Dagens nagelkund

Gjorde naglar på en kund idag, blev vanlig fransk manikyr med 3D blomma på ringfingret:)

Nyduschad

Precis duschat, nu blir det att skynda sig å göra sig klar, sedan åka in till Erika å partaja:D

Barcelona

Då blir det Barcelona 26-29 september:)
Tobbes syster Erika fyller 25 på torsda, så han köpte en weekendresa till henne. Och självklart följer vi med:)
Jättelyxigt hotell, kommer bli asnice :D
 
Tobbe fyller ju också år på torsda, så vi ska bjuda hans familj på lite mat då, och även Erikas son fyller år, lite roligt att alla 3 är födda på samma dag;)
 
Hotellet:
 

Orkar inte

Orkar inte med nånting längre... känner mig lite låg, därför jag inte bloggat. Orkar verkligen inte.
Jag går till jobbet, gör det jag ska sen vill jag bara lägga mig i soffan och bara va... Kan nog bero på att jag är sjuk.
 
Vi kom ju hem från Rhodos i tisdags, och jädrar va sjuk jag blev den dagen:( feber, hosta, halsont, ja allt! Men eftersom jag är egen företagare och hade kunder bokade så kunde jag inte sjukanmäla mig, får ju ingen "sjuklön" och vill inte svika kunderna som hade fått vänta på mig eftersom jag var ute och reste. Ibland vill jag bara vara anställd, och få alla förmåner som de får:( Men jag kommer aldrig mer att vilja bli anställd frisör iallafall, det är en sak som är säker, man känner sig så utnyttjad då...
 
Anyway, nu börjar jag få bihålsinflammation också, huvudet spränger på mig, blääää vad fan smittade alla grekerna mig med egentligen, haha.
 
Jag kommer inte sluta blogga, som jag känner nu kommer jag nog bara lägga upp inlägg om det är något speciellt, för jag orkar inte engagera mig mer än det.
Lösnaglarna har jag tagit av, löshåret är av, orkar inte förnya nåt, energin är bortblåst för tillfället. 
 
Men ska försöka lägga upp bilder från resan snart...
 

På flygplatsen

Sitter på flygplatsen nu och väntar, har köpt lite snacks och tidsfördriv:)

Fint

Så fint i götelaborg!

Käkar

Käkar på "lilla London" i Göteborg, sjuuuuukt gott!

Dagens outfit

Så här ser jag ut idag, för tillfället;)

Fixar mig

Färgar brynen och bleker tänderna inför min helg i Göteborg!

Zorbing

Vi va ju till stockholm förra helgen, där Tobbe skulle åka zorbing, köpte ju det till honom i födelsedagspresent förra året.
 
Kolla in videon:)
 
 

Dags för nya naglar

Gud va naglarna växt fort nu, är väl för att det är sommar. Skulle behöva göra om dem, men hinner inte innan vi åker till Rhodos, så får se lite fult ut i någon vecka till..

Ny locktång

Fick hem en ny locktång i tisdags, även en touperingsborste och ett smycke att ha på armen.
 
Locktången är från Toni & Guy, och det påminner om trippertången med vågorna är lite större. Så här blev det på mig. Efteråt kramade jag i lite antifrizz kräm och lite saltvattenspray från Maria Nila, så fick en riktig beachlook:)
 

Shoppat

Igår efter jobbet åkte jag in till Tobbe i Örebro och vi shoppade lite:) detta fick jag med mig hem.
 

Färgningen

Förra veckan hade jag ju min kompis som jag färgade och klippte, har glömt visa er! Såhär blev det.
 

fråga får svar

Hej! 
försökte skicka ett meddelande till din mail men vet inte om det kom iväg, kom upp någon sida där det stod server error :o 
så försöker här med :) 
funderar på att färga rött hår. och undrar om du vet bra produkter till bra pris?
 
SVAR:

Måste kolla så det är rätt inställningar så man kan skicka mejl till mig...
 
Hårfärgerna i matbutikerna kan jag typ ingenting om, men ta något känt märke.
Och sen är det ju så att röd färg är väldigt svår att behålla, så kör med Revlons "färgbomb", det är en inpackning med färg så den är bara skonsam:)
 

fråga får svar

Hej! Vill börja med att tacka för en superduper bra blogg! Vet ju att du är frisör och jag undrar 2 saker. Jag är 13 snart 14 år och har ganska tjockt hår och rätt långt (ner till brösten typ..)Och jag vill ha mer volym liksom,jag tupperar och har hårspray men de hjälper typ inte, har du något tips? (: Började bli rätt intresserad av min hår för några månader sen och plattar och lockar de ibland men har inget värmeskydd har du något tips på ett billigt bra sådant? (: Hoppas att du kan svara! Ännu en gång: du har världens bästa blogg, älskar den! <3
 
SVAR:

Åh tack så jätte mycket sötis:D
Använd Björn Axéns Volumaster, eftersom du har tjockt hår passar den bäst för dig. För er med lite tunnare hår, använs Volumini, se bilder nedan. Det får man jättebra volym av, som håller i sig ända tills man tvättar håret. Toupera på håret innan ni klämmer med tängerna så blir det ännu större när ni sedan kammar ut det!
Och för att få ännu mer volym, toupera håret och spraya med hårspray på touperingen, och kamma sedan försiktigt överhåret, då håller de också bättre:)
 
Ett billigt och bra värmeskydd är Uniq One, den gör såååå mycket mer än bara ger värmeskydd!

  • Återuppbygger skadat hår
  • Tillför glans och eliminerar frissighet
  • Skyddar vid värmestyling
  • Gör håret silkesmjukt
  • Färgbevarande med UVA/UVB-skydd
  • Gör håret lättare att styla
  • Gör håret medgörligt
  • Ger hållbar frisyr
  • Förebygger kluvna toppar
  • Ger naturlig fyllighet
Kostar 149:- på Lyko.se, kostar 129:- hos mig;) tihi
 
 
Volumaster:
Volumini:

Bikinis

Panikshoppar alltid nya bikinis inför varje resa, haha. Får inte nog av nya bikinis, men blir ju aldrig helt nöjd med de heller så...
 
Har redan beställt 2 bikinis från Ebay, men så kom jag på att de hinner nog inte komma innan vi åker till Rhodos, så jag beställde från Bubbleroom idag, blev denna söta:
 

Måndag

Så påbörjar vi en ny vecka da;) och jag vill att den ska gå så fort den bara kan! På fredag ska jag ju till Göteborg å vara där till söndag, jobba måndag och på tisdag blir det ju Rhodos:) gå fort nu tiiiiid!

Party?

Va ju meningen vi skulle festa i Stockholm idag, men vi åker hem istället. Och i kylbagen hittar jag denna bl.a:) så vi förkrökar i bilen så får vi se vart vi hamnar.

I Stockholm

Är i Stockholm och virrar runt, det vi kom hit för att göra är gjort, visar er sen:) nu blire att hitta nåt mysigt ställe å käka på:)

Driver lite med er... eller?? ^^

 

Fråga får svar.

Hej! Verkligen jätte fin & grym blogg du har!
Jag har en fråga också!
Jag tycker att du har super fint hår och jag har länge velat haft så som du har! Men hur ska man säga till frisören? Varje gång jag har försökt förklara så har jag alltid blivit missnöjd och vill gå till någon annan frisör :(
Ha det bra! Kram!

 

SVAR:

Tack så mycket:D

Jadu, hur ska man förklara min frisyr?^^ jag har ingen speciell frisyr utan jag försöker bara ha så långt som möjligt, jag klipper bara topparna när det är slitet. Jag försöker också spara ner det uppklippta för då blir ju håret tjockare. Men jag tror det mer beror på hur jag stylar håret.

Jag kör ALLTID med volumini i hårbotten för att få volym, och sen plattar jag bara håret, det är egentligten allt jag gör. På fester och ibland när jag har lust så lockar jag håret lite.

Färgen är den ljusaste blonda ljusarefärgningen som finns, gärna så kall som möjligt. Men nu har jag faktiskt inte färgat håret på 4 månader så jag har en utväxt på ca 5  cm^^

Hoppas du fick svar på din fråga:)

Volumini:

 

HÄR visar jag hur man använder Volumini:

 

Jobbar

Märks på inläggen att jag har börjat jobba igen;) men det är inte bara det, den stationära datorn krånglar, och på den är det jättelätt att föra över bilder på, bara att stoppa in de olika minneskorten direkt i datorn, finns för 4 olika storlekar. Men som sagt krånglar det, och jag har inte haft lust att starta min bärbara och krångla med sladdar. ^^ men idag slutar jag tidigt så ska fixa lite inlägg sen åt er:) svara på lite frågor och så:) nu måste jag gå på bussen!

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0