Mycket nu

Idag blir det mycket, är nästan fullbokad, måste sen hem på lunchen, hinna städa, packa smink, kläder och även högtalare och trädgårdsstolar (tills imorgon) och prova vilka kläder jag ska ha oxå! Köpa lunch, blev ingen matlagning igår. Så ja blir lite stressigt idag;)
För ikväll åker jag till Lena och ska sova där, vi ska göra naglar på henne också, skojj:D Och imorgon blir det stressigt också. Måste upp och duscha, och göra mig iordning inför kvällen, sedan åka in till Erika vid halv 1 och göra naglar på henne innan vi ska fixa maten för 11 pers^^ Men det kommer bli jätte roligt:D

Nu måste jag skynda mig å skriva en kom ihåg lista innan min kund kommer!

Försov mig:S

Tobbe åker till jobbet kvart över 5 på mornarna, sen ligger jag kvar till halv 8. Men imorse vaknade jag lite då och då och bara väntade på att klockan skulle ringa, men det gjorde den aldrig. Somnade om och drömde lite, vaknade sedan och tyckte att morgonen verkade väldigt lång. Tvekade på ifall jag skulle kolla på klockan, men som tur var så gjorde jag det! Och mobilen var helt svart, batteriet hade tagit slut! Klockan var halv 9! Hade sovit en hel timme för länge, skyndade mig upp, kladda på lite foundation och mascara och satte upp håret. Packade ner frukosten och for iväg, och jag hann! WEII!! Börjar ju halv 10 på mornarna och idag hade jag en kund halv 10, och Lotta skulle komma vid 10, så jag hade väärldens tur i oturen;)

Annars har det flytit på bra idag, och fick in en äldre dam som jag ska göra utfyllnad med löshår på också. Kul, det är den äldsta löshårskunden jag haft:) Men det är roligt att visa att alla kan ha löshår, inte bara vi yngre;)

Och så har jag och Lotta planerat ännu mer om vad vi tänkt göra med salongen som jag nämnt tidigare, och jag läääängtar så tills det kommer igång:D Ska bli så himla roligt. Men det är mycket jobb framöver men det är bara kul:)

Blev mycket skrivande nu, men har ju inte kunnat skriva något idag så sammanfattade lite:)

Nu ska jag kika runt lite här på nätet:)

Målade en tavla

Det jag gjorde igårkväll var att måla en tavla:) Fin va?;)
Det är lite med idén vi tänkte göra på salongen:D
Mer info kommer..

Bilder

Fick en drop in kund kl 5, jag skulle precis åka hem men hon ville klippa sig och göra slingor, kunde jag ju inte säga nej till;) Så jag jobbade till 7 idag, åkte hem och lagade mat, och har precis betalat räkningar. Så nu har jag lite tid över och tänkte lägga upp lite bilder från igår:)


Dålig uppd.

Förlåt men har varit jätte dålig på att uppdatera under helgen:( Men det har varit så himla härligt väder så då har jag inte haft lust att sitta framför datorn^^

I lördags var det kul, festade å käkade hos svärföräldrarna, och så gick vi en sväng till Lenas familj också. Kom isäng runt 3-4 tror ja.
Och igår så tog vi en sväng vid Grytsjön, tog lite bilder, lägger upp dem senare kanske:)
Där var det tydligen grodparningstid också, simmade grodor överallt i sjön, och de pep och quackade som bara den, hehe.

Och idag så har jag jobbat, känns som jag haft en liten semester när vädret varit så bra, så är faktiskt skönt att vara tillbaka på jobbet, blir ju att klia så i fingrarna på mig när jag är hemma;) hehe. Fast igårkväll så använde jag mig lite av min kreativitet, visar er senare när jag kommer hem;)

Nu måste jag ta hand om min kund men ska försöka uppdatera med lite bilder ikväll:)

Outfiten

Idag ser jag ut så här. Vi åker strax in till Svartå, ha en bra påsk alla!:)


Ledig

Nu blir det lite långledigt också, börjar ju jobba på tisdag igen. Jag hoppas verkligen att det blir så bra väder som de lovat nu över påsk, gud va skönt det skulle vara:D Känns som sommar när man sitter ute;)

Idag kanske vi ska åka och titta på kattungens pappa, skriva på lite papper och så. Annars blir det väl på söndan.
Och imorgon blir det lite påskfirande hos mina svärföräldrar, käka lite god mat och dricka lite gott;)

Och så har vi lite mer planer för salongen också, så spännande och kul:D Men berättar mer när det är aktuellt.

Nu ska jag käka chips till frukost;) haha

sommar makeup

Nu har jag bytt ut min "vinter" foundation mot "sommar" foundationet;)
Till vintern har jag en täckande flytande foundation från Make Up Store.
Make Up Store Matt Foundation
Men nu till våren/sommarn så tycker jag det är snyggast med att ha en mer naturlig makeup, då man har lite egen färg. Jag kör på brun utan sol ja;) hehe. Så nu använder jag mig av MaxFactors Natural Minerals foundation.


Då grundar jag med en concealer under ögon och på röda partier. Sen pudrar jag hela ansiktet med ett transparent puder för att få en jämn yta på hela ansiktet, och sen så borstar jag bara på foundationet. Blir jätte bra och ser mer naturligt ut:)

Tingat en Maine Coon:)

Idag tingade vi en kattunge, en Maine Coon kissemiss;) Han är cremefärgad. Ska väl åka och titta på honom när han är 12 veckor, och då vet vi ju om vi ska ha honom eller inte.
Får honom i juni isånafall:)
Här är han på bild:

Fråga får svar.

Hej Emma! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg! Är så roligt att läsa om allt du skriver :) Och dina videos - superbra! Sen tänkte jag höra en sak med dig. Jag jobbar själv som frisör och ska ta gesällen nu i maj, tänkte höra om du gjort den och har några tips inför den? Sen även om du har tips på nån enkel långhårsuppsättning som man skulle kunna göra då? Tack på förhand! Kram Anna

SVAR:
Hej. Gud vad glad jag blir, tack:D
Ja jag gjorde min gesäll när jag gick i sista året.
Det är inte så svårt som man kan tro, är man en duktig frisör så går det bra:)
Det jag tycker du ska öva mest på är att föna vågor och att få finishen riktigt bra. Det är den som många ryker på.
Och gör det lätt för dig! De bedömer inte hur snyggt det är, utan de bedömer hur bra det är gjort.
Som jag, jag fick ljusarefärgning utlottad, då tog jag en kille med ca 3 cm långt hår, helt naturligt, lade på hela ljusarfärgningen på en gång. Det blev ingen snygg färg, han blev väldigt guldig, men färgen blev 100% jämn och jag fick MVG. Så gör det LÄTT för dig!
Skulle du få gråhårsfärgning, välj en svarthårig modell, då kan det bara bli svart;)
Samma gäller vid långhårsuppsättningen, gör det enkelt. Det ska vara rent och fin form. På min uppsättning kammade jag allt slätt till en tofs på "gyllene snittet" (heter det inte så? var 3 år sen så kommer knappt ihåg vad det hette, haha) Innan hade jag lockat håret och satt upp det på spolar, detta får man göra innan man börjar med frisyren, det ingår alltså inte i tiden. Och sen så la jag bara ut lockarna lite här och där, sprayade och tog sedan bort alla nålar. Fick MVG på det också, och den var jätte enkel och gick jätte fort.
Hoppas du fått svar på det du sökte:)

Här är min långhårsuppsättning:
lena va så gulli å ställde upp som min modell, här är hon, oxå MVG;)bakifrånsidan igenframifrån:)

Jag och Lexi:)

Vilket underbart väder det har varit idag! Både jag och Lexi njuter:)
Här är jag och min älskling:)

Sminkvideon!

Här är en video där jag visar hur jag gör mina sotiga ögon i brun ögonskugga. Jag gillar att använda brun mer än svart för att den bruna färgen tar fram mer av den blåa färgen i mina ögon.
Och så lägger jag bara på ögonlocket, inget under, för jag tycker det blir för mycket och för hårt på mig då, men det är upp till var och en:)

Sminkvideo kommer!

Idag kommer jag lägga upp en film där jag gör sotade ögon i brunt, det är en jätte enkel och snabb sminkning och blir snyggt. Håller på och klipper ihop klippet nu:)

Sminkningen:

Så får jag lockarna

Här är filmen där jag visar hur jag gör lockarna i håret, jag använder en stor locktång, för jag vill inte ha de där små lockarna, utan jag vill mer ha ett fall på håret.

Anchor

Jag skulle vilja göra anchors:) Antingen som bilden nedan eller på armen (framsidan av handleden). Visst är det snyggt??;)



Nail hardener av H&M

Jag har ju akrylnaglar, men idag målade jag över med "Nail hardener by H&M", jätte fin färg, blev att se ut ännu mer som fransk manikyr.
Och på vanliga naglar så ska den stärka så naglarna blir hårdare:)

Videoinlägg!


För er som inte hör vad jag säger så säger jag typ bara att det kommer upp en film sen där jag visar hur jag lockar håret:)

Micron dog...

Använde micron igår, funkade som vanligt. Men sen såg Tobbe att den var stendöd:(
Fick värma maten i ugnen idag, gick väl sådär^^
Men Tobbe köpte med en micro hem idag, han fick fria händer^^ ser ut som en liten tv, haha. Men det blir säkert bra:)

Imorgon blir det färgkurs i Örebro på kvällen, ska bli kul:)
Och så längtar jag till fredag, då det blir en riktig skräcknatt, buuuhuuuu!!

Känns bra

Det känns jätte bra att ha långt hår igen:D Jag ÄLSKAR långt hår!

Neulash före och efter

Nu har jag använt Neulash i 4 veckor, och det är stor skillnad tycker jag!
Kolla på bilderna!



Men jag fortsätter med Neulash, ska bli kul å se hur långa de kan bli^^

Klänningen är klar:)

Sydde klart klänningen ikväll:)
Är ganska nöjd faktiskt;) Får se om jag vågar ha den.



Lite rynkat vid bysten

Två rosetter vid den öppna ryggen

Mascara testet!

Har gjort lite mascaratest åt er:) Fler kommer nog också;)
På alla testen så är mascaran applicerad 3 gånger.

Ju on!

Har beställt hem världens läskigaste film, försökt tittat på den 2 ggr, men klarar det knappt;)
Det är Ju On, The grudge (orginalet) Den från USA suger!
Vi ska ha filmkväll på fredag igen, så på fredag kommer jag inte kunna sova^^

Fråga får svar.

Hej! Det är så att jag vill bli rödhårigare än vad jag är, jag har färgat med schwarzkopf kashmir röd. Jag är mörkröd aktig i håret, dock lite mörkare i topparna då jag var mörkare brun där. Jag måste väl typ avfärga håret eller ljusa upp det på något sätt har jag förstått, men är det något jag kan göra själv eller är jag tvungen att göra det på salong även fast jag ska färga till rött sen? Tack för svar! Kram

SVAR:

Hej!
Du kan göra det hemma, men var försiktig bara.
Om du köper blekning i affären, läs på förpackningen, det ska stå att det innehåller 1 blandinscreme och 1 blonderingspulver!
Så tycker jag att du kan lägga på det mörka partiet i topparna först, låta det sitta kanske 10-15 min, och sen lägga på hela håret.
Strunta i om det blir jätte ojämt med färgen, för du ska ju ändå färga över det sen med den röda färgen du valt.

Hoppas det går bra:)

(Finaste och jämnaste färgen får du hos frisören förstås)

Klickat hem!

Nu har jag äntligen brytit mönstret^^ Jag klickade hem denna mysiga topp för 199:-, och en annan topp.
Är beställt ifrån Bonprix:)

Tröja

Långt hår:D

Nu har jag långt hår igen:D Känns så himla bra, det är jag igen:)
Jag ska ha långt hår, tycker det passar mig mer.
Men jag har ju varit utan löshår i 5 månader nu tror ja, och det behövde verkligen, nu har mitt egna hår fått vilat lite.
Här är före och efter bild:


Har dock inte hunnit klippa det ännu, jag ska klippa det imorgon när jag orkar;)

Städat

Har inte uppdaterat så bra;) Men jag har haft mina anledningar!
Igår så hade jag fullt hela dagen på jobbet, och sen så åkte vi direkt hem till Lena och Christian och tittade på Paranormal Activity 2, den var bra, men folk har varnat oss för att den var sååå mycket läskigare än den första filmen. Men det vet jag inte om jag tyckte;)
Och idag så har vi städat hela dagen, herregud säger ja, haha. va jobbigt det har varit. Men så skönt det blir:) Är dock inte helt klara, ska ta sovrummet i morgon och även skura golven då.

Skissat en klänning

Nu har jag skissat en klänning jag ska sy:)
Tänkte ta rosa tyg, har inget bättre hemma... Men funderade på om jag ska ha lila spetstyg över, eller det kanske blir för mycket? vad tycker ni?



Bara rosa?


Eller rosa med lila spets över?

Alltid likadant

Det blir alltid samma visa... När jag haft ett uppehåll med att shoppa kläder, som jag har haft nu, så har jag jätte svårt att bryta det nya mönstret...
Har suttit vid datorn i en timme nu och lagt in 4 varor i varukorgen, men så stänger jag ner sidan, jag känner hur jag får en svag beslutsångest i magen, så då blir det bättre att bara stänga ner... hehe;)
Å jag som ska skaffa en ny klänning, kommer bli svårt tror jag;) Nä kanske blir att sy en egen ändå da...
Men men, det är väl bra att vara snål;)

Denna helgen blir det nog vårstädning på schemat tror ja, det behövs verkligen, titta bara på fönstren! Knappt så man ser ut^^ Ska tjata på Tobbe att vi ska städa:) Behöver vårstäda trädgården också juh, blä för hundbajs! Apropå hundbajs, idag stod jag och tittade på fåglarna ute på gräsmattan, både kråkorna och skatorna äter Lexis bajs! Fy fan va vidriga, haha;) Och så verkar det vara skatorna som styr över kråkorna, för de var väldigt snabba med att jaga bort kråkorna, det var ju deras hundbajs^^

Idag jobbar jag bara eftermiddag, på förmi...

Idag jobbar jag bara eftermiddag, på förmiddan kom sotarn, han hade hört genom grannar att vi hade flyttat:-S måste vara från när vi var i Thailand och chrille och felicia bodde i vårt hus, vart ska de annars fått det ifrån? Hm... Och när jag började jobba idag hade jag inte så mkt inbokat, men jag fick flera kunder extra och det blir att jobba övertid till och med, gud va bra å kul:-D så är nog hemma vid 8 idag:-)

Hårfärgen

I förra inlägget skrev jag ju att jag färgade botten, och färgen blev skit bra:D Det var exakt så ljus och kall som jag ville ha det, gud va skönt, efter mååånga försök med olika färgningar har jag alltså äntligen hittat rätt;)

Och så tog jag av mina akrylnaglar idag oxå, tog flera timmar, asjobbigt. Men anledningen till att jag gjorde det var för att mina egna har blivit långa nu, så jag ska bara förstärka dem:)
Igår gjorde jag naglar på Madde också, bilder kommer snart;)

Färgar botten

Håller på och färgar botten. Den färgen vi använder oss av på salongen blir inte så ljus och kall som jag vill ha den. Så jag köpte ett annat märke, en mer askblond ton. Och färgen är helt blå, är lite smått nervös, kommer jag bli grå/blå i botten nu eller?^^

Kallt kommer det bli allafall, haha


Letar efter klänning

Håller på och letar efter en ny klänning, som jag tänkte ha på valborg, har ju inte shoppat något klädesplagg sen Thailand, så det blir ju hela 9 veckor!;) Stolt jag är, haha, men nu måste jag^^

Kikar lite på dessa




Eller så syr jag mig någon egen klänning^^ Men då måste jag ju ta mig in i Örebro för att handla tyg:S jobbigt..

Hårförlängning

Hade en kund som jag satte i löshår på. Vi använde oss av 100 st keratinslingor.
Kostade 5500:- och kan sitta i ca 3-6 månader

Håre blev ungefär 15 cm längre och tjockare, syns dock inte så bra på bilderna hur mycket längre det blev.

Före:


Efter

Hårmyt!

Många frisörer säger till sina kunder att de kan sitta med inpackning i håret samtidigt som de bastar.
Detta är en myt, det blir inte bättre, det blir sämre!
De flesta inpackningar består av väldigt mycket fett, och ni vet väl hur fett blir när man lagar mat?
Så om man sitter i en bastu med inpackning i håret, blir det lite som friterat hår;) Och håret blir bara torrare och sprödare än innan... så skippa bastun;)

Mot Karlstad

God morgon alla, nu är vi på väg in till Karlstad.
Vi ska hämta hem vårat playstation som har varit på lagning för andra gången, j*vla skit!
Och så ska vi försöka hitta en grön matta till källaren, heltäckningsmatta om ni vet vad jag menar;) Tobbe ska ju ha sitt gym i källarn...

Bilder just nu:

Helg:D

Ja snart är det helg, idag tänkte jag sluta kl 17.00:)
Sen blir det att hämta Tobbe och åka å handla till Tacopajen. Ska ju till Erika idag, blir första gången idag som jag gör naglar på nån på varenda nagel!;) Har ju bara fått låna Tobbes lillfingrar, haha;)

Nä nu måste jag gå tillbaka till jobbet

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0