Bilder kommer

Jag suger på att blogga just nu känner jag, men har så mycket att göra nu så jag hinner tyvärr inte:( Men jag ska ta mig lite tid på torsdag då jag är ledig att lägga upp lite bilder, har ju knappt visat något från Rom, på Tyson, och så ska jag visa naglar jag gjorde på en kund idag.
Naglarna hinner jag nog lägga upp imorgon:)

Natti Natti på er alla...


Just ja, ska ta med Tyson till veterinären imorgon på lunchen, hoppas det inte är något allvarligt, stackars lille missen:( Han kanske blir dyrare än vad vi trodde, men det är det värt för han är så go:)

Vilken dålig dag!

Skönt att denna dag snart är över. Började med att Lexi och Tyson hamnade i salgsmål, jag drog bort Lexi och kan knappt röra på naglarna för det gör asont, böjde de nästan bakåt:S Och lilla Tyson är just nu halt:( Precis som när vi fick hem Natcho, han blev också halt pga monstret Lexi!
Sen när jag skulle packa ner plånboken i väskan fick ja se att hela förra veckans inkomst var borta!:O Blev skiiiiit skraj, arg och ledsen, hade nämligen haft en övernattare här i lördags som jag inte kände. Så fick lite panik och började må illa, kunde inte äta frukost, det var min lön det, tänkte jag!
Men jag var ju tvungen att åka till jobbet, var lite sen, och nästan halvvägs så kommer jag på att nyckeln till salongen låg ju kvar hemma! Så var bara att vända, som tur var så hade jag Mimmi som första kund och det gick bra att jag blev lite sen. Värsta morgonen någonsin!
Men så kom räddaren i nöden, TOBBE! Han hade gömt undan pengarna så ingen skulle ta dem! Så hade han glömt säga det till mig. Fy fan vad glad jag blev:) Nu slapp jag krånglet med polis och försäkringskassan å all skit. PUST!
Hoppas bara att Tyson blir bättre snart så är denna dag bortglömd!

Här är lilla Tyson, går bättre än jag trod...

mms_img19805 (MMS)

Här är lilla Tyson, går bättre än jag trodde med de andra. Han är så himla kelig och mysig:-)

Just nu

mms_img19799 (MMS)

Just nu

Torsdag

Jepp redan torsdag. Då är det alltså fredag imorgon! Jag älskar fredagar:) Så mysigt på kvällen och man har hela helgen framför sig.
Och på lördag ska vi hämta våran lilla Tyson också, hoppas allt går bra och att Lexi och Natcho accepterar den nya. Vill så gärna att Tyson och Natcho ska bli polare och ha jätte roligt ihop^^

Nu måste jag kila ner till banken! Hörs senare!

Köpte ny parfym

Jag har jätte svårt att hitta nån parfym som passar mig. Jag har använt Paris Hiltons Can Can i flera år nu, älskar den fortfarande. Men jag köpte en ny på taxfreen i Rom, den heter Pupa - In ease of love. Fick ta kort på webkameran för den finns inte att hitta nånstans på nätet:S Så denna får jag snåla med eftersom den tydligen inte går att få tag på... konstigt.. ajja, är väl typiskt när jag äntligen hittat en parfym^^

Hårförlängning

Hej igen på er!
Var ju ett tag sen, resan till Rom var bra, berättar mer senare.
Igår på jobbet hade jag först en kund som satte om sitt löshår, och sen en kund som skulle förlänga håret, så det var en riktigt rolig dag igår:)

Här är kunden som förlängde, pris 4000 (har ju 1500:- i rabatt nu)

Skulle ju sova!

Jag tänkte ju sova nån timme nu, men det går inte! Inte trött för fem öre:(
Så jag kommer vara vaken i över 40 timmar, kommer jag klara det tro? Hm tror inte det^^ Får nog bli en lugn onsdag i Rom tror ja, hehe.
Vi är iallafall redo att åka nu, väskan blev bara att väga 13,5 kilo! Trodde jag aldrig, haha.

Det tråkiga är att det inte är så bra att jag reser nu:( Det ringer mycket på salongen nu, många som vill bli klippta och allt, och så kan jag inte ta emot dem! Hoppas de står ut att vänta i 5 dagar. Är ju inte direkt bästa perioden att vara ledig i mitt yrke...

Ska jorden gå under nu på lördag?:S

Kolla in länken: http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag
Tror jag inte alls på, jorden ska inte gå under i år, utan den 21 dec 2012!

Förbereder

Har förberett lite inför Rom resan idag. Har tvättat, skrivit inköpslista av vad som behöver fyllas på i huset (får husvakt när vi är borta) Och packat lite.
Jag och Tobbe ska dela på 15 kilo, bara väskan väger 5 kilo, så då blir det alltså 5 kilo var! Herregud vad tänkte vi på när vi bestämde oss för att dela på 15 kilo?? Har lagt ner mina kläder, de väger säkert 4 kilo, sen ska ju allt smink, plattång, locktång, skor,hygiensaker m.m ner också:S Och Tobbes kläder väger ju mer än mina eftersom de är större... Shit säger ja bara, blir att klä sig med flera lager på flyget kanske^^

Imorgon blir det att kontrollbesikta bilen, storhandla, gå till banken och sjävklart jobba.

Min hund gäddan

Min hund Lexi, a.k.a Gäddan.

Stackare:(

Usch va rädd jag blev igår, jag och Lexi var ute och kastade lite frisbee på trädgården. Så råkade jag kasta mot grillen, och Lexi hann inte stanna och sprang rakt in i grillen!
Hon skadade sig vid ögat, så hon kunde inte öppna ögat på hela dagen igår (idag är hon bättre) och hon fick ett sår vid vrån och hon "grät" blodtårar. Stackare...

På bilden ser man inte såret, det är på det svarta, men så här gick hon hela dagen igår.

Ni ser nog var hon sprang in i grillen^^


Var jätte rädd att hon skulle ha skadat synen, men som tur vaar gick det bra!

Nail art

Målade lite nail art på min egna nagel precis, tyckte det blev gulligt^^


Ögonfransförlängning

Jag har ju använt Neulash, se inlägg HÄR!
Det funkade JÄTTE bra! Men så en natt glömde jag att tvätta av mig mascaran och somnade alltså med sminket på. Dagen efter när jag tvättade mig så föll det jätte mycket fransar! Och sen dess får jag inte till det med mascaran. Fransarna står åt alla håll, och de har blivit glesa:(
Så idag satte jag på flares fransar, ska vara försiktig med de så får jag se hur länge de sitter på:)
Läste på nätet att de kan sitta på i flera veckor.

Så här blev det:

Före:


Efter:




Svar på frågestunden

Här är lite frågor:

1. Är det kul som frisör?
2. Hur lång var utblindningen?
3. Tjänar man bra??

SVAR:
1. Det är jätte kul att vara frisör, speciellt när man får göra det som man tycker är roligast, finns ju så himla mycket att göra inom frisör. Det jag tycker är roligast är att färga och sätta i löshår:)
2. Jag gick på gymnasiet då det är 3 år.
3. Nja det är så olika, frisörer får ju både grundlön och provision. Jobbar man på en dyr salong så tjänar man ju mer. Men en frisör som jobbar 100% och bara får grundlön får man ut ungefär 15000:-, om man är anställd vill säga! Hyr man stol beror ju lönen på vad man får in i månaden.

Tycker du själv att du är en bra frisör? :)
Hur länge har du jobbat som frisör?
Och hur kom du på att du ville bli frisör? :D

SVAR:
Jag tycker att jag är en bra frisör, jag har jätte svårt att skryta och berätta hur bra jag är. Men jag får ofta höra av kunder att de tycker jag är så lugn och harmonisk, att jag är så mjuk på hand och så himla nogrann.
Jag har jobbat i 3 år nu tror jag:)
Jag kom på att jag ville bli frisör ett halvår innan jag började på skolan^^ Först gick jag på Lillerud, då skulle jag bli djursjukvårdare, men det var inget för mig, och då tänkte jag att jag måste göra något annat, men vad? Så slog det mig bara, FRISÖR! Hade aldrig tänkt på att bli frisör innan, men det var bland det bästa jag kommit fram till;)

Hur började du blogga?
Vad tycker du är det bästa med bloggvärlden?
vilka bloggar läser du?
Vad är det första du gör när du stiger upp på morgonen?
Vad är det första du gör när du lägger på datorn?

SVAR:
Jag började blogga på en annan blogg för kanske 2 år sen, då skrev jag privata saker som mina kompisar läste. Men så ville jag ha en mer öppen blogg, så då startade jag denna, och då ville jag dela med mig av mina intressen, så här skriver jag om hår, smink, kläder, vardag och mina "öppna" tankar.
Det bästa är att man får tag på så mycket information, vart man kan köpa snygga kläder, hur andra sminkar sig, hur de gör si och så.
Jag läser Kissies, Paow, Isabelle och mina vänners.
Det allra första är att klä på mig^^ Sen sminkar jag mig, sen äter jag och sen åker jag till jobbet.
När jag startar datorn går jag alltid in på min blogg först för att se vad som hänt.

mitt hår blev lätt fettigt och jag behöver lite tips om vilket shampoo och balsam som hjälper mot de :)

SVAR:
Du ska nog ha ett schampo och balsam som är milt för ditt hår. Serien ABBA tycker jag är jätte bra! Just ABBAS schampon tvättar inte bort det naturliga fettet som man har i hårbotten, ofta gör vanligt schampo det, och då producerar din hårbotten ännu mer fett eftersom det saknas.
Och så skulle jag tipsa dig om att Detoxa ditt hår, tvätta inte håret på länge! Hehe, låter hemskt, men man måste lära hårbotten att inte producera så mycket fett. De med fett hår tvättar sig ofta, just för att det är fett, men då blir det bara fetare, eftersom det då saknas fett. Så försök att tvätta håret en gång i veckan, jobbigt i början men till slut blir det bättre:)

Hur gammal är du? xD
Vem är din idol?

SVAR:
Jag blir 23 år i sommar:( Vill inte bli äldre! hehe
Idol... svårt, har nog inte direkt någon idol:S

Tack för era frågor!

Våran nya bebis!

Här är våran nya bebis Tyson, (tror han ska heta det, Tobbe som valt;) )
Vi hämtar honom den 27 eller 28!

Klickat hem!

Har precis klickat hem dessa:
Vendela sweater
Pink Chiffon Dress
Ellie dress
Betalade 563:- för det är 50% på ALLT hos Novaqueen!

Köpt shorts

Handlade två shorts idag på Lindex, jag var tvungen att köpa på barnavdelningen, alla andra var för stora^^
Så det blev storlek 152, känns lite pinsamt att handla barnkläder till mig själv men men^^

Ett par i jeans och ett par i skinn

Just nu!

mms_img55599 (MMS)

Just nu!

Frågestund!

Var länge sen jag hade en frågestund, så vi kör en! Jag svarar på Fredag om jag fått några frågor;)

Har varit fel på bloggen

Det har varit fel på bloggen, går inte att se något. Hoppas det blir fixat snart..
Om ni ser detta så är det fixat;)

Äntligen!

Äntligen åkte Katerina ut ur Big Brother, usch vilken jobbig människa! Haha, hon kanske är rolig ibland men inte i längden. Nä det var verkligen på tiden tycker ja.
Helt blankt i huvudet på mig nu, så vi hörs imöra!
Gammal bild från när jag var brunhårig^^

Blogga är så roligt

Mitt sätt att skriva skiljer sig inte alls från andra bloggares sätt att skriva.
Att blogga är jätte roligt, det blir som en extra vän. Där jag skriver om sådant som intresserar mig, roliga och viktiga händelser att sedan kunna gå tillbaka och läsa om. Och även mina tankar och känslor kring händelser i mitt liv.
En blogg är just det, ett sätt att få avreagera sig på, bara få ur sig det där lilla som ingen egentligen behöver förstå. Att få dela med sig av sina bästa intressen, hjälpa andra och även att få hjälp tillbaka.
Vi "bloggare" lämnar ibland små helt obegripliga meningar, just för att få läsaren att undra vad det hela handlar om, att dela med sig av sitt privatliv men ändå behålla mystiken, allt är inte för alla, och jag har mycket som händer i mitt liv just nu.
Jag pratar för mig själv när jag säger att jag gillar att vara lite hemlighetsfull, att få er läsare fundersamma och vilja fortsätta läsa min blogg för att se hur saker och ting kommer sluta, vad det handlar om. Men jag betvivlar att jag är den enda som gillar detta, jag är ganska medveten om hur folk i min egna ålder fungerar.
Jag vill inte, och tänker inte avslöja för er vad allt jag skriver handlar om, det är min blogg, och det jag skriver är först och främst ämnat åt mig själv. Så jag tänker inte göra det bara för att motbevisa motiven till mina små kommentarer, för er som misstolkar.
Så för er som undrar vad jag skriver ibland, fortsätt läsa så kanske det kommer fram en vacker dag;)



Hemligheter och mystik... lockar inte det alla??

Grillkväll

Vi har redan grillat ryggbiff idag, otroligt gott och saftigt blev det! Verkligen något att rekommendera!
Tog av naglarna förut, jag hade typ lika långa naglar under! Så ska nog låta dem vila lite nu, får se när jag sätter på nya.
Och snart ska vi till Stoffe och ha lite grillkväll där också tror ja, blir nog mysigt:)

Blir att grilla idag:)

Åh va härligt väder det är da! Då blir jag glad:D WEII!!
Så idag blir det att grilla lite, mums!

En annan grej som inte är roligt är att jag inte kan skriva vad jag vill utan att folk tar åt sig när de inte vet hela sanningen och om vad saker och ting handlar om. Vill ju inte att folk ska tro något annat än vad det egentligen är menat som... Men nu ska jag gå ut och njuta av solen:)
Just ja, allra först blir det att marinera köttet, blir ju alltid godast om man gör det själv, eller hur:D

Sen ikväll ska jag göra om mina naglar också, hoppas det blir bra, blir lite nail art då;) Visar er när det är klart.


Bättre nu:)

Sorry har inte orkat skiva något här, har jobbat och när jag kommit hem har jag mått så dåligt av förkylningen så jag har typ dött i soffan varje kväll^^ Men idag känns det mycket bättre, är på bättringsvägen nu:)

Så ikväll blir det att käka tacos och kolla på film med Lena och Christian:)



Vissa ger sig visst aldrig:( Men ibland är det bättre att bara glömma och gå vidare!



Förkyld:(

Usch igår vaknade jag av världens halsont, och det blev bara värre och värre under gårdagen, så idag är jag jätte förkyld:( Ont i halsen, tät i näsan, ont i kroppen... Så jag vilar upp mig lite idag, ska iväg och jobba halv 3. Skulle vilja vara hemma längre men har kunder och vill gärna inte avboka. Men jag får vila upp mig till helgen ordentligt.
En sak som är bra iallafall är att jag kommer nog bli frisk till Rom resan om 2 veckor, jag brukar ju alltid ha oturen att bli sjuk typ den dagen jag ska utomlands, men hoppas jag är frisk då iallafall:D

Och imorgon kväll ska ja och Lotta på loppis, kreativiteten flödar! :D

Videoklipp

Lexi vet hur man käkar majskolvar;)

Färga fransarna

Vilken skillnad det blir när man färgar fransarna!

Före:


Efter:

En till tavla

Här är min andra tavla jag målat:D

trött

Vad trött jag är efter helgen, då jag sovit lite och festat^^ Men det är det värt, man lever bara en gång;)
Så nu blir det att slappa i soffan, kanske måla en till tavla, och göra egna vårrullar.

Gör jag en tavla lägger jag nog upp en bild sen.

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0