Kreativ- i matlagning

Idag kände jag mig lite kreativ, men visste inte vad jag skulle göra, så jag provade på att göra en ny köttfärssås, blandade i allt som jag älskar!
-Krossade tomater
-soltorkade tomater
-champinjoner
-röd curry (tänkte ta sambal oelek men den var gammal)
-hackad röd peppar
-lite lite grädde bara
-köttbuljong
-lök
-ketchup
-färs of course!
-maaasssaaa olika kryddor
-och när det va klart rörde jag i tärnad feta ost!
Blev supergott:)

V.19+5

Snart går vi in i femte månaden, kommer gå så fort nu. Känns som jag blir större och större för varje dag, haha det blir jag ju! Men jag menar att jag tycker jag märker det;)lite scary är det för jag oroar mig för att jag kommer bli stor som ett berg;) men det får man ta, bara bebben mår bra:)
Måste säga att jag trivs jättebra med att vara gravid. Det är så mysigt! Speciellt nu när jag har en liten mage att smeka på:) och att känna den lilla sparka och slå kullerbyttor;)

Älskar tobbe över allt annat och nu har jag en del av honom som växer i mig! Så mysigt när man tänker på det så:) att vi två, våran kärlek som skapar ett helt nytt liv, som kommer bli så älskad av oss! Längtar så till augusti<3

Nya skor oxå

Oj va jag shoppar;) men det va faktiskt längesen jag köpte kläder och skor så behöver unna mig lite nu;) igår åkte vi in till Örebro, jag köpte dessa två par skor:) sen kollade vi på bio- mördaren ljuger inte ensam. När vi kom hem drog vi en sväng till stoffe där det va lite pöjkparty;) jag stannade väl till halv 12, sen blev jag dödstrött;) åkte hem å la mig å tobbe kom några timmar senare. Idag har jag bokfört hela februari och gjort momsrapport. Nu blir det lite äpple till face off:)

Mammabyxor

Idag fick jag återbud på sista kunden, så jag åkte tidigare och gick in på H&M, tyckte folk kolla konstigt på mig, kommer in i provhytten och får se att tröjan åkt upp så hela buken stack fram! Inge fint! Så nu köpte jag mammabyxor:) hittade ett par fina, det är lite glansigt i tyget, och de satt faktiskt jättebra, har ju så svårt å köpa jeans, måste alltid ha jeggings.

Klickat hem

Nails

Idag gjorde jag dessa naglar på en kund, har haft färgen länge men ingen som velat ha den, men idag fick jag prova den:) och Gud så fin färgen va!:D tror det blir denna nästa gång på mig;)

Preggo;)

Nu går det inte dölja längre. Jag och tobbe ska ha barn i mitten på augusti:) är så sjuuuuukt lycklig! Idag var vi på ultraljud och fick se vårat lilla hjärta, så fin så:) vad det blir för kön blir en överraskning vid förlossningen;)
Jag har mått jättebra hela tiden, inget illamående eller så, så himla skönt:) och igår låg vi och såg på magen när bebisen sparka! Vad fort det går!
Längtar så tills jag får se dig! <3
En till rolig sak, Madde ska ha barn i mitten på juli! Så roligt å få ha en kompis att dela allt med!<3

Helgen

Hade en jättemysig helg i Gbg med Mia å Madde:) vi tog det lugnt, åt god mat och shoppade, åh va jag älskar att gå i affärer i Gbg;) hyrde film oxå på lördan:) fint väder hade vi oxå:D

Tooorsdag

Göööött igår sålde vi Volvon oxå;) nu har vi två körbara bilar och en skrotbil kvar, skönt att få rensa gården lite. Får se när vi får tid å skrota opeln. Idag jobbade jag sista dagen för denna vecka oxå, gött gött, imorgon åker jag och Madde till Mia i Göteborg, blir en tjejhelg, myspys:)
Längtar så grymt till på tisda oxå! <3

Dipdye

Färgade mina toppar idag, med pastellfärger. Tog lila som tonar ut i rosa. På bilden är håret fortfarande blött. Gillar de där pastellfärgerna, igår hade jag en kund som jag blekte ner hela håret på, blir ju sån där tråkig gulaktig blekt färg, speciellt när det är färg sen innan. Men blandade en färg med sand, ice och strawberry och blev en jättefin blond färg:) roligt:) synd art jag inte tog bild;)

Torsdag

Torsdag och I love the weather;) äntligen har vi fixat likadana arbetskläder till oss här på salongen. Blev en jättesöt blus i gammelrosa som är skrynklad och med paljetter:)
Annars idag har mäklaren varit och tagit kort hos oss, så det tar väl 2-3 veckor innan det kommer upp på hemnet:)

Helgen

Vilken fin helg det varit:) i fredags fick vi renault'en såld:D så jädra skönt! Och igår åkte vi lite skridskor och avslutade kvällen med våfflor, plump och paranormal avtivity 4 hos Lena å kribbe. Idag tog vi en skön promenad runt grytsjön fast på isen. Lexi mådde hur bra som helst;) satte oss sen i lä här hemma å götta oss, en riktigt lyckad helg med strålande sol:)

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0