Vecka 33

Vecka 33 idag då:)
Typ nu börjar jag känna mig gravid;) magen känns stor, och jag glömmer bort att den är där och slår i den överallt;) på nätterna börjar det bli tungt och obehagligt att vända på sig. Kramp i vaderna brukar jag få på nätterna oxå, gör ont som satan!
Är jag kissnödig för länge får jag som förvärkar, och som jag skrev igår så har jag sammandragningar hela tiden.
Nu snurrar bebis runt i kullerbyttor, och h*n verkar sparka mer inåt. Så syns inte lika tydligt längre. Känns obehagligt när den rör sig bara för det är så trångt i magen, och tror den har börjat sparkat upp ett blåmärke på högra revbenet, Inge goigt alls, hehe;) bebis väger ca 2 kilo nu, Gud va mycket! Har gått så himla fort nu sista tiden. På bara några veckor tycker jag att magen dubblerats i storlek.
MEN även allt detta som nu har börjat hända så tycker jag inte det är jobbigt än, fortfarande mysigt:) får väl se när den känslan vänder;) hehe.
3 veckor kvar å jobba, sen går jag hem på mammaledighet, och bebben får gärna titta ut så fort den kan efter det;) längtar så!

BVC besök

Var hos barnmorskan igen, nu blir det att gå tätare, varannan vecka. Allt såg bra ut, blodtrycket var dock lite lågt, 95/60, förra gången hade jag 120/60, men hon sa det hellre för lågt än för högt.
Och så höll jag på å dö! Först hittade hon inte hjärthjudet! Fy fan va skraj jag blev, men bebis har vänt på sig å låg på andra sidan, det var därför, puh!!
Idag låg hjärthjudet på 143.
Frågade bm oxå varför jag får så mycket sammandragningar. Kvittar vad jag gör, reser mig från soffan, går ur bilen, böjer mig ner för att ta nåt, så får jag sammandragningar, de gör inte ont men det är lite obehagligt. Men hon sa att bara de inte gör ont, å att de inte kommer typ 3 gånger per 10de minut utan att jag gör nåt så är det lugnt. Det är bara livmodern som blir irriterad när jag rör mig. Får försöka ta det lugnt så gott jag kan å inte anstränga mig i onödan.
7 veckor kvar nu:)

Röntgen

Jaaa jag ska få röntgas!:D va inne på specialistmödravården idag, hon trodde inte jag var för trång för det är ganska ovanligt idag men eftersom vi har trångt bäcken 3 generationer bakåt så ska jag få röntgen för att lugna mig själv. YES! Gud så skönt å få på svart å vitt och inte chansa. Men det va som jag trodde, jag får vänta till typ vecka 36, kommer få en kallelse. Längtar så till röntgen, det är jobbigt å vara ovetande om hur allt ska gå tillväga.

Midsommar

Igår va de ju midsommar. Åkte först till svartå å käka tårta. Sen vidare till Helena där vi grillade, lekte lekar och festade;) var riktigt trevligt. Fick hälsa på alla hennes Goa djur oxå, bl.a en minigris, två hästar, kycklingar, kaniner, nakenkatt å nakenhundar. Så mysigt:) tobbe fick sig en ridtur också på en av hästarna typ halv 4 på natten! Haha, blev riktigt sent igår, va nästan uppe 24 timmar. Är ju förkyld också så idag är man rätt sleten;)
Ska ta å berätta å visa bilder om Gotland snart oxå, va ju där den 15-20.

Det bästa med gårdagen var att Madde å erik fick sin bebis! Hela 3 veckor för tidigt! Så blev en jätteliten å söt liten tös som ska heta Lovisa! Har sett bilder å hon är sååå go! Så får se när jag får komma å hälsa på dem, de har nog fullt upp nu så vill ge dem lite space å inte vara för på;) men längtar så tills jag får snosa bebis!!!
Vill oxå få min bebis tidigare än planerat, hihi, så man slipper vänta så länge;) men har en känsla av att jag säkert kommer gå över tiden bara för det. På måndag ska jag till kvinnomottagningen, vet inte vad de ska göra men antar att det har nåt med mitt bäcken att göra, kanske boka in tid för röntgen eller nåt (hoppas jag!) för läste på nätet att de röntgar efter vecka 36 så då kan de ju inte röntga på måndag..? Och på tisda blir det koll hos BVC igen å höra bebisen hjärta:)
Nu får tiden gå fort tycker jag!

Förberedelser

I helgen fick vi hem alla babygrejer från Erika, bl.a barnvagn, spjälsäng, bilbarnstol, babysitter m.m, och en kasse med kläder som hon så snällt tvättar igenom;) så igår åkte jag å tobbe till Ikea å handlade för några tusenlappar till bebben, men det är fortfarande mycket kvar som ska inköpas. Köpte även en body och strumpor som h*n ska ha på sig från bb hem sen:) köpte 2 pack, en ljusgrönrandig och en vit, så får vi se vilken vi tar beroende på vad det är för en liten krabat;)
Nu är jag jättetaggad för att göra iordning här hemma! Kommer bog göra det så fort jag hinner, kanske är lite tidigt att ta upp sängen å så men jag orkar inte vänta;) hihi. Bebisen kan ju faktiskt komma allt ifrån 7-11 veckor från å med nu;) vet man ju aldrig.
Imorgon är sista föräldrautbildningsträffen, sen på torsda är det studiebesök på bb, spännande:D

Härlig dag

Gud va gött det varit idag, va ute i bikini till halv 2 idag. Bara njöööt! Sen tog jag en dusch å följde med Erika till Örebro å lämna barnen, gick in på Gina å köpte en långklänning:) fick med lite jordgubbar också som jag ska smaska i mig nu;)
Imorgon blir vädret oxå gudomligt, ska fixa två inför studenten så blir att gå upp 4 inatt, men klart man ställer upp, man tar ju bara studenten en gång;)
Sen blir det att fira felicias student:)
Igår gick jag in i vecka 30 oxå, så nu är det 10 veckor kvar:D

Söndag

Tråkdag idag, ska tydligen regna hela dagen, har dock inte börjat än.
Idag har jag mkt att göra, måste bokföra 2 månader. Städa här hemma och tvätta lite. Sen åka in till salongen och städa den, å när jag ändå är där ska jag göra nya naglar på mig själv, de har växt ut alldeles för långt nu;)
Får se om vi hinner klippa gräset oxå innan det blir för blött ute.
Igår va ju vädret underbart!
Satt ute på altan från 9-11, sen åkte jag tobbe lexi och kim till stranden å låg där ett tag. Sen vidare till Erika å barnen där vi käkade grillat och sparkade lite boll;)

Vägde mig imorse oxå, å konstigt. Har stått stilla på vågen i 2,5 vecka nu:/ men kanske är vanligt att det stannar upp ibland? Men det konstiga är att jag märker ju att magen blivit större, det är ju det viktigaste, så att bebisen växer iallafall:)
Har ju haft en känsla av att det är en tjej hela tiden, men nu har känslan börjat ändrats till att det är en pojke, hehe. Så spännande!!:D vill veta;)

Helt slut

Ett under att jag fortfarande är vaken! Men ska bara ta ur linserna å sen ramla i säng;)
Idag har det varit en lång och jobbig dag, vaknade ju upp med lite smärta i magen, kändes som nån hade slagit mig i magen, eller som en sträckning typ. Började jobba 9.30. Magsmärtan försvann något efter lunch. Jobbade ända till kl 18, så hann inte städa, får ta det under helgen. Och kände verkligen i kroppen hur slut jag var! Annars brukar jag jobba 6 timmars dagar, eller hela dagar fast med typ 1,5-2 timmars lunch då jag åker hem till lexi. Så blev ett långt pass idag;) sen lyfte jag lite tungt och då kom smärtan tillbaka i magen:(
Sen så drack tobbe, grannen, kim å svärfar här hemma, men körde in de till woodys vid halv 12, så nu har jag varvat ner lite i soffan. Men ska försöka somna innan de kommer hem nu;)
Imorgon hoppas jag på fint väder!:)
Godnatt

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0