Varit sjuk

Blev sjuk i fredagskväll och sen dess har jag typ legat och varit halvdöd, fy satan så dåligt jag mått! Men idag är det mycket bättre, nu har jag bara en väldigt irriterande rethosta och lite täppt näsa...
Skönt det är när vädret går åt rätt håll iallafall, känns som vår nu;) Så då blir man på bra humör:)
I lördags gjorde ju jag och Lotta klart vårat "bås" där vi ska stå med våra mörbler och inredningssaker, jag hjälpte till så mycket jag orkade men lämnade Lotta den sista timman. Det blev iallafall jätte fint:) Ska ta kort på det nu på lörda så får ni se. Och ni som kan får gärna kika förbi och se våra saker:)

Nu ska vi äntligen prova våran nya fritös ...

mms_img26321 (MMS)

Nu ska vi äntligen prova våran nya fritös som vi fick i julklapp av svärföräldrarna:-) en matsked olja är det enda som behövs;-)

Nyhet!

Fr.o.m den 3 mars kommer jag och Lotta att ha en liten butik i "Nya antik och loppishallen" som ligger på baggängsvägen 14 i Karlskoga. Så vi flyttar med oss alla våra shabby chic möbler, antika möbler och kuriosa dit! :D
Det är öppet på onsdagar 14-19 och lördagar 10-14.
Kom gärna in och kika, ni är så välkomna så:D
Lite av vad som kommer finnas:
Shabby chic, piedestal, saloonsdörr, barnstolAntikt shabby chic möbler

Svarta tippar

Nu på kvällen målade jag om naglarna, målade svarta tippar och doppade dem i svart glitter, blev nöjd faktiskt;)

Några dagar sen

Har inte skrivit på några dagar, har inte haft lust eller ork.
I lördags var det party hemma hos oss, sedan drog vi ut på Harrys, var roligt men jag drack lite för mycket tyvärr, hatar när det blir så, man kan inte fästa blicken och man får lätt minnesluckor. Vet inte vad det har blivit med mig, tål typ ingenting längre, haha. Drack bara 4 groggar och en cider, sen en grogg på krogen också. Kanske är att man börjar bli gammal, därför jag tål mindre och mindre... Ajja, billig fylla blir det ju;)

En fråga till er: Är det nån som vet om det går att spärra en IP-adress från att besöka min blogg? Varje dag får jag ett mejl med alla IP-adresser som varit inne på min blogg, vilka tider de har varit inne under hela dagen. Och jag känner mig helt stalkad, känns inge bra.:( det är en av anledningarna till att jag inte orkar blogga så mycket. Funderade på att lösenordsskydda bloggen, men vill ju ha den öppen för alla er andra där ute...
Gillar inte känslan av att en person är helt besatt av mig:S

Nu måste jag dra till jobbet...

naglar

Gjorde ju naglar på mig själv i söndags, gjorde ljuslila tippar med glitter i, så här blev det:

Alla <3ans dag

Igår var det ju alla <3ans dag.
Jag beställde ett klädesplagg till Tobbe som fortfarande inte har kommit, så jag gjorde en tavla i all hast igår, så här blev den: och texten är Ted Gärdestads låt För kärlekens skull. :)
Och när jag kom hem efter jobbet hade Tobbe gjort jätte fint här hemma, dukat upp jätte romantiskt, gjort ett hjärta av ljus och satt på en film med en eldstad. Till mat fick jag jätte god pepparbiff, ryggbiff, strips beasås och vitlöksbröd. Och så hade han köpt revbensspjäll till mig också som jag älskar, men jag blev för mätt så dem ska jag äta idag;)
Tack för igår älskling, älskar dig så otroligt mycket, du är mitt liv!

Klippa av allt?

Skrev ju i ett inlägg några dagar tidigare att jag tycker det är snyggt med en kort page. Och jag är faktiskt sugen;) Vad tycker ni att jag ska göra? Svara snälla;)

Vilket passar jag bäst i?
Page eller långt?

Gud va göööööötttttt, nu blir utväxten fix...

mms_img70806 (MMS)

Gud va göööööötttttt, nu blir utväxten fixad;-)

Vintern -10

Satt och kollade på bilder, och hittade dessa på Lexi vintern 10-11, guuud va snö! Hon drunknade ju i snön, haha.

Fråga får svar.

Fråga:

Hej, jag har en fråga angående hårfärg. Det är nämligen så att jag vill ha en ganska beigeblond färg som inte är allt för ljus, kanske en 8 eller i värsta fall en 7, som sagt, med inslag av beige. Jag ligger naturligt på en 5 så jag har ju ganska mörkt hår i mig själv. Problemet är att när jag säger till min frisör vad jag vill ha så menar hon på att det inte riktigt går med en blekning, då måste man färga och att det bästa är att lyfta färgen så mycket som möjligt. Är det sant att det inte går att uppnå eller handlar det snarare om en gnutta inkompetens av frisören? Jag har gått till samma frisör i snart två år och jag vill egentligen inte byta men är det kanske det ända bästa? Eller iallafall när det kommer till färgning?

SVAR:
Hej, vissa frisörer har inte alla färger, eller om vi säger så här, de färger de använder, det är inte alla som har just beige i sin färgkarta. Så kanske kan det bero på det också att de inte har just den färgen du vill ha.
Men det är sant med att det inte går att bleka det till en beige färg, men jag är osäker på om en ljusarefärgning orkar ljusa upp det till en beige färg när du är en 5:a, eftersom beige har lite kallt i sig. Ljusarefärger blir ofta väldigt guldiga. Men då tycker jag att din frisör skulle kunna bleka ner håret först i det ljushetsläge som du vill ha, och sedan nyansera håret med en beige toning. Finns som sagt olika för olika märken, men det borde din frisör veta vilken du ska ha.
Sen kan man göra på ett annat sätt också, att om hon bleker ner hela ditt hår, och sedan blandar hon i suupertunna slingor i hela håret, i en 7:a kanske, nån färg som är lite beige eller sand aktig, karamel tycker jag beskriver färgen bra. Med den slingblandningen får man en fin beige färg, så gjorde jag när jag fick en beige nyans:)



Helgen

Snart är det helg:) weiii!
Ikväll kanske det blir att göra nånting med Lena och Christian, roligt, inte sett dem på några veckor. Och Lena har ju börjat i polisskolan så vi har mycket att ta igen:D
Imorgon ska jag och Tobbe ta med hans systerson Anton som är 4 på bio, vi ska se mästerkatten;)

Utöver detta vet jag inte vad det blir under helgen, fast jag vet bara att jag ska färga utväxten, och om jag har tid ska jag göra naglar på mig själv:D Hur designen blir har jag inte bestämt mig för ännu, tror jag ska köra på lila tippar med glitter i, och lite nailart på;) Nice:D

Och sen har jag ett val att göra, som jag inte vet hur jag ska göra med:S vilket av alternativen ska jag välja? Går runt och funderar på det hela tiden... om man ändå kunde se in i framtiden och se vilken av alternativen som gynnar mig bäst:(

Fråga får svar.

Ska svara på en fråga jag fått av en läsare, var jag köpt denna blus/skjorta, och den köpte jag på Gina Tricot när jag fyllde år i somras för ca 120:- då det var rea;)

Älskar dem!

Älskar Walk off the earth, Gianni, han med långt hår, har ju en röst som får en att rysa! Ni måste kolla på alla klippen nedan, så jävla bra;)




Klipp page!

Nu är det inne med att klippa page igen, och jag blir lite smått sugen faktiskt. Det är ju jätte läckert med en kort, uppklippt page. Men då tycker jag att man ska våga klippa en kort page, som inte ligger på axlarna, utan topparna ska få hänga fritt, mycket snyggare, när det ligger på axlarna kan det lätt se ut som en utväxt page enligt mig.
Våga våga våga;)

Female Short Hair Styles 2012Female Short Hair Styles 2012

Fråga får svar.

Melissa undrar hur jag fått min hårfärg och vilken ögonbrynspenna jag använder.

Hårfärgen först: Jag är ganska ljus i mig själv, så är man jätte mörk kan det vara svårt att få samma färg. Men just nu använder jag Lóreal Paris-Casting Créme Gloss 1021, och så använder jag artegos silverinpackning varje gång jag tvättar håret för att dämpa det guldiga. (inpackningen finns bara att köpa i burk nu, tuben på bilden produceras inte längre)



Och mina ögonbryn: Jag färgar mina ögonbryn med en ögonbrynsfärg vi har här på salongen, färgen heter Natural Brown. Och så fyller jag i kanterna lite för att på mer markerade ögonbryn, vilken ögonbrynspenna jag har vet jag inte exakt, men köp någon som är brun, spelar nog inte så stor roll vilket märke;)

Julmust

Har glömt att berätta att de säljer julmust i 1,5 liter för 1:- st på willys;) plus 2:- pant då. Skitbilligt, och den var god också, så jag ska köpa på mig lite, älskar julmust;)

Och idag blir det kebabsallad till lunch, haha onyttig man är, men så är det:)

Å gud va ja längtar till vår då, kan den inte komma tidigt i år?? Så trött på kylan å det äckliga vita som ligger på marken, ge mig åtminstonde soool:D
Hoppas det snart blir att boka resa, vi har ju tänkt att åka till Turkiet i maj i 2 hela veckor, fy fan va gööttt:D

Helg:D

Så skönt:)
Igår var vi över en sväng hos stoffe å blev bjudna på lite grogg å cider/öl, spelade plump, jag kom sist:( Och imorse åkte jag och lotta iväg på en inköpsresa, vet inte hur jag tänkte imorse, visste att jag skulle vara hos lotta halv 11 men kommer dit halv 10...hm, haha.
Nyss övade jag lite naglar, senare idag blir det nog fest hos carlsson, men jag ska prova å vara nykter ikväll, å se om man kan ha roligt ändå;)
Och imorgon ska jag öva mer naglar:)

Torsdag

JA idag slutade jag kl 16 som jag sa igår, känns jätte skönt;) Dock blir det inte så 2 veckor framöver då jag redan har kunder inbokade där, men sen ska jag försöka hålla vid att sluta kl 16 på torsdissar:)

En annan grej som snart äntligen är utredd:
Det var bara några veckor efter att vi hade börjat jobba på våran salong som jag fick ett handskrivet brev som inte var någon trevlig läsning... Tur att det inte händer så ofta, har aldrig upplevt nåt sånt förut:S
Kände och såg direkt att det här behövdes kollas upp, och nu, snart ett år senare är det nästan helt utrett vem som skrev brevet, och är inte förvånad...
Lite av utredningen har vi kunnat hjälpa till med, men har även fått hjälp av både polis och grafolog. Och det är så skönt att få det bekräftat nu, och enligt polisen är det här faktiskt förtal, och som kan ge upp till 2 års fängelse.
Så vi funderade lite på hur vi skulle göra, ifall vi skulle polisanmäla eller inte. Men vi kom fram till att vi inte skulle göra det trots allt. Vi orkar inte med det utan vill ha lugn och ro istället... så, så får det bli.

Idag blir det att laga min favorit soppa, ååååhhhh älskar den, fan vad jag kommer äta ihjäl mig!

Onsdag

Dåligt med bloggandet;)
Imorgon är det torsdag, jag ska försöka sluta kl 4 varje torsdag nu, om jag inte måste boka in nån kund då, kunderna går före;) Men det ska bli skönt att få en dag i veckan som man får lite mer fritid på iallafall, jag kör ju till kl 6 varje kväll annars om inte mer, och så har man en kille här hemma som går upp 5 varje morgon och är dödstrött på kvällarna, inte mycket man ser av honom inte! Så på torsdagar får jag se honom mer;)
I måndags övade vi akryl/gele på varandra på utbildningen, gick jätte bra tills efter lunch, då jag skulle göra på Petra. Jag började med att sätta på tipparna, och när ja skulle fila till dem så började jag svettas som en tok, jag satt rakt i solen så bad Marielle att dra ner persiennerna. Men så kom skakningarna, hela kroppen började skaka och jag blev att må illa. Jag sa till Petra att jag mådde dåligt, reste mig upp för att fråga om någon hade alvedon då jag hade så himla ont i magen, så svartnar allt för ögonen och jag var tvungen att sätta mig ner igen. Fy fan va dåligt jag mådde, var nära på att svimma. Så jag gick in och la mig på det svala badrumsgolvet i en halvtimme ungefär, sedan blev jag att må bättre. Så det var säkert ett blodtryckfsfall jag fick, har aldrig fått det förut och shit va läskigt det var, tänkte att jag skulle hamna på sjukhuset, men som tur gick det bra...
Och idag börjar jag känna av i mitt knä också, på gymnasiet hade jag problem med knäet, ledvätskan eller vad det heter i knäskålen försvann då, så i princip var det ben mot ben, jag kunde inte böja benet, gå i trappor eller liknande. Jag minns på nätterna då jag vaknade ibland av att jag hade så jäääädra ont, då hade jag böjt benet i sömnen, och det var ett helvete att få ut benet rakt igen, skrek nästan av smärta. Usch, och nu börjar jag känna samma smärta igen, hoppas det bara är tillfälligt, för det gör så otroligt ont så det är inte klokt!
Haha ja, där har ni lite fel på mig, hehe. Men annars är allt kanon;)

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0