Ingen inspiration

Nej bloggandet går segt för mig nu, men det är ju bättre att skriva när jag har nåt vettigt att skriva, eller hur?;)

Åh jag har hittat mitt drömhus i karlsko...

Åh jag har hittat mitt drömhus i karlskoga, det va det snyggaste jag sett! Priset var inte så farligt heller, utg.priset låg på 900 000 typ. Vill ha vill ha! Ska tjata så jag får med tobbe på en visning.

50 års kalas

Ska strax åka till Lotta, min arbetskamrat på 50 årskalas, eller kräftskiva som hon kallar det, det där med siffror bryr vi oss inte om;)

Har öppnat första cidern, min favorit, Bacardi Breezer MANGO! Supergod!



Lägger in bild på outfiten imorgon, måste installera så jag kan överföra bilderna först, och det har jag inte orkat med ännu.

2 årsdag

Idag har jag och Tobbe varit förlovade i 2 år:) Så han fick en fin liten kärleksfilm som jag gjort, ska visa er imorgon kanske. Och av honom fick jag Black an white från kinan, och en jätte fin blomma:)

Älskar Tobbe så!

Ny kamera!

Nu har jag äntligen en systemkamera! Köpte en på Mediamarkt. Den billiga för 1990 var slutsåld, så jag fick köpa en lite bättre för lite mer pengar da. hehe. kostade 2990, skit bra tänkte ja! Men då var man tvungen att ha linskydd, minneskort och väska också, så det slutade på 3800:-
Har provat den lite, och uj uj uj vad mycket det finns att lära, haha. men grymt snygga bilder blir det!



Mmm, äter min favoritsoppa nu. Kan äta ihj...

dsc_0072 (MMS)

Mmm, äter min favoritsoppa nu. Kan äta ihjäl mig. Hehe. Senare bär det av mot mediamarkt i örebro:-)

Inspirerad!

Jag är så inspirerad av Kenzas stil! Hon är alltid så fräsch i alla sina klädval... skulle göra vad som helst för hennes garderob! Men sen kanske inte jag skulle se lika bra ut i samma kläder, man måste ju kunna bära kläderna också, vilket hon gör väldigt proffsigt...

Om jag ändå hade pengar att skaffa en ny garderob för... suck



Mango mask!

Jag sitter nu med mosad mango i ansiktet, det ska tydligen vara som botox! Haha, tror jag inte på men jag testar så får vi se hur det blir:)

Ny header

Slängde precis ihop headern, startade den andra datorn vid typ kl 7, och för typ en halvtimme sen kom jag igång. Så den får duga ett tag till jag orkar anstränga mig lite mer:)

Men vilken är bäst, den ny eller den gamla?

Gamla:


Nya:

Nyduschad

Nu är jag nyduschad och fräsch, haha. Men garderoben är densamma... har hållt på med en massa tvätt och strykit å all skit, så jag har inte orkat... men nån gång blir det av.

Ska försöka börja lite med min nya header.

Bloppis!

Idag ska jag försöka rota lite i garderoben, och kanske ha en liten bloppis här på bloggen:)

Vad tycker ni om Bloppisar???

stressigt

Hallojsan! Har inte kunnat uppdaterat idag, har varit en jätte stressig dag på jobbet idag. Har bara suttit ner när jag åt maten i 10 minuter, och fick lite luft när jag gick ut med lexi i snabba 10 minuter. annars har jag jobbat konstant! Så jag har inte hunnit helt enkelt, och nu när jag kom hem så åkte vi direkt och handlade och lagade mat, och sen blev jag helt slut. haha.

Men imorgon är jag ledig så då ska jag ta igen mig:)

Letar resor

Vi håller på och kollar för fullt om vi hittar några bra resor till Thailand, men internet är så himla segt så jag blir bara arg över att det tar sån tid. hehe.

På freda ska jag försöka få med mig tobbe till örebro, såg en minipc för 1990, bra pris juh:) och en liten systemkamera för samma pris, vill ju så gärna ha en systemkamera också... usch hatar att jag vill ha allt!

Nu börjar jag på mitt nya schema:-) jag ...

Nu börjar jag på mitt nya schema:-) jag jobbar lika många timmar men drar bak tiden. Börjar kl 8 varje morgon istället för kl 9:-) mitt schema ser nu ut så här: mån: 8-16 tis: 8-17 onsdag: ledig tors: 8-17 fre: 8-15. Känns jätte bra:-)

En minipc istället?

Solen tittar fram lite idag, då blir jag glad! tihi.

Har frostat frysen, lagt i en tvätt och nu ska vi göra lite käk. Sen ska jag försöka gå igenom min garderob, det behövs igen, jag behöver få bort alla plagg som jag inte använder, och sen vill jag ju ha en lite nya plagg att lägga till också men vi får se hur det blir med det;)
Funderade ju på att köpa en Ipad som jag skrev häromdagen, men de är så himla dyra, så jag funderar på att köpa en minidator istället som jag kan ta med mig överallt. vi sålde ju en av våra bilar häromdagen så jag har ju en liten slant som ligger här hemma och dammar. haha.

Vi får se...

tävling

Tävla ni också HÄR!

lonely

nu har alla lämnat mig:( hehe, sitter själv hemma, de andra skulle ner till öltältet, men det är 3 kilometer dit och det blåser och är kallt, regnar gör det säkert också emellanåt, så jag orkar inte följa med^^

Vad hittar ni på för något nu da på en lördagskväll?

Festar

Nu börjar vi med cidern da!

Gick bra med bruden, hon blev så snygg så:)

Nu väntar vi bara på att polarna ska anlända:)

Isadora Graffiti nails

Köpte Isadoras Graffiti Nails nagellacket idag för 69 kr, köpte Nail Top, det rosa. Man kunde köpa nagellacket som man skulle ha under men jag tänkte att det borde ju gå lika bra med vilket nagellack som helst, och joda, det gick jätte bra och blev jätte snyggt! När man målat på Isadoras nagellack tar det bara några sekunder så spricker det.

Måla först ett nagellack (alla fungerar), detta är färgen som ska spricka igenom Isadoras nagellack.



När det torkat måla på Isadoras Graffiti nagellack, och efter bara några sekunder spricker det.



Helg!

Äntligen är det helg, just ja, ska ju jobba imorgon, jaja, det blir väl bara 2 timmar kanske, har ju en brud då. Sen på kvällen blir det lite fest hemma hos oss, en liten sådan! Alltid haft skräckfester där det spårar ur, som en gång, då det säkert var över 50 pers i vårat lilla hus, man kunde inte gå nånstans!
Sen iallafall ska vi nog gå ner till öltältet i centrum:)

Nu är ja hungri å måste käka nåt

Ipad

Nu har jag hittat den senaste prylen jag vill ha, en Ipad! Skulle vara sååå bekvämt, då kan jag ta med mig den överallt och blogga hela tiden!
Men de är så dyra, ligger runt 7000-10000, men kanske ska köpa på avbetalning? Mediamarkt har ju 0 % i ränta om man handlar för minst 10000, om de nu fått in en Ipad... vill haaaaa iallafall!!

Tjoho

Idag var pappa här och gratta mig, typ en månad försent^^ men vi har inte haft tid innan typ. Min lillasyster var dock inte med, hon skulle va med en kompis. Hon blir 12 år nu och då är typ kompisar viktigare än nåt annat, haha.

Nyss har jag glaffsat i mig en köttgryta, var gott, och nu är jag mätt och måste bli soffliggandes en liten stund, hehe.

Måste försöka få tid att fixa min bloggdesign också, har lite planer:D

Natti natti

Nu ska jag sätta upp håret, tvätta bort sminket, ta ur linserna, borsta tänderna, klä av mig och gå och lägga mig:)

God natt på er!

Götta mig!

Nu ska jag götta mig med Brieost och salta kex!

Fint det blev:D

Titta så bra färgen blev! Allt mitt krångel gjorde nytta! Nu ska jag bara klippa håret lite och sen är det klart. Här är före och efter bilderna:



Efter:

Nu snart drar jag!

Snart åker jag in till jobbet.

Gjorde iordning kycklinglår i ugnen till mig, har ätit 3 stycken nu och börjar må illa, usch blev lite för mycket kött... Men den första tuggan var god iallafall:D

Här är färgen

här ser mitt löshår ut nu, fin färg va?:D

Gräset blir inte kortare

Inte nu iallafall, jag får inte igång gräsklipparen, är väl för klen, haha. Så Tobbe får klippa när han kommer hem sen.

Jag tror jag har lyckats med löshåret, ser ganska likt ut mitt hår nu, ni får se ikväll hur det ser ut:D

Måste börja städa nu..

krångel krångel

ÅÅÅÅ vad jag har krånglat med löshåret idag alltså. Först färgade jag bruna slingor med samma färg som jag hade, men blandingen blev för mycket så det blev mer brunt än blont med bruna slingor i. Så då gjorde jag en inpackning i hopp om att det skulle dra ur färgen, sen kleta jag på lite 1,8 procenthaltig väteperoxid för att få håret att öppna sig ännu mer. Men typ inget hände, och nu ikväll har jag använt mig av en blonderingscreme som ljusar upp nåt steg bara och nu tror jag det blev bra.

Så imorgon är jag ledig egentligen da, men ska till salongen och sätta i mitt löshår:D Och efter det ska jag ta ur och sätta i nytt på Lotta, och kanske göra någon effekt slinga i luggen. Utöver det måste jag klippa gräset och städa inför besöket av min pappa och lillasyster som kommer på torsda...

Håller på och färgar mitt löshår, går inte...

dsc_0071 (MMS)

Håller på och färgar mitt löshår, går inte så jätte bra så jag krånglar vidare! Haha. Hinner säkert förstöra håret innan jag får i det :S

Sprang 2,5 km!!! :D

För första gången i mitt liv har jag sprungit 2,5 km! Och då är det längsta jag sprungit förr bara 500 meter typ, sen har jag gett upp, men jag stannade inte en enda gång, skit stolt:D och tiden blev 15,54 minuter, bra eller dåligt? Tycker det är bra för första gången ja:)
Men usch va dåligt jag mådde efteråt, kunde knappt gå på benen, det smakade blod i munnen, var nästan illamående och hade fyngont i öronen (öronen är skitkänslig), men nu känns det bra:)

pizza igen

Det blir typ en pizza i veckan, inte bra inte;)
Men nu ska jag lära de stegen jag lärt mig på bodypump till tobbe, så vi ska träna lite nu framför c/o segermyhr.

Har inte så mycket mer att skriva om nu så...

Usch va tunnhårig jag känner mig, inte v...

Usch va tunnhårig jag känner mig, inte van det! När jag går blåser typ allt det tunna håret rakt upp i luften. Haha. Hoppas löshåret kommer idag så ja hinner färga det innan det sätts i:-)

min nya hårfärg

Nu är jag hemma igen, och har fått min nya hårfärg av lena, blev jätte bra tycker jag:)
Vad tycker ni om min nya hårfärg?

längtar tills onsdag då jag har långt hår också:D

korthårig

Har tagit ur löshåret nu, tog typ 2 timmar och jag kände paniken krypa fram, vissa satt som smäck och jag blev helt galen! haha. men nu är det ur, och usch, även om denna metod sliter minst av alla löshårsmetoder så sliter det faktiskt på håret, känner mig jätte tunnhårig och korthårig, men bara till på onsdag! då jag får nytt långt hår:D
Sitter nu med färg i botten, och efter jag sköljt och blåst håret åker jag till lena så får hon sätta på folieslingor. visar er resultatet då:)

Igår uppdaterade jag ingenting, man ska inte känna sig tvungen tycker jag, jag uppdaterar när jag vill:)

Det var ju svartåloppet, sen åt vi god mat och festade loss hemma hos mina svärföräldrar, och sen drog vi ut till folkets hus på pubkväll, det var jätte kul:)

egen hårvård på söndag

Jag har med mig massor av saker hem från jobbet! För på söndag ska jag ta ur löshåret, färga botten, toppa håret och göra lite slingor. Har tagit med mig 4 olika färger till botten! har ingen aning om hur det blir, ska ju blanda alla färgerna, men vi får hoppas att det blir bra:)
Sen på onsdag ska jag sätta i nytt löshår igen:)

vblogg

Försökte göra ett videoinlägg flera ggr, men tyckte inte det blev nåt bra, låter så dumt! haha, säkert för att man hör sig själv...

Har prec beställt en pizza och ska snart åka och hämta den, sååå sugen på pizza asså!

snart är det helg oxå:D göttit!

vill ha!

Vill verkligen ha denna söta klänning men den är alldeles för dyr för mig, kostar 1695:- hos Halens.

Fråga får svar.

alltså du måste värkligen svara på det här!
jag plattar mitt hår varje dag, och då menar jag väkligen varje. + att om jag badar så plattar jag det efter igen, eller om det regnar. men nu har mitt hår slitits av så hårstråna längst bak är ungefär lika långa som ett gräs-strå :S
men aja nu till frågan.
efterssom jag plattar så mycket och det sliter så är det inte bättre att rakpermanenta då?
jag vet att det också sliter men är inte det bättre att det slits mycket en gång en att det slitter mycket flera gånger?
jag är värkligen rädd för vissa säger att om man rakpermanentar kan man tappa håret, rätt så mycket!

SVAR:
Jo visst, om man är i behov av att platta håret så mycket som du gör så är det ju bättre att rakpermanenta, men det låter på dig som att ditt hår redan är såpass slitet, så en rakpermanent kanske förstör ditt hår totalt! Jag tycker du ska gå till en frisör och låta denna känna i ditt hår och se om det går att rakpermanenta eller inte.

En rakpermanent sliter mer på håret än en vanligt krullpermanent, eftersom under tiden man rakpermanentar så måste man dra och platta håret hela tiden, därför tror jag så många är rädda för just rakpermanent. Man tror att alla som permanentar håret inte tappar det, så då rakpermanentar de istället och tror att det kommer slita lika mycket.
Ett blekt hår som man permanentar kan absolut gå av!

Blommor

Köpte även blommor till köket, en stor växt som står på golvet, och dessa två plastblommor i fönstret:

vill ha!

Snygga leggings!

299:- från Glitzy!


578:- från Stayhard!


349:- från Halens!


849:- från Nelly!

Shopping!

Nu är jag hemma från örebro, har handlat lite:)
Köpte födelsedagspresenter till Tobbe för 1450 spänn! Dyr han är;) haha nej så kul å spendera på han:)
Säger inte vad jag köpt ifall han läser;)


Sen till mig da:D det blev dessa söta klackisar från skopunkten för 199:-

Och ett par vanliga tygskor från Dinsko för 99:- (skulle köpa vita men hittade inga på hela marieberg!)

Halsband från Gina Tricot, 19:-

Och 2 linnen från Gina, 49:- st

vill ha!

ÅÅÅÅ såååå snygg! Vill verkligen ha! måste nog gå in på Lindex imorgon i örebro och kolla efter denna.
Just det, den finns på Lindex för 399:-


Denna är också fin, en trenchcoat från Love Label som finns hos Halens för 799:-

Ensam mamma söker

Har ni sett reklamen för den nya säsongen av Ensam mamma söker?
Jag måste nästan byta kanal eller gå ut ur rummet när den kommer fram, så himla B-reklam! Haha, ser så löljigt ut. De ska försöka se sexiga eller mystiska ut eller nåt, men de ser bara osäkra och obekväma ut! haha, de kunde väl ändå gjort någon annan reklamsnutt än den!

(Bilden är från de förra mamma sökarna)

en kund kvar

Nu har jag bara en kund kvar, en klipp och färg, och sen tar jag lillhelg;-) är ju ledig varje onsdag och då passar väl lillhelg in:-) så imorgon åker ja in till örebro en sväng, ska köpa födelsedagspresent till Tobbe, hoppas han inte läser detta nu;-)

tjänsteledigt

Om vi nu flyttar till göteborg så får jag ta tjänsteledigt från mitt jobb:-) det är ju kanon! För om vi ångrar oss och vill flytta hem så har jag ju mitt jobb kvar! Så nu har vi ett hinder mindre;-)

någon som vill hyra ett hus i degerfors? ;-)

sova snart?

Sitter och kollar på Jeanne D'arc nu, har sett den hur många ggr som helst men jag tycker den är bra faktiskt:)

Idag blev det ingen bra bloggdag, har lite jag vill skriva om men har inte orkat, vi tar det en annan dag;)

Här är en bild jag tog igår kväll innan jag gick och la mig, tripplade ju håret igår, därför är det vågigt:)

blir aldrig frisk

Vad är det för fel på mig? Nu är jag sjuk igen! Orkar inte mer! Ont i halsen, hostig och bihålorna börjar bli inflammerade igen. Men det va ju bara ett virus sa läkarna... och skulle ja va hemma och va sjukanmäld jämt ja blir dålig då skulle ja va fattig! Nej nu får jag bli frisk tycker jag!

jättekampanj Lanza

Kampanj Lanza Healing Volume Thikening Shampoo+Conditioner - Bygger  upp en otrolig volym och tjocklek i varje hårstrå. ord.pris. 358kr NU  189kr - lyko.se

Göteborg?

Tobbe och jag börjar bli riktigt seriösa på att flytta till Göteborg.
Det jobbiga med det är hur man ska göra med huset, kommer kännas sorgligt att sälja sitt första hus liksom:S gillar ju huset... och vi har gjort så fint här hemma, älskar mina tapeter och golv som vi valt...
Och det andra är ju alla vänner, men de kommer man ju ha kvar fast träffa mer sällan då.
Sen det tredje var ju att lämna min familj så långt bort... men känns inte som att jag har en familj längre sen Henrik gick bort. Jag har liksom en mamma där, en pappa där, den andra pappan där, och lillebror där, och lillasyster där, de är utspridda överallt, och de funkar inte ihop. Så det är inte direkt någon famlij:( saknar min familj faktiskt...
Så vi kan lika gärna börja om från början jag och Tobbe i Göteborg!
Men det tar nog ett bra tag innan det blir av kan jag tänka mig, men vi ska börja samla lite information om vissa saker:)

hemma

Har varit kass på att uppdatera, men har inte varit hemma och har inte orkat;)
Har precis kommit hem nu från filipstad, var ju hos pappa sen igår. Var ute på larsmäss också i nordmark igårkväll.
Nu är jag jätte trött!

Omröstning!

webvoter-omröstning
Blir en blogg mer intressant med videoblogg?

Ja
Nej
Osäker

Se resultat

Tack för erat svar:)

Glömde!

Har glömt att lägga upp klänningen jag sydde för ett bra tag sen!


Det är spets på:

okej

Här kommer mitt första videoinlägg da, jätte kort. haha. men tar bort det direkt det känns pinsamt! hehe;)
och inte hör man vad jag säger heller, skitdåligt ljud.

videoinlägg?

Sitter här med webcameran och undrar om jag ska göra ett videoinlägg som alla andra gör. Det verkar ju vara populärt, bara det att jag vet inte om jag vågar:S Haha. får se om jag tar mig mod till det:)


Vad tycker ni, ska jag börja videoblogga?

Nu tar vi helgen!

Nu har jag tagit helg:) så är på jätte bra humör:)
Ska väl snart ner och handla, blir tacos ikväll, göttit det:) Och finns det inge på tv ska jag föreslå att hyra den film till tobbe:)

Fråga får svar.

vad tycker du om page? funderar på att klippa eftersom har så slitet hår, en lång page såfall.. så har du nått tips ? tack för svar:)

SVAR:
Ja absolut, page är fint:) och den är lätt att spara ut också om man måste klippa av sig en bit pga slitet hår.
Jag tycker de korta pagerna med lite uppklippt är jätte läckra!

planer

Börjar fundera på en ny header. Jag har en bra idé, nu ska man bara få tid att göra det också. Jag tröttnar så fort på saker så känner att det är dags nu:-) men vad ska man ha för färg på bloggen? Vad tycker ni? Snälla hjälp mig:-)

fråga inte än;)

som ni ser har jag lagt in ett mejlformulär till höger, den funkar dock inte ännu, så vet ni, väntar på svar på vad jag gjort fel.

Satt på nya tippar

Satte på tippar på naglarna i fredags, fast bara på den högra handen, den vänstra är mina egna långa naglar:) Iallafall, tappade min andra idag så jag satte på nya på hela handen. Super bra lim, håller skit länge! Fast nästa gång ska jag inte måla nagellack över, det ser bättre ut utan, nu ser man kanterna lite mer.

Fråga får svar.

Jag har långt hår (kan sitta på det) och har lite svårt för att hitta bra uppsättningar som bli fina. Har du något förslag för mig?

SVAR:
Sök på google "long updos hairstyle" så hittar du jätte många fina uppsättningar, sen hur man gör dem kan ju vara lite krångligare, men till er alla, har ni nån bild som ni har funderingar över, hur man stylar, sätter upp m.m. så skicka in bilden till mig på min mail så hjälper jag er.
[email protected]

Mördarskogen!

Igår gick tobbe och jag i skogen för att leta efter lite svamp, men hittade inga:( Men istället hittade vi först ett älghuvud! Gick vidare, och hittade vad vi trodde var ett kaninskelett, och när vi skulle gå ur skogen hittade vi ett till älghuvud! Värsta mördarskogen juh! haha

tillbaka

Idag är jag tillbaka på jobbet. Är bara lite hostig och har ont i halsen så det går an:-) Jag känner att mitt liv börjar reda ut sig. Och det är en jätte skön känsla, har varit förvirrad och nere i typ 2 år nu men nu börjar jag få mål och drömmar igen! Tar det i ett annat inlägg;-)

Fråga får svar.

Om man har slitet hår, i topparna och lite uppåt, är det viktigt att man klipper av allt det slitna? Eller räcker det med att man klipper av typ hälften av det slitna?

SVAR:
Ja om man står ut med det så tycker jag verkligen att man ska klippa av allt det slitna, annars sprider det sig bara uppåt och blir mer slitet.
Men ibland kan det se ut som ett friskt hår är slitet, men det kan vara mycket hår som är på utväxt, topparna sticker då lite ut i det övriga håret och det gör att det ser slitet ut. Men det ser frisören:)

Det är mycket man inte vet om sig själv

Haha ja som i rubriken, det är mycket man inte vet om sig själv, stämmer verkligen.
Pratade med mamma nyss, hon hade träffat en dagisfröken som jag hade på dagis, och hon berättade en sak om mig:S
Jag var 2 år ungefär och gick in i köket där hon var, Jag hade munnen stängd men rörde mycket på munnen. Hon frågade vad jag hade i munnen, men eftersom jag gömde något där så kunde jag ju inte öppna munnen och svara. Så då frågade hon igen: -Vad är det du gömmer i minnen?!
-EN SPINDEL! säger jag och öppnar munnen, och ut kryper en stor spindel!
Blä det vill jag ju inte veta!!! haha

BUS spray

Det blev Garnier Ambre Solaire BUS-spray, ska väl prova den nån dag när jag har tid.



Någon som provat den?

Nyduschad

Har precis duschat, och jag mår mycket bättre idag, har ingen feber längre och inte lika ont i halsen, så ska försöka jobba imorgon. Har en kund halv 5 som ska klippas och slingas, och jag bara kan inte avboka den tiden, han ska på dop på lördag och har väntat jätte länge för att få håret fixat, och avbokar jag tiden nu så hinner han inte bli fin till dopet, så han är viktigast imorgon:)

Ska åka ner och handla nu, har nästan ingenting hemma.
Och så måste jag köpa en brun-utan-sol spray, känns som om brännan försvinner allt fortare nu, och solarium vägrar jag! Vill inte utsätta huden det, livsfarligt juh!!
Får se vilken jag hittar, har ju en favorit som tog slut för längesen, och jag hittar inte var man kan köpa den... så det får väl bli nån B-BUS som säljs på Maxi^^

Hemma igen

nu har jag varit hos doktorn, fick ta blodprov och halsprov. Och jag gör alltid samma sak när de gör halsprov på mig, jag knuffar bort dem, haha. Det är inte meningen men jag får en sån relfex när de gräver i halsen på mig.
Men iallafall, det var ett virus, så jag kommer friskna till utan pencillin, så det var ju bra:)

Halsprov

Ska åka ner till vårdcentralen om en halvtimme, och ta ett halsprov.
De ringde precis igen, skulle visst till en doktor istället. Usch, gillar inte sjukhus:( Men det är lika bra att ta tag i det här nu, har ju varit lite rasslig ett bra tag nu.

Fråga får svar.

Hej!
Jag är sugen på att permanenta håret. Men är osäker så hur resultatet verkligen blir. Kan man göra lite större lockar? Bör man tänka på något spec, tex att inte permanenta innan en utomlandsresa, under sommaren m.m??

SVAR:
Har du blekt eller väldigt poröst och slitet hår ska du nog inte permanenta håret, det du kan göra är att prova på en slinga för att se hur håret blir. Och om du permantetar dig fast du har trasigt hår så bör du nog vänta till efter en utlandsresa, solen och saltvattnet är inge bra för håret! Annars om du har bra hår så gör inpackningar ofta, och tillför fukt, protein är också bra för lockar.
Och ja du kan välja mellan små och stora spolar när ni permantentar, de allra största ger mest lite fall i håret och det är jätte snyggt när man har lite längre hår.

Sjuk

Usch va sjuk jag är! Igår när jag skulle gå och lägga mig började febern krypa fram. Och har spenderat en hel vaken natt med att ligga och skaka och frysa. Hade ont i hela kroppen och svårt att andas med halssmärtan och slemmet som täpper till.
Ringde till vårdcentralen och fick en telefontid kvart över 1 idag, så då ringer de så jag förhoppningsvis får komma in idag och kolla upp mig. Mamma tror att jag måste käka pencillin.
Så jag har jätte tråkigt nu, ont i hela ryggen, är jätte hungrig men har ingen ork att fixa nåt att äta.

halsont

Jag har jätte ont i halsen:( Jag blev ju jätte sjuk på semstern efter vi kom hem från rhodos, och blev frisk till den sista helgen på semestern, men sen när jag började jobba så hade jag ont i halsen varje morgon, ända till nu, har alltså haft ont i halsen i 2 veckor nu. Och idag gjorde det jätte ont i halsen, gör typ ont i luftrören. Har fått massa slem som sitter fast också, och när jag väl hostar upp det så smakar det jätte illa i munnen. haha, sorry att berätta det äckliga för er^^ men ska nog ringa till sjukhuset imorgon och förhoppningsvis få en tid på onsdag. Måste kolla upp halsen.

Dålig var jag på att uppdatera idag också, ber om ursäkt för det...

trött

Idag är jag trött minsann! Gillar inte måndagar haha, alltid så trött och sleten;-)

Men idag har jag mamma som kund ikväll, ska klippa och slinga henne. Sen tror jag att vi ska käka på kinan ihop med tobbe. Ska bli gött:-)

Vinnaren!

Vinnaren av mn tävling under hårvårdsveckan är Millah!

Grattis du vann Maria Nilas Power Powder värde 140:-

Det kommer komma fler tävlingar lite då och då där man kan vinna nåt pris:)


Hoppas ni gillade Hårvårdsveckan också.

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0