Söndag

Nä blev inte att öva på airbrushen;)
Men idag så har vi städat huset, skönt å få det fräscht;) Tog en runda med Lexi runt Grytsjön, kollat på film, lagat en god gryta och så satte vi upp en hylla till Lexi där hon har ett fotografi av sin dotter som hon fick i julklapp, haha. Titta så fin hörna hon har nu;)

Lördag

Bion igår var så där, filmen var bra, men de kunde inte få någon text till filmen, och i Hamilton så pratar de ju svenska, engelska och ryska, så det var ju ett minus då... Sagabio brukar ju suga faktiskt, får bli örebro i fortsättningen...
Imorse åkte jag och Tobbe in och stohandlade inför hela veckan, efter det städade vi salongen och skurade golvet, hann ju inte det igår då jag skulle på bio och det var min tur, men nu är det fixat iallafall;)
Precis tagit en dusch, väntar på att Tobbe ska komma hem , han åkte till svartå för att låna lite filmer, så det blir nog bara filmkväll med tacos idag.
Imorgon ska jag försöka hinna med att öva lite på airbrushen;)

Friday!

Jaaa imöra är det äntligen fredag:)
På kvällen blir det bio med familjen Gräsberg, vi ska se Hamilton, har hört att den ska vara jätte bra:) Så det ser jag fram emot, så roligt å gå på bio, blir för sällan dock:(
Och vad har hänt? Januari brukar ju vara lugn period har jag haft erfarenhet av förr, men shit va mycket vi har att göra på salongen, blir helt slut på kvällarna, är nästan överbokad. Så jag har svårt att varva ner på kvällarna nu, men får ta det på helgerna istället.
Men det är himla roligt när det är mycket att göra ändå, för dagarna går så himla fort då också, och då kommer helgen fortare;) haha.
Och just ja, våran lilla "blogg" vi har med våran inredningsbutik, sorry för att vi aldrig uppdaterar, men vi har inte tid, och på kvällarna finns inte orken tyvärr:( Får se om vi ägnar oss åt den längre fram...
Nu ska jag fortsätta titta på I am legend:)

Så sjuukt!

Gå in på den här länken, tänk på en kändis och svara på några frågor, anden kommer att gissa rätt på vem du tänkte på, så himla sjukt;) Jag har provat med jätte svåra knappt kända personer, men han gissar alltid rätt ändå;)
http://en.akinator.com/#

Vinnaren

Klicka på bilden nedan för att se om det var du som vann tävlingen
(bilden är länkad till vinnarens blogg)
Skicka ditt namn och adress till min mejl så skickar jag Argan oil flaskan till dig!
[email protected]

Köpt ny bil

Igår var jag och Tobbe till Örebro och köpte en ny bil, och vad blev det? Jo en liten Renault Clio -02, haha, trodde väl aldrig att vi skulle köpa en sån, men den är både billig att äga och att köra med, så då fick det bli den. Den är fräsch faktiskt, så det funkar;)

vinnaren kommer

Idag har jag inte haft tid att skriva, tog bussen nere vid "centrum" idag, tog 30 min att gå i raskt tempo. Skön start på dagen, men ja får lite dåligt samvete, som alltid när jag är ute och går, då jag inte har lexi med mig:-( iallafall, datorn fick jag inte med mig, orkade inte bära på den;-) och nu är jag sleten och tittar på wanted, ska försöka hinna utse en vinnare imorgon från tävlingen. Imorgon blir det också att leta bil i Örebro, hoppas vi får tag på nån:-P

Ritat;)

I helgen gjorde jag den här, dock tycker jag inte det syns så bra i scannern, den är mycket mörkare i verkligheten;)
 

Knäsockor

Idag har jag mina mysiga knäsockor:)
Köpte dom på Indiska för 129:- på mellandagsrean

Barbordet klart

Idag blev barbordet klart, så nu har vi gjutit bordsbenet och sågat bänkskivan och satt ihop, borrat fast det i väggen... så det enda som saknas nu är stolar som vi får hem nästa vecka:)
Skönt, det är lite mer plats i köket nu:)
Och det är skit skönt att ha köksbordet i vardagsrummet, jag pysslar ju så på kvällarna, målar, ritar, syr, gör naglar m.m och då kan jag sitta bekvämt och titta på tv samtidigt:D

Dag 2

Hej.
Igår fick vi lära oss manikyr, först fick vi titta på när Marielle gjorde manikyr på en kund, och efter det fick vi göra på varandra, var riktigt roligt:)
Och idag är det dag 2, då ska vi börja med en egen kund direkt på morgonen nu, och göra manikyr på, sen kommer kund nr 2 vid halv 2. Hoppas det kommer gå bra;)
Idag gjorde jag även min favoritfläta i håret, mycket snyggare än en vanlig fläta tycker ja;)

Mörn mörn

Mörn mörn som man brukar säga i min hemort;)
Idag är det första utbildningsdagen, är jätte taggad, kommer bli skit kul tror jag:)
Ska snart åka in till Kga, först ska jag få i mig lite frukost, men brödet var mögligt så får bli dumle till frukost;)

Barbord

Vi håller på och gör om här hemma i huset lite, vi har ju ganska litet kök, så vi har ställt in köksbordet i vardagsrummet, för det rummet är ganska stort. Och nu vill vi istället ha ett barbord i köket, det tar lite mindre plats.
Så vi har köpt en bänkskiva på Ikea, och så ska Tobbe göra ett bordsben i betong, stolar har vi beställt på Jysk idag.
Hoppas det kommer bli bra;)
Roligt att göra sitt egna barbord också;)
Den här stolen är det:

Landet för länge sedan

Snart börjar filmen "Landet för länge sedan" på Tv4 Film, jag ska titta på den, även om jag har svårt att göra det. Den första filmen är så himla sorglig, gråter varje gång^^
När hans mamma dör och han springer efter sin egna skugga och tror att det är hans mamma... usch:(

Inget internet

Har inte haft internet idag, så därför jag inte kunnat blogga... Har nämligen ett nytt sim kort som väntar på posten, den som började gälla idag, får väl hämta upp den imorgon.
Ikväll blir det lugnt, ska göra revbensspjäll, kanske gå en sväng bort till Stoffe där de grejar med volvon (mest dricker) hehe.
Ha en bra kväll alla;)

Har blivit sugen på att börja rita lite ig...

mms_img21313 (MMS)

Har blivit sugen på att börja rita lite igen, så igårkväll ägnade jag lite tid på just att rita, detta blev resultatet.

Design krångel

Jag får inte min design att passa på alla skärmar:(
Är ni jätte många där ute som har svårt att se hela min blogg??
På stora datorn här i datarummet kan man inte se hela min blogg, inte heller på mobiler, man kan endast se den som den ska vara i en bredare skärm... har försökt att fixat det men det vill inte med sig:S
Säg gärna till om ni har svårt att se, för då får jag verkligen ta tag i det.
PUSS PÅ ER!!

Lunch

Var nere på stan lite nu på lunchen, gick in på H&M, och oj vilken fin päls tröja jag hittade! Blev allt bra sugen;) Men jag måste hålla igen lite, har shoppat ganska mycket, på faktura, och de flesta har ju Klarnas erbjudande, handla nu och betala i februari, så jag har nog samlat på mig en hel hög med fakturor som ska betalas i februari;) hehe.

Hittade ingen bild på tröjan tyvärr:(



Jag just nu

God morgon!

Så sitter man återigen på jobbet;)
Idag blir det mest klippningar, någon ögonbrynsfärgning också.

Längtar så till måndag då min nagelutbildning börjar:)

Vad består eran dag av idag?

Tävling!

Vi kör väl en tävling da!
Den avslutas den 18 januari, håller alltså på i en vecka.

Det ni kan vinna är den underbara oljan "argan oil", det är en olja som utvinns från en nöt från ett träd i Marocko, och som har blivit väldigt populär! Den innehåller A, E och F vitaminer, den tar bort frissighet, återfuktar och reparerar skadat hår. Samt ger glans och gör håret otroligt mjukt.
Mängden i denna flaska är 25 ml, och är därför perfekt att ta med sig överallt.

Lycka till!



Priset i denna tävling är:


bloglovin

denna header så länge

Gjorde en header lite snabbt nu, har den så länge tills jag kommer på något bättre;)


Vad tycks?

Ny header

Fixade lite med bloggdesignen igårkväll, syns väl knappt kanske? Men bytte sida på menyn och lite sånt. Och till helgen ska jag försöka ta något kort på mig som jag kan ha i headern, är trött på den jag har nu. Behöver lite förändring. Ska ägna mig mer åt bloggen nu igen, så vill ha en ny fräsch blogg:)

Skulle även vilja köpa mig en lite mindre systemkamera som jag kan ha med överallt, den jag har nu är lite klumpig tycker jag... får se hur det blir med det:)

Vad blir det?

Åh herregud, vad blir det kan man fråga sig? Volvon är fortfarande trasig, så vi har bara forden. Och nu har Tobbe börjat på ett bygge i Hallsberg, så han måste ha bilen varje dag. Han skulle hämta mig på jobbet igår, då han ringer och säger att motorlampan börjat lysa i forden. Så han stannade vid en bilverkstad, och de sa att man måste kolla för något är fel på motorn, men det går att köra med den, om lampan skulle börja blinka så måste man stanna bilen direkt.
Jag blir så otroligt otroligt otroligt trött!! Varför ska det alltid krångla FÖR?!
Utan bil kan ju inte Tobbe komma till jobbet, och vi vet inte när vi ska ha tid att lämna in den eftersom han måste använda den varje dag... åh..

Vi satt och kollade på nätet förut, funderade på om vi skulle köpa en husvagn, så han får bo i husvagn i Hallsberg under veckorna, på så sätt får han ju traktamente, och det är ca 6000-7000 mer i lön efter grundlön i månaden, vilket inte är helt fel, men då måste vi ju hitta en husvagn. Eller så får vi väl köpa en ny bil snart, och laga forden igen... Ja vet inte vad vi ska göra faktiskt, hur som helst måste vi slänga ut 20000-40000 på skit, vilket jag inte alls har lust med:(
Ett annat alternativ är att jag gör ett schema på jobbet så att jag jobbar 6 timmar per dag, och tar bussen, då kommer Lexi att klara sig och vi behöver bara en bil... så får jag väl jobba lördagar för att ta igen tid som går miste... jag vet inte... mycket att fundera på nu:S

                              

Gran Canaria resan

Tänkte äntligen ta och berätta om Gran Canaria (Playa Del Ingles) resan vi gjorde den 7 dec-14 dec.
Vi åkte kl 3 på natten ifrån Karlskoga, vi hade då planerat att vi skulle hinna precis till flygplatsen. Den natten blev det ju såklart snöstorm:S Men det skulle nog gå bra tidsmässigt ändå tänkte vi.
Madde och Erik hämtade mig i Karlskoga, och Tobbe, Tobbe2 och Kim åkte i våran bil. När vi kommer en liten bit utanför Karlskoga började Madde och Eriks bil att gå trögt. Så vi fick lov att stanna. Ja tro på fan, bilen gick sönder!
Panik Panik Panik!
Min största skräck är att missa flygplanet, iallafall DIT, på hem resan gör det inte så mycket;) hehe.
Och vem är vaken 3 på natten och sitter påklädd och redo att åka ut med någon bil? Typ ingen!
Så vad fick vi göra? Jo, klämma ihop oss 6 pers i våran bil, med 6 resväskor, haha! Otroligt att vi fick plats!
Fick sitta på halva röven, så hade lagomt ont när vi väl kom fram till flygplatsen;)
Vi checkade in, och läste på boardingkortet att vi skulle åka från gate 16, flygplanet skulle gå 10 över 8, och påstigningen skulle börja halv 8 eller 20 i, minns ej riktigt;)
Vi satt iallafall vid Gate 16 och väntade, klockan blev 10 i 8, och det var väldigt tomt med folk tänkte vi. När klockan blev ca 8 tittade Tobbe på tavlan, wooops, vi skulle visst vara vid gate 11! på andra sidan Arlanda typ!
Så vi fick typ springa nån kilometer;) haha. Men vi hann precis på planet iallafall. Kändes som att det var meningen att vi skulle missa planet, men vi trotsade guds planer! MOAHAHAH!

Hotellet var jätte bra! Så himla god mat, och variation varje dag med massor av olika sorter.
Vi hade middagsbordet kl 20 varje kväll. Vi hade All inclusive glömde jag säga!
Så vi drack varje dag, våra favorit drinkar var Lumumba och Coco Loco.
Jag skämtade och sa att jag och Madde var hotellets attraktion/underhållning, haha. Kändes som att varje kväll när vi kom ner med våra 14 cm klackar, kort korta klänningar och sminkade fejs så tittade alla gamla på oss och tänte: Jaha, nu är de igång igen, vad ska de hitta på för tokigheter ikväll da? HAHA!
Vi gick ut 3 gånger på krogen, vi var mest på Pascha (ursäkta stavningens:S ) och på Mtv. Hade så himla roligt, dansade loss och drack:D Annars hade vi så himla roligt på hotellet ändå;)

Solmässigt så fick vi 3 soliga dagar, de andra var molniga, så de molniga dagarna utforskade vi ön lite, gick ner till stranden, gick i "öknen" och kollade på olika shoppingcentren. Sista kvällen letade jag och Madde efter en tatueringsstudio, men det kostade lika mycket som i Sverige så vi sket i å tatuera oss;)

Vi hade iallafall så jädra roligt, längtar tillbaka! Men till våren blir det nog en resa till Turkiet, fast 2 veckor, så då blir det att tagga igen:D

Kryssningen

Kryssningen i fredags/lördags var jätte rolig:)
Vi korkade upp på bussen som gick halv 11 från Karlskoga, påstigning på båten var vid kvart över 5.
Vi gjorde oss iordning och började festen direkt, och vi hade riktigt roligt, bandet som spelade var bra så man kunde dansa;)
Å ja och Tobbe käka en romantisk middag, hehe- Grillad oxfilé med strips och beasås, så jäääääääädra gött!!
Håll väl igång till kanske 2-3, då jag slocknade på rummet före alla andra, hehe.
Dock blev det inte så många bilder som det brukar, vilket var synd, men ibland har man inte tid med kameran;)

Frisör SM

Googlade på mig själv, och hittade den här tidningsartikeln:

Frisörelever hoppas klippa till

KARLSKOGA: Skol-SM-kval på fredagen

Fem elever på frisörprogrammet på Bergslagsskolan i Karlskoga kvalar på fredagen till Skol-SM för frisörer.
– Hoppas någon av oss går vidare till finalen i Stockholm.
Lena Eriksson, Svartå, och Emma Stjerlöf, Filipstad, från andra årskursen är på Burgårdens utbildningscenter i Göterborg, och Malin Persson, Michaela Smeds och Elin Gustavsson, från första årskursen och Karlskoga, är på Nobelgymnasiet i Karlstad. På torsdagen var det en sista finslipning i lokalerna på Bergslagsskolan.
– Vi tävlar i grenarna damklipp med styling och herrfön, berättade Elin och Emma.
Ettorna får visa sina färdigheter i permanentrullning och långhårsuppsättning.
Elin och Emma vet vad det handlar om. De var med förra året.
– Vi gick till finalen. Sedan kom vi väl i mitten av 18-19 stycken frisörelever från hela landet.
– Tävlingen är ett frivilligt moment. Alla som vill får vara med, berättar läraren Lena Kihlström.
Det är bara att anmäla sig – om man anser att man har tid. För man får räkna med att det går åt en hel del fritid för att förbereda sig.
– Vi får lite tid i skolan, men de senaste två månaderna har det varit en del övertid, sade Lena.
– Man vill ju gå vidare till finalen.
Alla hade sina huvuden klara, med hår infärgat redo för klippning, fön, permanent och uppsättning. Några övade in i det sista. Michaela hade än en gång satt upp håret på sitt modellhuvud och gav det en sista översyn.
– Jag har tänkt ut den själv och nu sitter den, sade hon.
I dag gäller det, när domarna bedömer renhet, balans och helhet.




På fredagen gäller det för Lena Eriksson och Emma Stjernlöf: ska de gå vidare till finalen för skol-SM för frisörer?


Det året gick det inge bra för varken mig eller Lena, var väl för att vi missuppfattat reglerna:S Men året innan, när vi gick första klass, så tävlade vi med först ca 70 pers på en skola, de som kom 1 2 och 3 fick gå vidare till frisör SM. Var väl några stycken sådana tävlingar runt om i landet. Jag kom iallafall 3:a och fick gå vidare:D Lena kom 4:a men fick turen att också följa med på SM.
Och så tror jag vi var ca 16-18 personer som tävlade på självaste frisör SM, den som vann fick gå vidare till VM i Kina. Men jag kom på 8:de plats, alltså 8:de bäst i Sverige, det är inte dåligt det;)

Idag fick ja en kompressor av pappa i julk...

mms_img71756 (MMS)

Idag fick ja en kompressor av pappa i julklapp! Weiii! Nu är det bara att börja öva med min airbrush:-D

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0