vecka 38

inte långt kvar nu, och tack för det!
var hos bm förra veckan, hon sa att bebis börjar fixera sig då. känner att det är något stort (mellan) benen när jag trycker ihop benen. halsbrännan har blivit bättre så det tyder ju på att bebis sjunkit ner något, fast tycker dock inte det syns på magen, den känns fortfarande hög. men kanske bara är så att jag är liten i överkroppen, eller bebis kanske är lång? hehe vet inte.
bebis är väldigt livlig i magen, även nu när det är jättetrångt, känner hur det kluckar till när h*n sparkar på revbenen, aj;( men det värsta är när bebis rör huvudet eller armarna längst ner i buken, den kommer åt nerver i ljumskarna och vid urinblåsan, gör aaaaassss ont! hela jag rycker till. riktigt otrevligt...

va på röntgen igår oxå, så bara å vänta på svar nu, hoppas det kommer snart, vill så gärna veta hur min bebis ska komma till världen;)

och så gjorde jag klart vaggan häromdagen oxå, blev jättebra:)

Fy fan för nätterna

Usch vad jag hatar nätterna. Får alltid gå upp typ 2 ggr å kissa. Och inatt vaknade jag av att jag mådde illa, och så fort jag rörde mig gjorde det ont i magen, var helt öm. Svettades som en gris igen så fick lägga mig på soffan igen. Och där går det inte å sova. Tyson ville ligga vid fönstret så hade en hårig kittlande svans i ansiktet. Och ljust är det å solen når soffan lite efter kl 5... Måste försöka få tag på en ac, ska höra med tobbe om avfuktaren i källaren funkar till det. Står inte ut!

Vecka 36

Idag är det vecka 36:)
Usch vilken natt jag hade... Vaknade vid 2 av värsta äckliga halsbrännan. Svettades som en gris å kunde inte ligga stilla, kunde knappt andas och fick nästan panik. Vi har på takfläkten men den hjälpte inte. Så fick gå å lägga mig på soffan efter att jag tog novalucol och öppna fönstret. Gick sen in till sovrummet igen när tobbe klev upp till jobbet. Så sov nån timme till där. Kände av halsbrännan igen innan jag åkte till jobbet nu. Usch, hoppas du inte är här för å stanna dumma halsbränna! Så jädra vidrig känsla:(

Annars mår jag bra, lite brist på energi bara, känns som att syret inte räcker till riktigt. Så när jag grejar hemma går det inte fort inte;) men jag har ju några veckor på mig så jag hinner allt med allt:)
Än så länge har jag gått upp 14 kilo, får se vad det slutar på, läste att bebis lägger på sig 28 gram i vikt om dagen nu. Den väger ca 2700 gram nu:) sjukt att det ligger en liten människa där inne;)
Och vilka drömmar jag har! Haha.
Inatt drömde jag att bebisen kröp ur bröstkorgen på mig för att den ville kela hela tiden. Försökte få den att gå in i magen igen men den ville bara kramas;) var en kille i drömmen, och han hade gröna ögon. Sägs ju att alla föds med blåa ögon först, men våran hade gröna, så vi trodde den skulle bli rödhårig, för tobbe har det på sin sida av släkten. Ja och sen drömde jag att läkaren ringde å sa att jag hade 30 cm i omkrets i bäckenet och att jag skulle kunna föda, men jag sa att 30 cm är ju för litet, har läst att runt 34 är tveksamt om inte barnet är väldigt litet då. Men nej jag skulle kunna föda. Och då kom jag på att jag hade ju inte varit iväg å röntgat mig än, så blev jättearg att de ljög för mig, hehe.

Nu måste jag skölja ur färgen ur håret på kunden:)

Semester:)

Första dagen på semestern:) tar inte ut mammadagar nu utan sparar dem istället så detta får bli semester;) fast ska jobba några strödagar. På onsdag jobbar jag 5 timmar och på torsdag 4 timmar.
Får se vad jag hittar på idag, har hur mkt som helst att göra här hemma, vill få ordning i alla garderober å skåp så jag kan lägga all tid på bebis sen;)

På söndag fyller jag 25 år oxå, usch vill inte:( hatar å fylla år. Inte bara för att jag blir äldre men gillar inte att stå i centrum, att alla ska komma å gratta mig... Usch. Mkt roligare å gratta andra;)

I lördags åkte jag å tobbe, Chrille, Linda å Millan till kalkstensbrottet oxå, riktigt mysigt:) grillade lite korv uppe på Klippan oxå;) å igår va vi hos mamma en sväng:)

BVC

Var iväg till bvc idag igen, allt såg bra ut fortfarande, blodtrycket hade gått upp något sen sist då det var för lågt så nu låg det jättebra:)
Hjärtljuden låg på 140, så nu känner jag mig redo att göra mitt sista val för vad jag tror att det är;) I början trodde jag det var en tjej, dels för att alla andra trodde det och det var bara en känsla jag hade. Sen började jag vela mellan tjej och kille, men nu tror jag helt på att det är en pojk, en liten Melwin som ligger där inne:) Magen tycker jag också ser ut som en typisk pojkmage, även om det egentligen är en myt hur magen ser ut så känns det som en pojk. Jag har bara mage framåt, syns inget bakifrån, förutom att jag inte har någon midja kvar.
Å jag längtar ihjäl mig efter dig lilla bebis! Vill att tiden ska gå fort, och vill verkligen verkligen verkligen inte gå över tiden, tänk om jag skulle gå över och typ få i slutet av augusti, känns så långt dit! Näe du får ta och komma tidigare tycker jag!;)
 
Sista veckan jag jobbar också, känns bra faktiskt, jag märker varje dag att jag får som mjölksyra i magen när jag jobbar, så det blir ju ansträngt för livmodern. Så blir nog bra å få vila sen, dock blir det säkert jobbiga dagar då tobbe jobbar, men ni mina vänner som läser detta får gärna tänka på mig om ni ska göra något å höra av er;) Jag är absolut inte handikappad för jag är gravid så slå en pling;) tihi.
 
Nu blir det att käka lite och sen åka in till jobbet:)
 
 

Veckan som varit

I lördags åkte vi till Kolmården, va roligt:) älskade delfinshowen, blir alltid så rörd:) jobbig bilresa bara, får så jädrans ont i ryggen när jag sitter för länge.
På söndag hälsade vi på Madde å Erik å deras Goa tös Lovisa. Blev så himla kär i henne, de har verkligen fått en så himla go å fin tjej! Smälter varje gång jag ser kort på henne. Märks att jag börjar få mammakänslor;)
6 veckor kvar tills våran bebbe kommer, om den kommer när den ska;)
Bebben har hicka ca 2-3 ggr per dag nu, ofta morgon och kväll.
Nu när jag blir hungrig sjunker blodsockret direkt och jag blir svag, skakig och lite lätt illamående, så nu försöker jag äta innan jag blir hungrig, lite svårt dock;) och när jag jobbar får jag som mjölksyra i hela magen, känns som när man tränat magen, när man precis slutat svider det ju och man känner av mjölksyran, så känns det hela tiden, lite skum känsla eftersom det inte går över som det gör när man tränat;) men försöker vila så mkt jag kan när jag är hemma. Annars är allt som vanligt:) börjar dock störa mig liiite på dig bebben när du bökar runt i magen;) är så trångt nu så känns väldigt obehagligt och lite ont ibland. Och det är ingen lugn bebis inte.... Gött att det inte är så långt kvar;)

Så här kanske bebisen kommer se ut;)

Jag gillar ju att rita, så tobbe tyckte att jag skulle prova att rita hur jag tror våran bebis kommer se ut. Så jag provade;) jag har en bild i huvudet av hur jag tror h*n kommer se ut, vilka delar den kommer ärva och så, dock är det svårt att få det på papper men jag provade:) på bilden är väl bebis runt 1 år kanske. Ska bli så kul å spännande å få se hur h*n verkligen kommer se ut sen;)

Jag tror h*n kommer få mitt huvud (formen alltså), tobbes ögon, min näsa och min mun. Undrar om jag har rätt;)

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0