BVC

Var på BVC igår, nu väger Jonna 4,8 kg och är 59 cm lång :). Hon följer sin kurva så fint:) ska dit om 2 veckor igen, börja glesa ut besöken lite. Men nästa vecka ska vi till usö och kolla hörseln, och veckan därpå ska vi dit igen för att kolla hur hon har utvecklats. De kommer ju ha extra koll på henne efter allt hon gått igenom, så man kan hjälpa henne tidigt om något skulle vara "fel".
Annars blev jag dyngsjuk natten till måndag, legat i feber och bihålsinflammation:( och på det så har tobbe börjat jobba oxå, så har inte varit så roliga dagar denna vecka, man orkar ingenting när man är sjuk. Men Jonna har inte varit allt för krävande så det har funkat;) är lite orolig för att Jonna ska bli smittad oxå, så försöker å inte pussa på henne, är skitsvårt! Hehe.
På fredag och lördag blir det att börja jobba lite oxå, ska bli kul å se om tobbe klarar av Jonna helt själv;) hehe, joda det gör han, han är så duktig med henne:) hoppas hon tar flaskan bara;)



Kommentarer
Mia

Sötnosa! <3

2013-10-31 @ 20:39:31
URL: http://mariagraaf.blogg.se
Nicole

Hej! Åååå vad kul och super grattis till eran superfina dotter!:) hittade dig när jag sökte på frisyrer och hamnade på så sätt här! Vi träffades på båten, minns inte namnet på den haha. Vi var ett gäng två tjejer resten grabbar! Minns du?:) vi skulle ju höras när vi kommit hem och ni skulle komma hit in till Örebro och gå ut :) hoppas ni mår bra trots en tuff start in i föräldrar rollen :) kram Nicole

2013-12-05 @ 21:05:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0