

Höstträd

Tog detta fina kort igårkväll i Karlskoga kl 23 när jag hämtade tobbe. Blev så fint med lampan bakom;)

Nagelkund

Hade en nagelkund idag, vi gjorde silvriga tippar som tonade ut i vitt. Jättesnyggt:)
Är så otroligt roligt å göra naglar, vill göra naglar hela tiden;)
Här är före och efter bild:

Freeeeedag!

Åh älskar fredagar:D
Denna helg består nog mest av städning och inkörning av ved. Tror Kribbe skulle hjälpa Tobbe med veden imorgon, så tar jag hand om städningen, kanske får lite sällskap av Lena också;)
 
Shit! Nu börjar Segermyhr ser jag! Måste dra!
 
Smile cuz it´s friday!
 

Mysigt med kyla?

Jag hatar kyla! Men samtidigt är det mysigt;) kan nog inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker hehe. Jag hatar att frysa, men det är så mysigt att klä på sig varma kläder, samtidigt som jag älskar att ha så lite kläder som möjligt! Haha, snurrigt detta. Men ni hajjar;)

Övat

Övade på lite sår inför halloween, kolla va grymt sår det blev på läppen;) saknas ju lite blod och smink, men det ser ju ut som ett riktigt jack som går in i läppen;)

Utan neulash

Va några månader sen jag slutade med neulash, men mina fransar har hållit sig långa ändå:) dock inte lika täta som under perioden då jag använde neulash, det gör att jag vill börja igen, men känner ingen brådska, det här duger ju;)

Sclera linser-halloween

Beställde precis Sclera linser, som jag ska ha på Halloween, det är linser som täcker hela ögat, jag tog Medusa som ni ser på bild här nedan.
MEN!!! den är beräknad att vara levererad 26 okt till 1 nov, festen är den 3 nov, så hoppas innerligt att den hinner komma, annars har jag slängt en stor summa i sjön, äh, annars får jag väl ha de nästa år:/
Längtar så till Halloween då jag får spöka ut mig rejält;D
 

Helgen

I helgen åkte ju som sagt jag och Tobbe till göteborg, och Lexi följde ju med:)
Tog tåget kvart över 2 i fredags, och Lexi var så duktig så;) framme i gbg köpte jag 2 klänningar för 498:-  på Monsoon, de har assnygga klänningar till bra pris! Och Lexi åkte till å med rulltrappa upp å ner, hehe;)
Vi blev bjudna på tacos hos Mia, mums:) Så började festen, vi skulle ju gå ut också, men lite efter 12 så däckade vi typ, haha. Aströtta.
På lördagen åkte vi och käkade en mysig middag på Lilla London, jag lärde mig att dricka vitt vin;)
Sen köpte vi godis och hyrde film, men innan filmen gjorde jag naglar på Mia.
Och på söndagen åkte vi hem med tåget 10 över 2.
Alltid lika roligt å vara i gbg med Mia:) Längtar redan tills nästa gång;)
 
Blev dock inte så många bilder:(
 

Roligaste med party

Det roligaste med att festa är nog att få göra sig iordning;) Det är det jag längtar allra mest efter, hehe. Om jag kunde skulle jag göra mig "festfin" varje dag, men det tar dock 3 timmar med hår och make så därför gör jag det inte på vardagar;)
 

Leopard ögon

Provade på en lite annorlunda sminkning, med leopardmönster;) orkade bara göra ett öga dock. Men detta skulle ju vara fräckt som festsminkning;) eller vad tycker ni?
 

Lunch

Hemma på lunch:) nu blir det att gå ut med lexi i det underbara vädret:)

Ögon

Om jag blir rastlös och skissar lite, så blir det alltid att jag ritar ögon, tröttnat aldrig på det;)

Tiiisdag

Tisdagar, då börjar jag tidigt, kl 9, är ju bortskämd nu med arbetstiderna;) brukar ju normalt börja runt halv 10-10, så när jag börjar 9 nu så är jag sååå trött på morgnarna;)
 
Nä, nu blir det att sminka sig lite så man kan visa sig utomhus:)
 

Dags för natta

Så är även denna dag över, gud så fort dagarna går, och bra är ju det! För på fredag åker vi ju till Göteborg och ska parta loss!
Tar med oss Lexi också, får vi se hur det går för henne å åka tåg, men det ska nog gå bra, Lexi har ju åkt bil, buss, vespa och snöskooter så hon klarar nog tåg också;) haha
 
Imorgon blir det att kastrera Tyson också:( tycker synd om honom, hoppas det går bra bara, vilket det såklart kommer göra, men tycker mest synd om honom när han ska vakna upp sen. Minns när vi kastrerade Natcho, han ramla och slog sig överallt och var helt förvirrad:(
 
Nåja, natti natti på er;)
 

Förlängde luggen

Och så var det dags att tröttna på håret igen;) jag har ju äntligen fått ut min egna längd, men luggen vill aldrig växa, så jag förlängde den, här är resultatet.
Före och efter:

Bio

Idag kollade jag och Tobbe på bio, blev Taken 2, den var faktiskt bra, normalt brukar man ju tycka att ettan alltid är bäst, men den här var lika bra den, på sitt sätt:)
 
Innan bion gick vi ut och åt på restaurang, vi käkade jättegod Black & White, men, det jobbiga var att våran servitris var våran förra granne. Haha. När vi bodde i en lägenhet i Karlskoga, bodde hon ovanför oss, och hon var inte trevlig inte. När vi hade musik på kunde hon bara kliva in och skrika : STÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG AAAAAAAAAAAVVVVVVVVVV!!!! Helt psyko;) Men idag var hon så trevlig minsann!
Hatar såna awkward moments.
 
Imorgon blir det att städa salongen, storhandla, och göra nånting kreativt, vilket jag MÅSTE göra varje söndag för att få må bra;) Har bara inte kommit på vad ännu.
 

Musik

Musik är mitt liv, det tar fram mina innersta känslor, det får mig att må bra, men även ledsen.
Det ger mig drömmar, där jag kan göra precis vad jag vill, där jag bestämmer själv hur allt ska vara. Där ingenting, som "verkligheten" kan förstöra för mig.
Jag blir djup, jag släpper ut och jag släpper in.
Jag flyger fram genom tankarna, tankar som är så stora att de inte går att besriva med ord.
Jag befinner mig i trans
Jag lyfter mig själv
Jag ser allt från en annan vinkel.
Jag blir berörd
Jag börjar se, jag börjar älska...
Om ändå alla andra kunde se det jag ser, när musiken övertar min hjärna
 

Den här låten betyder mycket för mig, ni som känner mig vet säkert vad den syftar på.
Det är sjukt vad vissa låtar kan framkalla.
 

Drömmar

Jag blir så frustrerad, varför vill jag så himla mycket jämt för?
Så mycket jag vill, så mycket jag tänker på att jag ska göra, men så vet jag aldrig var jag ska börja så då går jag bara runt här hemma och får ingenting gjort...
Jag är så otroligt kreativ, det kliar i händerna, det nästan kittlas i kroppen vid tanken på allt jag vill göra. Men varför får jag aldrig handen ur a*****??
 
Lite av alla mina drömmar:
Bli författare - Har många ideer i skallen;) (Har faktiskt skrivit 1 bok, på 99 st A4 med storlek 12 på stilen, men jag var 15 år och mycket som skulle behöva skrivas om, plus att jag har typ 50 påbörjade historier på en dator jag inte kommer in på, haha) ;)
Bli fotograf - Älskar att ta kort och att redigera
Rita tavlor - Nu när jag väl har en airbrush så skulle jag ju börja öva, men var är tiden?
Bli kläddesigner - Flera ideer där med, sydde mycket för nåt år sen, men blir så stökigt och tar så lång tid.
Bli den BÄSTA nagelskulptören i närområdet;) - Men måste öva öva öva och ett set tar ca 3 timmar, och jag har inte råd att göra gratis på alla då materialet är så dyrt.
Bli sminkös - Men vill inte gå någon utbildning, tycker jag kan det ändå, men man måste ju ha yrkesbevis.
Bli framgångsrik inom bloggandet - Men det finns så många bra bloggare redan så det går knappt:S
Få en otroligt framgångsrik salong - Jag vill ha en jättestor salong, med många duktiga frisörer, där man också ska kunna få allt, naglar, soldusch, fransförlängning, massage m.m, en skönhetssalong helt enkelt. Men det skulle aldrig gå i den lilla stad jag bor i, och flytta skulle jag vilja, men vågar inte och vill inte flytta ifrån vänner och familj.
 
Vilken dröm ska jag gå efter?
Ganska självklart att jag inte kan göra allt detta, vilket är sorgligt, kommer alltid att gå runt med ett sug på att göra nånting helt annat. Kommer aldrig bli tillfredsställd känns det som, alltid annat som lockar.
 
Jag ser mitt liv framför mig, men jag står bara stilla och stampar...
 

Min älskling

Min goa älskling:)

Rosa naglar

Idag gjorde jag rosa naglar med rosa glitter som fading på tipparna.

Mmm goodis

Köpte med mig lite godis som jag ska mysa med ikväll till bonde söker fru tänkte jag;) köpte även ingredienser till en ny asiatisk maträtt, spännande:) älskar ju asiatisk mat:)

Lunch

Hemma på lunch, gjorde nagelförstärkning på en kund på förmiddan, nu blir det klippningar på eftermiddan:)

Bokföring

Sitter och håller på med bokföringen, dags att göra klart augusti månad så jag kan lämna in momsdeklarationen.
Det blir alltid papper överallt, hur mycket ordning jag än har på dem, haha.

Bröllop

I början av september hade jag ju en brud att klä, gjorde även brudtärnan.
Har ju inte visat bilder ännu, så här kommer det några.
 
Bruden har kort hår, men det ser faktiskt ut som om hon har långt och uppsatt:)
 

Barcelona trippen

Vi va ju i Barcelona i 2 hela dagar, men åkte dit förra onsdan och hem på lördag morgon, så onsdag och lördag fick ju inte ut något av;)
Det var jag, Tobbe och Erika.
Hotellet var jätte lyxigt, och nu vet vi varför, verkar vara mer ett konferenshotell, det kryllade av kostymsnubbar med bärbara datorer;)
På torsdagen gick vi av bussen mitt i smeten i Barcelona, vi började leta efter La Rambla, vi gick och gick och gick... kollade på kartan, gick igen, kollade på kartan, giiiiick... Tror vi gick i 2 timmar kanske, och tillslut hittade vi Ramblan, och vart var den? Där vi gick av bussen! haha^^ Nåja.
På kvällen började vi festa runt 10, gick ut på krogen kl 1 på natten, var där och dansade och hade trevligt till kl 5 då det stängde. Vi tog taxi hem och kom i säng lite efter 6.
Lördagen gick vi upp runt 10, åkte återigen ut till Ramblan, men vi gick ner till hamnen och knallade lite där.
Kvällen blev lugn då vi va så otroligt trötta, och på natten till lördag gick vi upp runt 3 för att göra oss iordning för hemresa.
Men det va roligt att se Barcelona, dock tror jag man skulle få ut mer staden under sommaren.
 

Börja blogga.

Hm, ska man börja blogga ingen tro? Haha, dåligt det här. Men det har varit skönt att ha haft en liten bloggpaus period. Men ska försöka ta tag i bloggen igen.
idag började Tobbe jobba i Borlänge oxå, så han åkte 3 inatt och kommer hem på torsdag kväll, så nu är jag ensam under veckorna:( kommer sakna honom jättemycket, men då kanske jag har lite mer tid för bloggen;)
 
började jobba idag oxå, kom ju hem från Barcelona i lördags, kommer göra ett inlägg om resan senare:)
ville bara berätta att I'M BACK;)

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0