Fredagkväll

Ännu en fredag, dagarna bara flyger förbi.
Igår var jag och mamma å även Jonna in till Örebro å shoppade lite. Jonna fick sig 2 par vinterskor, en vinterjacka och en vinteroverall, just ja en mössa oxå:) och jag köpte en mössaoch ett par stövlar, hittade jättefina stövlar. Har letat ett tag nu.
På måndag börjar jag jobba igen, nu är mammaledigheten verkligen över. Kommer jobba mån-Tors, så det känns himla bra faktiskt, har inte ett dugg ångest:)
Ikväll har jag lite slapphäng med mig själv i soffan, Jonna sover sedan 2 timmar sen, å tobbe är ute på galej, skönt å få lite egentid oxå, det blir inte alltför ofta nu förtiden;)
Lite nytt

Åh så skönt med lite nytt i garderoben! Måste bara ta nån dag framöver å gå igenom garderoben å tömma lite, har för mycket som bara ligger.
Här ser ni vad jag köpte igår, jag är inne i en sticknings period, älskar stickade tröjor:) 1 år

I lördags firade vi Jonna som fyllde 1 år da, det blev en kanonbra dag, vädret var på topp oxå så vi kunde vara ute på altan:)
Hon fick jättemånga fina paket, och äta tårta för första gången, vilket hon tyckte var gott.
Och idag var vi på dagis oxå, inskolningen började idag, var där 10-11.30, och kunde ha varit där mycket längre, hon hade så roligt, men vi börjar lite smått. Det kommer gå jättebra det där, redan idag på första dagen så vågade hon lämna mig å gick för sig själv, lekte med barnen och var med fröken, man blir så stolt:)
Nu sover hon middag och sen ska vi åka in till Örebro och shoppa lite, är ju så dåligt väder idag ändå så;)Börjar närma sig

Jaaa snart fyller lilla Jonna 1 år! På lördag, tänk att ett helt år har gått då, går så himla fort. Så nu ska vi åka in till Ica maxi å handla allt inför kalaset, tänkte baka kanelbullar, en jättegod koskitskaka och en egen tårta. Har alltid fuskat och köpt färdiga tårtbottnar, men kör på stort i år å bakar egna bottnar;) jag är ingen bakmänniska så det är inte alltid jag lyckas, men dekorationer är det roligaste å det brukar bli bra tillslut:) har beställt hem massa sockerpasta och pastafärger så får vi se vad det blir för tårta, om det hinner komma, beställde lite i sista stund:/

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:


RSS 2.0