Sommartid

Första sommartidsdagen idag, och den är perfekt! Har suttit ute och njutit av solen, och nu luktar huden vår;) som den brukar lukta när man solat;)
Igår hade vi fest da, var riktigt roligt. Vi gick ut på Harrys och det var faktiskt roligt där också, nu när statt avdelningen också var öppen.
Denna klänning hade jag igår, gillar klänningen jävligt mycket, känns riktigt somrig;)

HELG:D

Längtar tills imorgon, då blir det  party;) Min Ida kommer ända från Filipstad med sin kille och en kompis, ska bli jätte kul å få partaja lite ihop igen;)
Nu fortsätter jag dagen med att jobba.
(Mina egna fransar på bilden, använde Neulash för några månader sedan och de är fortfarande långa, weiiii!)

Nail art

Har gjort lite nail art på mig själv, alltid roligt med nåt nytt;)

Dagens smink

Har fått upp intresset för olika sminkningar igen, så idag gjorde jag denna sminkning.
Ursäkta ögonfransen jag har i pannan eller va det är för nåt;) hehe

Nya skor

Köpte 2 par nya skor i helgen, gillade dem så mycket att jag köpte 2 par i olika färger:) Det är en liten kilklack på dem. Köpte de på  skopunkten.

Nagelförstärkning

Nu erbjuder jag även nagelförstärkning på salongen!
Det är en gelelack som gör naglarna glansiga och starka, så att man kan spara ut sina egna naglar eller få sina redan långa naglar starka så de inte går av.
Än så länge kan jag erbjuda genomskinligt eller med fransk manikyr, men det finns också i flera färger som jag kommer ta hem snart.
Detta håller i flera veckor och tar ca 30-45 min, och kostar 200:-
Jag gjorde på mig själv igår, och naglarna ser mycket fräschare ut och är nu hårda:) Och ja, det är mina egna naglar som äntligen växt ut:D

Paintballskjutning

HAHA!
Börjar inlägget med ett skratt;)
I lördags hade vi lite partaj hemma hos oss, det började med att vi spelade plump och sedan spelet "med andra ord", var ganska lugnt, men sen kom tokerierna igång, som vanligt.
Tobbe fick en snilleidé att Christian skulle skjuta paintball på honom, Kim, Stoffe och Johan... NAKNA! Haha.
Så vi tejpade fast ett par skyddsglasögon på Johan som skydd, Tobbe fick ha en hink fasttejpad över huvudet, Stoffe hade ett riktigt paintballskydd och Kim fick ha en crosshjälm med ögonskydd.
Christian placerade sig på ena sidan av trädgården, killarna på andra sidan, och Febring som också var med skrek: ALLA INDIANER ÄR NI REDO??
Killarna skriker JA och springer fram och tillbaka medan Christian pepprar på, haha!
De fick allt riktigt fina sår, haha.
Kolla in bilderna och även videoklippet, det var mörkt ute så man ser inget på filmen men har hör hur det låter, så jävla roligt;)



Arbetsplats

Idag packade jag upp allt jag köpt i helgen på Ikea, och gjorde iordning min arbetsplats där jag ska göra naglar. Blev jätte nöjd. Och gud så skönt att ha en ordentlig plats och med bra ljus;)

Naglar

Känns i ryggen nu kan jag säga;)
Gjorde 2 nagelkunder idag på eftermiddan, på raken! Slutade kl 8, men ändå på vägen hem var naglar i huvudet på mig;) Tycker det är så himla roligt!
Och när jag kom hem fortsatte jag att jobba, inte med naglar utan jag gjorde iordning lite löshår som jag ska ha på min första kund imorgon. Lite roligt faktiskt, det är ju en 76 årig dam som jag sätter i löshår på med jämna mellanrum. Men hon blir jätte fin:)
Här är naglarna jag gjorde idag, den första är utan tippar, gjorde direkt på mall, och de 2 understa bilderna är på en nagelbitare, hennes egna naglar är egenliten kortare än hälften av naglarna som jag gjorde på henne, men förlängde nagelbädden så nu blev de jätte fina:)

Lång dag

Idag ska jag jobba halv 10 till typ 8 ikväll, kommer bli en lång dag, och lite stressig. Bokade in i tisdags en nagelkund som kommer ca kvart i 5 ikväll, så då lär det bli sent. Men det är så himla roligt att göra naglar så det gör inget;)
Till helgen ska jag nog försöka åka in till Örebro och köpa lite inredning till salongen och göra iordning min lilla nagelhörna;) Behöver ju ett riktigt bord och stolar m.m. att jobba på.
Här är naglarna jag gjorde i fredags. (ska ladda upp fler bilder nån annan dag)

Läppstift

I helgen köpte jag ett skitfint läppstift från MakeUpStore, den heter Praire (om jag minns rätt).

Tisdag

Tisdag idag!
Det går bra med nagelutbildningen nu, i fredags hade jag en nagelkund, igår hade jag en, idag har jag en, och på torsdag har jag en;) Bara bra, måste öva öva öva.
Tänkte lägga upp lite bilder sen på mina jobb.
Har mycket bilder att visa btw, men datorn är inte riktigt med på att överföra dem, måste ta tag i det ikväll och se om det går att fixa...
Och jag har mycket att blogga om också, vad som hänt under helgen och så, får ta tag i det också ikväll;)
Nu måste jag sticka till jobbet.

Onsdag

Onsdag idag, och då är vårat "bås" öppet från kl 14 till 19, Lotta är där nu, och så ska jag ta över vid 16 ungefär och stå till 19 ikväll. Blir en lång dag men man får offra sig, blir ju inte så varje vecka. Och så slutar jag ju 16 på torsdagar;) weii, så det är lugnt.
Igår skulle jag och Lotta ha varit på en kurs om den nya serien med färger som Artego har tagit fram, men det blev inget, vi skulle ha min bil in, men mamma var tvungen att åka in till sjukhuset en stund så jag var hundvakt istället. Men det kändes som att kursen kvittade, det är ju samma färger som vi har redan bara att färgen är helt ammoniaksfri, thats it...
En rolig sak som mamma berättade var att Hanna J som är med i Big Brother, hon bor tydligen granne med mamma! Haha. Mamma hade undrat vart hon hade tagit vägen, och så fick hon veta att hon bor numera i BB huset;)
Big Brother i år är förövrigt lite vidrigt tycker jag, de går runt och hånglar med alla och tjejerna springer typ helt nakna... nä, det va bättre förra året tycker jag.

Tyson 1 år

Idag fyller Tyson 1 år! Grattis grattis:) Han har fått många pussar idag;)
Nu har han "bara" 2-3 år kvar att växa på, hoppas han blir stor;) Men jag gissar på att han kommer hamna på ca 8 kg.

1 års jubileum

Vi hade 1 års jubileum på salongen i torsdags! Gud vad fort ett helt år har gått!
Och vilken chansning vi tog när vi startade våran egna salong;)
Både Lotta och jag var ju anställda på en annan salong, och 2 dagar innan den salongen som vi tog över skulle stängas så kom vi i kontakt med den dåvarande ägaren. Tror det var 2 dagar innan nyår, för hon skulle gå i pension vid nyår. Det var av en ren slump, Lotta va ute och gick och mötte henne. De började prata och vi fick ett pris på salongen, Lotta pratade med mig och jag blev genast sugen på att ta över den salongen, har ju alltid velat prova på att ha en egen salong:)
Men så kom den jobbiga biten, att våga säga upp sig, jag sa liksom upp ett jobb där jag skulle få gå upp i tid till att välja ett annat jobb där jag inte hade nån aning om ifall det skulle funka eller inte. Men vi vågade, för att kunna vinna måste man våga;) Och det andra jobbiga var att vi inte berättade att vi skulle öppna en salong ihop för någon! För det skulle bli så dålig stämning på det gamla stället, om man från att ha varit bra arbetskamrater till att bli konkurrenter med varandra, nä... vi ville slippa den dålig atmosfären, därför höll vi tyst, vi kände att vi gjorde alla en tjänst genom att hålla tyst. Så verkligen ingen visste om vad vi höll på med. Det var lite jobbigt faktiskt, att inte få prata med någon, fråga vad folk tyckte, om man var dum som bytte arbetsplats m.m. Men värst var det nog för Lotta, för ja åkte ju till Thailand i tre av mina fyra veckor av uppsägningstiden, så då hade ju Lotta verkligen ingen att prata med. Iofs hade väl inte jag det heller, men jag göttade mig ju på en strand ja, hehe.
Och när jag kom hem så började vi direkt att renovera våran salong, och vi fick äntligen prata om det, det var så roligt att höra av folk att de gillade våran impulsiva idé;)
Så gick det till när vi bestämde oss för att öppna våran salong, och nu har det som sagt gått ett år, och det går bara uppåt, så himla roligt. Ångrar inte en sekund av mitt val, för det är mycket roligare att vara egen företagare:)
Vi håller ju nu också på med möbler och kuriosa, och jag har gått en nagelutbildning. Undra vad som kommer härnäst;)

Va ute och gick med lexi nere vid degernäs...

mms_img23061 (MMS)

Va ute och gick med lexi nere vid degernäs. Hon fick springa lös för vi var ensamma där. Och hon hade med sig sin favorit leksak, frisbeen, som vanligt;-) ser att hon sitter å skiter så gick dit för att ta upp det, då har hon lyckats skita rakt på frisbeen! Vilken klöv till hund ja har;-) haha

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0