Fixar mig

Håller på och gör mig iordning inför ikväll nu:)
Blir nyår i Storfors hos Madde å Erik, ska bli jätte kul:D

Tatueringen tar kål på mig också, känner mig som förlamad nästan, haha, kan inte röra på mig knappt... hur ska det gå ikväll? Måste vara försiktig också så det inte spricker i sårskorporna, då blir det fula hack i tatueringen...

Om jag hinner så visar jag er hur min nyårsoutfit blir. Har ju letat som en galning efter en snygg klänning, men igår i karlstad tog jag den som såg bäst ut iallafall, så det får duga!

Ätnligen klar med tatueringen!

JA äntligen är hela tatueringen klar. Fy fan säger ja... Jar då aldrig haft så ont som idag. Det tog 2,5 timmar att fylla i skuggorna, och det GÖR mycket ondare än konturerna.
Jag trodde jag skulle dö av smärta! Grät nästan till å med. Fick klämma på tibbes hand iallafall, och det kändes tryggt. På slutet kändes det som om hela kroppen skulle börja skaka!
Men nu är det över iallafall, och jag är super nöjd!
På bilden så är det ganska mycket blod, därför det ser så geggigt ut. Lägger nog upp en bättre bild sen när det läkt lite bättre.

Keratinbehandling på håret!

En ny superbra nyhet inom hårvård!
Artego, som vi använder på salongen, har nyss kommit ut med en ny produkt, en keratinbehandling! Det är dock inget man kan köpa hem och måste göras på salongen.
När man har fönat, färgat, permanentat håret så blir det ju slitage på hårstrået, och i keratinet finns det molekyler som fyller igen "såren" som blir på hårstrået, och håret blir då starkare, fylligare, mjukare och glansigare!
Evelina på jobbet gjorde behandlingen på mig idag, och tycker det funkade super bra!
Håret känns verkligen fylligare och starkare!

En behandlingen på våran salong kostar från 200-300 (beroende på längd)

2 videor till kommer!

Ska ladda upp 2 till videor sen när jag kommer hem.
En film är från i somras när vi festade i Göteborg, och den andra är en kärleksfilm jag gjorde till min underbara pojkvän Tobbe som han fick på våran förlovningsdag:)
Den är jätte fin! Så det måste ni ju se:D

Videoinlägg!

Här är videon där jag visar hur man sätter på lösa lösögonfransar, hoppas ni ser vad jag gör, kvalitén blir ju alltid sämre när man laddar upp på internet.

Kl 12.00!

Titta in igen klockan 12.00! Då kommer videon upp där jag visar hur man lägger på lösa lösögonfransar!

Det får ni inte missa!
Så här blir det att se ut:

Outfit!

Här är dagens outfit:)
Toppen köpte jag på Gina Tricot igår, och även örhängena på bilden nedan.

Fråga får svar.

hej, jag sitter o funderar på att klippa mig och ser de snygga frisyrerna här på din blogg! har själv kort, platt och för tillfället väldigt tråkigt hår så nu vill jag göra något annorlunda, roligt som ger håret lite liv ;) jag fastnade lite för frisyren på bild 3. Jag tycker dina frisyrtips är sjukt bra, dem där du förklarar vad man ska säga till frisören, hur man stylar det osv. har du några sådana tips till frisyr 3 och vill dela med dig av dem hade jag blivit super glad (: tack på förhand! Mvh Sofia
A short blonde straight spikey coloured shaved hairstyle by Hooker & Young

SVAR:
Vad kul att du tycker så:)
Här kommer en beskrivning:

Så säger du till frisören:
Att du vill ha kort runt om, med sax eller maskin beroende på hur kort du vill ha. Och att du ska ha mycket hår kvar uppe på huvudet, lite som "stockholms frisyren", då vet frisören vad du menar;)

Så fönar du:
Ta i saltvattenspray och föna upp och ner, så du får volym uppe på huvudet, borsta samtidigt håret åt alla håll när du fönar så blir det lättare att lägga håret åt vilket håll du vill.

Så stylar du:
Ta i ett puder i hela överhåret, även på längderna. T.ex Maria Nila Power Powder. Och så är det bara att rufsa till det som man vill ha det, och var noga att jobba med fingrarna ända nerifrån botten för att få volymen. Avsluta med hårspray.

Asos!

Jag har alltid varit osäker på att beställa kläder från ett annat land, men nu stryker jag alla oroligheter! Asos har så otroligt snygga kläder till riktigt bra pris!
Blir att beställa hem lite;) Fast det får bli efter Thailandresan ifall jag har pengar kvar, ska ju shoppa där också;)

Någon som beställt från Asos?

Letar fortfarande!

Hej alla!
Idag var det en väldigt lyckad dag;) Handlade kläder och smycken för sammanlagt 1094 kr, och då fick jag myyycket med mig hem! Visare er nog imorgon, har inte bestämt mig om jag ska visa bilder på det jag köpte, eller när jag har dem på mig. Vi får se;)

Men jag håller fortfarande på och letar efter en Nyårsklänning, har tittat öööverallt på internet, men jag hittar ingen bra:( Vill ha något riktigt glammigt, och så måste den vara lite vid också, eftersom jag är nytatuerad på nyår!

Och så vill jag bara säga till er att det snart kommer en filmsnutt där jag visar hur man lägger på lösögonfransar, alltså en efter en, det ger ett mer naturligt resultat. Ska klippa ihop den imorgon:)

Nu är vi på Marieberg och handlar, har pre...

Nu är vi på Marieberg och handlar, har precis betalat i kassan och nu väntar ja på lena och Elin som står i kön. Så jag får nog vänta en kvart, så lång kö är det! Har aldrig sett nå värre! Just ja, kan ju säga att vi är inne på gina;-) men jag har allt fyndet lite där, och mer ska det bli! Visar er sen.

Mellandagsrea

Julen "äntligen" över

Samma visa varje år, man längtar till jul, och när den är över, är det så himla skönt samtidigt att det är gjort;)

Just nu sitter jag i soffan och tittat på Sweeney Todd, och Tobbe ligger och sover bredvid. Jag är också extremt trött, har varit det hela julen, skulle behöva vara ledig efter julen också! Men som tur är så jobbar jag bara 3 dagar till veckan, fast iofs då kommer ju nyår så då lär man inte bli utvilad heller^^

Imorgon så ska jag, Lena och Elin dra in till mellandagsrean i Örebro och shoppa:) Hoppas jag hittar något fint:) Vet en jätte fin beige klänning på Cubus som jag skulle vilja ha till nyår, hoppas jag hittar den:D

God fortsättning!

God jul på er alla! Vi har precis firat kl...

God jul på er alla! Vi har precis firat klart och ska snart mysa lite i soffan till en film hos mamma. Hoppas ni alla får en fortsatt bra kväll!

Godmorgon på er!

Just nu har jag precis duschat, ska gå och föna håret strax, men funderar på en smörgås först kanske...

Jag som tänkte sova ut idag, till kl 9, men Tobbe åker ju till jobbet runt 20 i 6 på morgonen, och då ringer han och säger att han kört in i en snödriva. Så jag får kliva upp och köra ut till honom för att hjälpa honom... kvart i 6 på morgonen!! Usch:(
Men precis när jag kom dit så stannade en annan bil, och tur var väl det, för vad hade jag kunnat gjort liksom??;) Det var två äldre män och en kvinna och de hjälpte till att putta bilen så till slut kom han loss. Och jag åkte hem igen efter att jag sett att han kom iväg till jobbet, försökte somna om men låg mest och vred mig bara från kl kvart över 6 till 9. Så kommer nog vara trött ikväll;)
Måste ge en ros till alla er som stannar och hjälper till när det hänt något med dessa eländiga bilar! Ni är guld värda!

Ska dra in till Karlskoga sen också och köpa de sista julklapparna:)

Julledig!

Idag är det sista jobbdagen för denna vecka, sååå skönt, blir två dagar julledigt:)

Vi åker till Filipstad imorgon, ska fira med min pappa och lillasyster, sen på julafton blir det hos mamma, juldagen svänger vi förbi min andra pappa, och avslutar dagen med julfirande hemma hos mina svärföräldrar. Fläng överallt! Men det hör väl julen till;)

Imorgon måste jag hinna köpa klart alla julklappar också!

Vill ha!


Kostar 599:- hos Melba!

Fin bild

En fin bild på mig i Turkiet -09 på en båt.

Saknar...

Jag saknar absoluuuut inte mitt långa blekta hår, nähäda! Inte alls, nope... inte ett j*vla dugg.....

Jo... why why WHY!!! buhu...

Idag

Så här såg jag ut idag:)

Julgranen!

Så här ser julgranen ut än så länge, vi hat inte hittat ljusslingan ännu^^ och vi vill ha svart glitter, men har inte hittat det i någon butik ännu...

Nyårsminkning!

Lägger upp ett tips på hur man kan sminka sig på nyår! På nyår tycker jag att det ska vara "mycket"! Det ska vara mycket svart, guld, glitter och färgglatt!
Så här är en sminkning för er vågade!

Vinnaren!



Vinnaren finns HÄR!!

Klickat hem!

Beställde två plagg precis från Bonprix!
Men inga pengar har jag, så hoppas jag får lite i julklapp så jag kan betala dem, haha^^ typiskt mig;)

ToppTunika

Planerat

Jag och Tobbe har skrivit ut massor av sidor med information om Phuket nu, vad man kan göra, vad alla stränderna har att erbjuda, hur man bokar hotell m.m.
Längtar så grymt mycket:D

Annars idag så har jag hållt på lite med kläder, försöker ju göra mig av med lite gamla plagg, för att välkomna min "snart" nya garderob;) Men det åker ner i källaren, jag lider nog av separationsångest och kan inte separera från alla kläder riktigt ännu^^

Och i ugnen så står det en köttfärslimpa och väntar, dock inte lika mycket som jag väntar;) mums!

Så gick det till!

Så här gick det till när jag ritade av Tobbe och mig på väggen!




Letade först reda på en bild:




Sen gjorde jag rutor på hela bilden:






Valde min vägg:




Gjorde rutorna i en större skala och började skissa på väggen.






Och så här blev bilden när den blev klar:






Äh!

Äh Erik vann Robinson, kvittar väl men hade varit roligt om en tjej hade vunnit;)
Vad ska man hitta på mer denna kväll da??
Jag i brunt hår, snacka om färghjälm! hehe

UPP!

Käkade tacos förut och kollade på filmen UPP, den var jätte bra tycker jag;)
Nu kollar vi på Robinson, hoppas Helene vinner:D
upp-pixar-film

God lördag

God lördag på er!
Har precis slagit in lite julklappar;)
Denna helgen blir lugn, blir skönt det, ska väl städa lite och ta fram julgranen och så, och sen så kliar det så i fingrarna på mig så jag ska väl hitta på något kreativt att göra också;)
vi hörs väl senare;)

Fredag!!

Ska bli riktigt skönt med helg nu! Eller hur!

Jag och Tobbe satt å frös nyss så vi spelade lite friidrott på xbox kinect och då blev vi väldigt varma. Sprang som satan här på golvet;) Och när jag hoppade så sved det lite i tatueringen, i vecket som blir. Appropå tatuering så börjar det ramla av lite sårskorpor nu, och det ser bra ut under, längtar så tills allt ramlat av, j*vlar vad jag ska klia då! haha^^

Ska höra med Tobbe om vi ska hyra film och ha en myskväll ikväll;)

Missa inte tävlingen som avslutas på söndag!

Vill ha!


Skor - Friis & Company: Signa | Yttersidan av skonSkor - Lola Ramona: Jenny | Yttersidan av skonSkor - Friis & Company: Renee | Yttersidan av skon
Fina vinterskor hos Brandos!

Depend Gelkit

Depends gelkit är skitbra! Man sätter på egna tippar och penslar på gelen, jag hade mina naglar i 2 veckor, de skulle säkert sitta på längre men då tog jag av dem.
Kostar 159 kr och finns på bl.a Lindex och Kicks.

Kliar!

Min tatuering är i KLIstadiet just nu, kliar som fan, och inte får man klia heller:S
Om 2 veckor ska jag ju tillbaka och skugga allt också, och då har den precis läkt, så då får jag börja om från början igen... jobbigt... men SÅ värt det!;)

Följas via Bloglovin?

Jag vill ha följare, Ni vill ha följare, perfekt!

Skicka en kommentar om ni vill att vi ska följa varandra via Bloglovin, så lägger vi till varandra:D

Xbox Kinect

I fredags så köpte vi Xbox Kinect! Det är så himla roligt!
Då behöver man ingen kontroll alls, det är skit häftigt^^

Ska börja plugga!

JA, jag ska börja plugga lite vid sidan av jobbet, eller plugg och plugg, ser det inte som det, men jag ska gå med i Klädskolan och lära mig att sy egna kläder! På det rätta sättet;)
Kursen kostar mellan 4000-8000 kr, och då får man en grundläggande kunskap om att sy och designa kläder så man kan söka vidare till högskolor och sånt. Det ska jag nog inte göra, men jag tror att kursen kommer att ge väldigt mycket:D

Är ni också intresserade? Gå in här: Klädskolan.




Dålig uppd.

Har varit väldigt dålig på att uppdatera nu, men det har varit så mycket på jobbet. Men imorgon börjar jag jobba kl 14 så då hinner jag fixa lite på förmiddan;) Ska försöka ladda ner Firefox nu istället för skit Explorer!

rolig dag!

Idag på jobbet är det en väldigt rolig dag;-) jag har tre kunder med färg och slingning, och två klippningar, det är så roligt med färg tycker ja.

Och min sista kund idag är min mamma, så det ska bli kul att träffa henne oxå:-D

Måndag

Fixade precis Internet Explorer 9, och nu går det inte att skriva här i inlägget, måste trycka på ändra redigerare eller trycka på HTML knappen, så stöööört! Och inte kommer jag in på facebook heller för att då lägger internet av, det är en APPCRASH som förstör allting, blir galen snart! Jävla skit internet!!!!!!

Sista adventstävlingen!



Sista adventstävlingen nu da, och det dyraste priset!
Det är en herr serie, och är perfekt som julklapp till din bror/pojkvän/pappa/ eller någon annan.
Om du vinner så hinner du få hem produkterna innan jul, det lovar jag!

Det är en (skitbra) gelé, ett wax och ett leave-in balsam för trött, stressat och frissigt hår.
Gelén och waxet är i 125 ml, och balsamet i 150 ml!

LYCKA TILL!

Var med ni med!

Ni kan vinna "VÄNNER" säsong 3



Maria lottar ut denna dvd den 26! Det får ni inte missa!
Jag är med och tävlar också;)

Klicka på bilden för att komma till tävlingen

Vinnaren!



Vinnaren är HÄR!!

Kolla om det var du som vann;)
Skicka din adress till min mejl: [email protected] så skickar jag produkterna!

Min tatuering!

Så här blev min tatuering, ska tillbaka den 30 dec och göra skuggorna.
Det är jag som har målat den, så ser ni den på nån annan nångång i framtiden så kommer den från mig, tihi ;)

Dagens blogg!

Få chansen att ta del av mina läsare!
Väljer ut tre finalister, skulle någon av dem tre ha länkat mig i ett inlägg vinner den personen, annars lottar jag bara ut en av de tre;) Så det är inget krav att ni måste länka mig, men ni får större chans att vinna;)

Nytatuerad!

Idag tatuerade jag mig! :D
Tog typ 2 timmar, och ondast gjorde det över höftkulan! Aj aj aj, men ondast gör det nog nu!
Ligger i soffan och vågar knappt röra mig, gör så vidrigt ont nu alltså!

Visar er bild senare;)

Dagens blogg vinnare!



http://linnliedner.blogg.se/


En jätte söt tjej med en jätte fin blogg!

Publicerade denna igårkväll, men såg idag att den inte kommit upp:S

Jag är med och tävlar här.


”Jag tävlar hos Linda - En Vimsig Mamma om ett Pressentkort på 300kr från SUMOpix.com
där kan du beställa canvastavlor i alla former och storlekar för ett bra pris! Tävlar gör du HÄR!”



De livsfarliga maneterna...

Om exakt 6 veckor åker vi ju till Thailand, och det var väl just min otur att de farliga jellyfisharna är där nu!:(

Deras tentaklar kan bli upp til 10 meter! Och blir man stucken/bränd så kan man dö inom några minuter bara! Får väl vara tacksam för att det går fort iallafall:S
Det finns ett sätt att skydda sig mot dem iallafall! Om man använder vanliga strumpbyxor! haha, det blir det nog inget med;)

Nej stick med er era j*vla maneter tills jag kommer! ;)

Dagens blogg!



Få chansen att ta del av mina läsare!
Väljer ut tre finalister, skulle någon av dem tre ha länkat mig i ett inlägg vinner den personen, annars lottar jag bara ut en av de tre;) Så det är inget krav att ni måste länka mig, men ni får större chans att vinna;)

Laga mat

Ska slänga ihop lite mat strax.
Löshåret på kunden blev jätte bra:) Man blir så sugen på att fixa det själv men nej, jag måste behärska mig! haha
Imorgon är det äntligen fredag:D Då blir det att titta på idolfinalen med Lena, christian å tobbe;)

På jobbet

Idag har jag en kund som jag ska sätta i löshår på, så roligt:D
Löshår och färg är det roligaste inom mitt yrke tycker jag;)

Verkar krångla med Blogg Esse, inlägget innan detta kom aldrig upp:S

Dagens blogg vinnare!



http://linnliedner.blogg.se/


En jätte söt tjej med en jätte fin blogg!

Publicerade denna igårkväll, men såg idag att den inte kommit upp:S

Inte utan löshår!

Jag tycker det är skit jobbigt utan löshår, men det är också skit jobbigt med löshår!
Så vid nästa lön ska jag köpa mig hår på clips, som man tar ur varje kväll. Det är jätte smidigt och det sliter inte på ens egna hår.

Fråga får svar!

Hej! Vilken superbra blogg du har!
Jag undrar vad du har för färger i håret??
Jag vill nämligen ha något liknande men blir aldrig bra när jag kommer från frisören,kanske jag som uttrycker det fel?
Snälla hjälp mig!!

Kram Nathalie

SVAR: Hej! Tack så mycket:D
Jag har en blond färg som grund, försöker få den så kall som möjligt. Och det är inte blekt utan ljusarefärgat.
Och sen så har jag slingor i håret som är i en karamellfärg, eller beigebrunt kan man också säga. Om du går till frisören så säg att du vill ha karamell/beiga slingor i ljushetsläget 8 eller 9, så visar hon dig färgerna. De är jätte fina att blanda in i blonda hår, då får man lite mer en beigeblond färg, och det ser inte så blekt ut.
Just nu använder jag flitigt med silver schampo och silverinpackning för att få en kallare ton. Ett jätte bra tips på silverinpackning är Maria Nilas Colour Masque Silver.

Utmaning!

Jag ska ge mig själv en utmaning, en utmaning som så många tjejer vill göra, men det kommer ta tid!
Jag ska byta ut min gamla... mot en ny... GARDEROB!
Jag är så trött på mina kläder nu, och min stil för den delen;)
Har kikat runt på olika bloggar och jag har fått massor av inspiration, så nu är det dags!
Men det stora problemet är ju pengar, så det får väl bli ungefär 2 plagg i månaden som blir nya, tänk va lång tid det kommer ta! Men nu kör jag!
Så ska försöka städa ur min garderob idag och slänga sånt jag inte vill ha.
Hej hej:)
Hur är allt idag da?
Kram!

Snart dags för tatueringen!

Ja, på lörda så smäller det!
Det är då jag ska tatuera mig, kl 11, tänk på mig då;)
Tror jag kommer få beslutsångest när han ska lägga på mallen, och jag måste godkänna att, ja det stället blir bra att ha för resten av mitt liv! Tänk om jag vill flytta den en cm sen? kanske ska låta han bestämma åt mig^^

Här är bilden jag fick inspiration ifrån, först tänkte jag ta den här bilden, men ta bort fågeln och fortsätta upp med liljor. Men jag ritade en egen tatuering istället, och ni får se den på lörda;)

Ledig.

Imorgon är det onsdag, och då är jag ledig som vanligt:) så skönt att bryta i veckan, veckan går mycket fortare då! Det blir liksom från tisdag till... torsdag! haha, skit bra;)

Fri frakt hos Nelly!


Missa inte den fria frakten hos Nelly.com!

Min vardagssminkning!

Tänkte visa er hur jag sminkar mig till vardags och vad jag använder!
Jag sminkar mig ganska mycket, men så här ser det ut ungefär på en vardag, på fester använder jag alltid minst tre olika färger och målar mycket hårdare!;)

Ny tävling!


Ett kit från Big Sexy Hair! Det är schampo, balsam och spray.

Så ser man äldre ut!

Jag har ju inte alls utseende efter min ålder, jag ser inte ut att vara 22, utan mer åt 18 års åldern^^
Läste precis lite om hur man ska göra för att se äldre ut, och nu förstår jag nog varför jag ser så ung ut, haha, jag gör typ allt tvärtom!

Här är texten jag läste, det som jag har strykt under är så jag är och gör!

"folk brukar spontattycka att tjejer som är Brunetter ser äldre ut an blondiner. Likaså gäller korta frisyrer jäntemot långt svall. Undvik flätor och hästsvansar. (en hästsvans bak på huvudet går bra , inte i sidan!) Sen kan du ju kanske ha klackskor för att ge ett sofistikerat intryck. Svarta klassika pumps ser alltid vuxet ut. Undvik kläder som har "barnsliga" utseende, tex, tryck på snobben, hello kitty m.m.
Klä dig sofistikerat och enkelt. Gärna en fin guldkedja runt halsen och fransk manikyr ser fräscht ut.
Sen ska du oxå tänka på att sminka dig snyggt. Undvik knalliga färger och ta det lugnt med mascaran (2-3 lager räcker). Det var mina tips, hoppas dem hjälper dig!"

"Jeans istället för leggins, inte sånnadär långa linnen som alla fjortisar (inkl mig hahaha) och massa andra har, undvik Gina tricot. Använd högklackat, undvik typ converse. Ha inte för mycket smink men gå heller inte osminkad jämt. Preppy kläder som typ kavajer och så ser också mer vuxet ut :) lockigt hår istället för spikrakt gör också att man ser äldre ut tycker jag."

Haha, jag är som gjord för att se ung ut!
*Blond
*hade långt hår, sparar nu
*Sätter upp håret ibland
*Tonårskläder
*MASSA mascara!
*Typ bara leggings
*Handlar mest på Gina Tricot
*MASSA smink
*spikrakt hår!


Här har jag försökt klä mig lite mer sofistikerad iallafall;)

Svar till frågorna!

1.Hur kan du vara så snygg?
SVAR: Tack va snällt;) själv tycker jag inte att jag är "så snygg", men jag tycker inte jag är ful heller, man får göra något bra av det man har. "Det finns inga fula människor, bara lata" (Coco Chanel)
2. hej! jätte snyggblogg! tänkte fråga hur länge har du jobba som frisör? vad det en svår utbildning? berätta gärna lite om hur det går till :) kramkram!
SVAR: Tack:D Jag har jobbat som frisör i 2,5 år nu. Utbildningen är inte så svår, det svåra är att komma in! Man måste nog ha minst 240 poäng tror jag. Man får prova att klippa på dockor, och sedan tar man villiga kunder till skolan, och då hjälper ju lärarna till om det behövs. Det är ganska mycket teori också om färg och sånt.
3. Hur gammal är du ?
Om du jobbar, vad jobbar du med ? :)
SVAR: Jag är 22 år nu, och jobbar som frisör:)
4. hur sprider man sin blogg på bästa sätt?
Hur gammal är du?
Har du några tips till mig som bloggar vad kan skriva om?
SVAR: Det gäller att synas, så skicka många kommentarer till andra och kör många erbjudanden, som tävlingar. Och på Bloglovin.se kan man betala för att synas.
Jag är 22 år.
Vad man ska skriva om handlar om vad man har för intressen, först och främst tycker jag att bloggen ska vara för en själv, och sen som andra hand ska man skriva för andra, så det beror på vilka läsare du vill få. Som jag som älskar utseende och mode m.m så drar jag ju samtidigt till mig folk med samma intresse eftersom det är det min blogg erbjuder:)
5. när började du blogga ??
och varför?
SVAR: Tror jag började för snart 2 år sedan. Först var det en mer privat blogg där jag skrev av mig om privata saker som bara mina vänner läste. Men sedan ett år tillbaka tror jag så ville jag satsa lite mer och få massa olika läsare. Det är kul att dela med sig om sina intressen tycker jag!:)
6. hur lång är du? :)
SVAR: Jag är jätte kort! haha. 157 cm, precis som Eva Longoria i Desperate Housewives;) Fast jag gillar att vara kort, tycker det är gulligt:)
7. har du blå ögon? eller är det linser? :)
SVAR: Jag har aldrig använt färgade linser (förutom på Halloween), så de blåa ögonen är mina:) I vissa ljus är de knallblåa;)
8. Är det kul att jobba som frisör? :D
SVAR: Alla yrken har dåliga och bra sidor. Men jag älskar mitt yrke, men sen så jobbar jag inte som jag skulle vilja, jag skulle vilja jobba på en dyr och exklusiv salong, där kunden aldrig vill lämna stolen, just för att det är så skönt och välmående. Jag vill få kunden att känna det som en lyx att gå till mig.
9. har du desginat din blogg sj? :)
Hur gammal e du? :)
Vem e din abv? :) (absolut bästa vänn)
SVAR: Ja jag har gjort designen själv:)
jag är 22 år.
Min absolut bästa vän är nog Lena, hon är också frisör. Alla mina andra vänner träffar jag så sällan för jag har ju flyttat ifrån min hemstad och andra har också flyttat.
10. Är det sant att man kan förlora allt pigment i håret om man t.ex blonderar det för mycket?
Jag hade blont hår förut, men färgade det sedan brunt men hårfäggen gick ur på en gång. Nu har jag svart hår och det har inte gått ur än men undrar bara :)
SVAR: Ja, när man bleker håret så bleker man bort alla pigmenten, så när man färgar över ett blekt hår med en mörkare så släpper färgen ganska fort. Det är också lätt att få grönt hår om man färgar över brunt på blont, för att det inte finns några röda pigment kvar i håret, därför ska man förpigmentera. Svart färg är den färgen som sitter bäst, just för att den är så mörk. Så ni som färgar er svarta och vill bli blonda igen är inte säkert att ni kan bli det;)
11. Funkar sånna där piller som man kan äta för hårväx? Var köper man dem? Och hur mycket kostar dem? :)
SVAR: Ja det funkar olika från person till person, om inte annat så blir håret bättre, det kan bli lite grövre och glansigare. De köper man på hälsokostbutiker, jag gillar "Original Silicea" kapslar och tror den kostar runt 230 kr, det är tabletter för 60 dagar.
12. Hur gammal är du ? :)
SVAR: Fortfarande 22;)
13. hej ! :D ja bara undrar om du nte skulle ha lust att skriva mitt bloggnamn i inlägget på frågergrejern? har verkligen skitdåligt med bloggläsare och får typ aldrig kommentarer :o så skulle verkligen vara jättesnällt, men förstår ju såklart om du inte vill :) men ja bara fråga :D men skule vara jättegulligt om du gjorde de :)
14. hur länge har du bloggat?
hur många läsare har du i snitt per dag?
SVAR: I typ 2 år.
Jag har inte så värst många, snittet på återkommande läsare är runt 120 per dag, men min sida öppnas ungefär runt 200 per dag.
15. oskuld?
länge bloggat?
singel? om förhållandet, hur länge?
hur många läsare har du? :)
SVAR: Haha nej jag är inte oskuld, men nu när man är "äldre" och efterklok så skulle jag ha viljat spara mig till bröllopsnatten, tänk så spännande!
Har bloggat i typ 2 år.
Jag är ihop med min pojkvän Tobias sen 3,5 år tillbaka:)
Jag har ungefär 120 läsare per dag.
16. vad tycker du om joacim lockséns låt "tänk om tänk inte fanns" ?
kika gärna in och lyssna på den ;)
SVAR: Inte riktigt min musiksmak, men tror den skulle vara bättre om den var lite snabbare;)
17. har du något komplex när det gäller dit utseende? :)
jag tycker btw du är jääätte fin! :)
SVAR: Jag kan inte säga att jag har något direkt komplex, det är inget jag mår dåligt över, men visst finns det lite man skulle vilja förbättra, men jag vill inte skylta om det dåliga hos mig, då ser ni det bättre;) hehe om ni förstår;)
18. vad använder du för skönhetsprodukter till ditt hår? :)
kram!
SVAR: Jag använder alltid silkesdroppar, min favorit är Farouks Biosilk. Använder den varje dag och som värmeskydd. Sen schampo och spray och sånt byter jag hela tiden;) Men jag älskar också Osmo Essence´s inpackning.
Hur gammal är du ?
2 : Om du jobbar, vad jobbar du med ? :)

Vinnaren!

Vinnaren finns här!
Mejla din adress till mig så skickar jag produkterna!
[email protected]

FRÅGESTUND!


Bilder från Göteborgshelgen

Här kommer lite bilder från helgen i Göteborg, alltså förra helgen;)
Bilderna är nog för stora men skit samma;)
Hej! Vad ska du hitta på idag da?
Har en tävling på min blogg som avslutas imorgon, man kan vinna hårvårdsprodukter, så missa inte den;)
Men det kommer fler tävlingar, en ny börjar redan på måndag!
Ha en bra dag!

Ensam...:(

Japp, nu är jag själv hemma... Tobbe är ju på kryssning. Så jag passar på att göra en köttfärssoppa som jag älskar men Tobbe hatar! haha.
Och gissa vad, jag överlevde dagen! haha, men segt var det allt!

Aktuellt.nu

Kolla in denna hemsida, de har jätte bra nyheter!
www.aktuellt.nu

Var med!

Är med och tävlar om en skiva, det är Earlytobed!
Klicka på bilden för att komma dit.
Tänkte skryta lite åt Mia som har tävlingen att det är hennes pojkvän som är trummisen;)

Full rulle

Nu är det ganska mycket på jobbet. Och det är skönt, men ändå fick jag lite panik när jag såg hur det ser ut imorgon:( jobbar 9-16 och jag ska klippa 10 kunder. Såna dagar vill jag bara SPY!
Vet inte riktigt varför jag känner så när det bara är fullproppat med klippningar. Kan vara att dagen blir att kännas så hiiimla lång. Jag räknar ner liksom, en klippning tar ungefär en halvtimme/trekvart, det är ganska lång tid! Men när den kunden är gjord tänker jag: okej, bara 14 kunder kvar tills jag slutar.
Känns som ett evighetsjobb, att det aldrig tar slut^^
Men men, alla jobb har sina baksidor;)
Imorgon åker Tobbe på kryssning också:( kommer sakna honom!

Varit i Karlstad

Idag var jag och Lena in till karlstad, vi handlade lite julklappar, tråkigt bara att det knappt går att hitta något i karlstad, känns som om de har jätte dåligt utbud nu när jag är van mariebergs köpcentrum i örebro.
Vi var in till tatueraren också, så nu har jag lämnat in bild och beskrivit lite för dem, och fått ett pris. För bara konturerna som de ska göra nästa helg, kommer det kosta ca 2000-3000:-, skuggorna landar kanske från 1500:- beroende på hur mycket vi ska ta. Är jätte nervös! Han sa att det är ett jätte känsligt område, att det kommer göra ont. Och så frågade han om jag är beredd på att klä av mig:S Jaaa... vad ska man annars göra? haha.
Kommer vara jätte nervös!
Tänkte lägga upp bild senare på vilken tatuering jag fått inspiration av, för jag ritade ju min egna, och den får ni se när den är klar;)
Var med i min tävling också HÖRRRNI!

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0