Hjärtljud

Var på en koll hos barnmorskan idag, fick höra hjärtljuden för första gången, mysigt:) så sjukt att det är en liten människa därinne;)
Den hade mellan 140-150, endel säger ju att över 140 är tjej men det är ju inte 100% säkert, får väl se vad det blir i augusti;)
Jag låg exakt på den gröna kurvan oxå så allt går i den takt det ska<3
Haha tog en rolig bild precis, ser väldigt tjock ut i den vinkeln;)

Lite uppd...

Förra helgen var vi ju i Stockholm hos Lena. Träffade även Mia på lördan:) va en jättebra å mysig helg, maaasssaaa shopping:D käkade å spelade bowling på o'learys på lördan. Vädret va kanon hela helgen!
Och denna helg var vi hos Madde å Erik igår, de bjöd på jääättte gott grillat käk, spelade lite kort å kollade på en skräckfilm;) lexi fick följa med oxå å hälsa på deras dalmatinerhane arrack, till en början gick det bra, men det ska alltid vara på Lexis villkor så sen blev hon grinig varje gång han kom för nära henne, hehe. Det är en riktig liten bitch vi har;)
Å idag har vi legat ute å stekt på solsängen i 2 timmar, är lite röd om nosen;) men skönt för man får lite sommarkänslor:)
Jag å tobbe firar även våran 6 årsdag idag, de 6 bästa åren i mitt liv<3

60%

Idag är 60% klart av graviditeten, bara 40% to go;)

V22+1

Då har man gått in i v 22, lite över 55% har gått. Tänker man så,så är det ett tag kvar;)
Känner att bebis börjar bli starkare oxå, hela magen guppar till ibland;) men det är så mysigt så, förutom när den sparkar inåt mot tarmarna och kissblåsan, då känns det lite obehagligt ibland.
Annars mår jag fortfarande bra, om inte bättre nu när våren är på G oxå:D

Huh?

Kom inte bilden med på min frukost som jag la upp? Ser den inte på appen iallafall. Jaja sorry;) provar igen:)

Kontursminkning

Jag har provat på kontursminkning:) det som är bra är att man behöver bara en ljus och mörk foundation, eller en highlighter och mörk foundation. Ansiktet blir inte platt som när man bara har en färg och man kan skulptera om ansiktet om man vill. Man lägger den ljusa där som ljuset först träffar i ansiktet, och den mörka där skuggorna landar, sen blendar man ihop färgerna. Det är lite svårt innan man lärt sig och jag behöver oxå träna mer, blir väl bättre dag för dag;)
På den klara bilden har jag bara foundation mascara och eyeliner:)

Frukost

Sån här stadig frukost äter jag varje morgon;) idag blev det dock oboy för apelsinjuicen va slut, annars är det juice jag dricker. Med denna frulle står jag mig ca 5 timmar innan jag blir hungrig, bra bra;) idag står jag mig väl i 6 timmar av allt socker i oboyen;) hehe

Tröjorna kom

Idag gick jag hem mina tröjor, och jag älskar dem! Jättesköna att ha på och sååå snygga:D nya favoriter, tur jag beställde två:)

Nails

Ikväll tog jag av akrylet på mina naglar, hade växt ut alldeles för långt;) och shit va långa naglarna var, så va skönt att klippa av dem, och så gjorde jag nya ikväll, blev precis klart, fy va jobbigt deg är å göra på sig själv. Men ville prova en ny design och orkade inte vänta längre;)
På bilden ser ni mina torra naglar efter acetonbadet;) och sen blev de som den andra bilden:)

Påskhelgen

Så var påsk över. Var hos mamma i fredags och käkade lite. Och i lördags var det mat och fest hos svärföräldrarna:) riktigt trevligt.
Och vädret igår var ju gudomlig, iallafall vid vårat lä läge;) satt väl ute i nästan 2 timmar i bara linne å tights:)
På fredag blir det nog bio, med tobbe Kim Erika anton å Albin. Ska kolla på croodarna eller hur det stavas, verkar grymt bra;)
Och så längtar jag till den 19 april, då drar jag tobbe å kribbe ner till Lena i Stockholm och blir där hela helgen. Blir väl massa shopping, god mat kan jag tänka mig, kanske lite klättring (om jag får) ja lite sånt:)
Längtar:)

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:


RSS 2.0