Ny header

Fixade lite med bloggdesignen igårkväll, syns väl knappt kanske? Men bytte sida på menyn och lite sånt. Och till helgen ska jag försöka ta något kort på mig som jag kan ha i headern, är trött på den jag har nu. Behöver lite förändring. Ska ägna mig mer åt bloggen nu igen, så vill ha en ny fräsch blogg:)

Skulle även vilja köpa mig en lite mindre systemkamera som jag kan ha med överallt, den jag har nu är lite klumpig tycker jag... får se hur det blir med det:)



Kommentarer
Kornelia

Vad jag får för intryck när jag gick in på din blogg.. När jag klickade ni såg jag först en söt tjej med fint hår, en "rosa" gilla tjej. Sen kollade jag dina kategorier och fick intrycket, lite intresserar av kläder, smink och då att du jobbade som frisör. Verkar bara en trevlig blogg tycker jag! Hoppas du blev nöjd ed svaret! Sj då när du går in på min? Kram <3

2012-01-11 @ 10:44:58
URL: http://korneliias.blogg.se/
gun

Hejsan!!!!

Gå in på min blogg och läs massor av roliga inlägg och bilder! läs även om när jag och kungen spelade golf eller om min plåtning med tidningen GQ!!



http://piraternaanfaller.blogg.se

http://piraternaanfaller.blogg.se

http://piraternaanfaller.blogg.se



glöm inte att kommentera!!!

2012-01-11 @ 17:43:07
URL: http://piraternaanfaller.blogg.se/
Janni Jimiini* Kylmäaho

En rekommendation om bloggdesignen. Ha inte bestämt antal pixlar som bloggen ska ligga från höger eller vänsterkant. För när du har det så ligger de första orden på varje rad utanför bilden när man kollar i mobilen. Jag tror du har det så för att ha kontaktformuläret..men prova att ha kontaktformuläret kanske i sidomenyn (istället för bredvid) och kanske centerställa bloggen.

Kan skicka en printscreen på hur det ser ut till din mail? :)



Kram

2012-01-13 @ 11:48:11
URL: http://jiminigraphics.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0