Party

Gjort mig iordning och nu drar vi till Svartå för att partaja lite:)
Hoppas ni får en skön valborg:D

(ingen mobil idag heller, visste det!)


Glömde säga att jag klippte snelugg på mig själv igår:)

Ingen mobil ännu

Nej, ingen mobil kom idag, dem sa att den skulle komma på onsda eller torsda, men så blir det ALLTID när man väntar på något, jag lovar er  att den kommer komma nästa vecka:( så typiskt, vill ha den nu!

Ska lägga i tvätt nu.

klänningen klar

Min klänning är klar:) men jag vågar nog inte ha den på fredag. haha, blir samma visa varje gång. men så här blev den:



Natcho sover



Här ligger Natcho och sover efter kastreringen, han har vaknat lite nu. Har gjort jätte fräscht åt honom i lådan, veterinären sa att direkt när dem vaknar brukar dem vilja gå på lådan.
Det såg lite läskigt ut, sås ut som han var död, han sor nämligen med ögonen öppna.

Kostade 550 kr för att kastrera och få vaccination, och när jag hämtade honom fick jag en hel påse med olika prover på kattmat, haha, typ samma värde som kastreringen^^ man tackar man tackar.

3 år idag

Har glömt berättat för er att idag är det Tobbes och min 3 årsdag! Så glad att jag träffade dig älskling, för 3 år sen på Lenas 18 års fest:)! Fort tiden går. Så jag köpte en present till honom idag, det blev en skjorta från Jack & Jones, hoppas han inte läser här innan han öppnar den^^ Men det tror jag inte han gör.

Vinnaren av Veckans tävling!

Frågan löd:
Vad är mitt rekord i tid på att klippa och färga en kort herrklippning?

Och Linn-Lay svarade närmast, hon svarade 30 minuter.
Det rätta svaret är 25 minuter!

På min salong har vi en herrfärg som bara ska sitta i 5 minuter. Jag klipper hela håret på ca 10 minuter, blandar och pensalar på färgen på 5 minuter, verkningstid 5 minuter, sköljer, blåser och stylar på 5 minuter: 25 minuter!

Shoppat lite- fy på mig!^^

Handlade lite idag, okej det får vara sista gången jag handlar under hela maj! Jag väntar ju på en slutfaktura på mitt gamla abonnemang så det kommer bli knapert i maj.
Men jag köpte transparent löspuder, foundation, nagellack, ansiktsmask, och 2 leggings.

99:-


199:-

Natcho

Stackars Natcho, han får inte äta frukost och han är jätte hungri och går runt och jamar:( han följer efter mig vart jag än går här i huset, så söt... ska åka till veterinären om en kvart, tycker synd om min lille snuttis kisse men han kommer må bättre efteråt:)

Surf surf

Så, har slutat jobbet, handlat och har börjat med maten, idag blir det asiatisk mat, hittat på maträtten själv men det är ju inge svårt, jag bara tar det jag tycker om^^ Och jag älskar bambuskott och vattenkastanj så det blir det mycket av.

Jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera, men det kostar skjortan att surfa på mobilen. Får ju min nya mobil och nya abonnemanget imorgon eller torsda (då kommer det nog på freda^^) och då kan jag surfa för 29 kr i månaden, så då lovar jag att uppdatera mer!

Imorgon ska min lilla kissemiss Natcho kastreras också, hoppas det går bra, men det gör det väl, det är ju ingen Big deal;)

Måste uppvakta matlagningen nu:)

Veckans Tävling!



Var med och delta i veckans tävling! Ni behöver bara svara på frågan som kommentar, och den eller dem som har rätt, eller den som är närmast rätt blir länkade i ett inlägg på min blogg!

Regler:
* Man får bara svara på frågan en gång per person, jag kollar IP numret.
* Man kan bara svara på frågan i detta inlägg.
* Imorgon, Tisdag, är det den sista dagen ni kan delta, rösterna räknas bara till 24.00.

Frågan:

Vad är mitt rekord i tid på att klippa och färga en kort herrklippning?

Gissa på nu!^^

Glad!

Nu har jag kommit hem och fått i mig en halv avokado, prova att salta avokado, blir super gott!
Idag har det varit en bra dag, har varit på bra humör och det var roligt att jobba hela dagen, dagen gick fort. Hoppas humöret håller i sig, kanske är det vårhumöret som är tillbaka:D

Ska steka lite kotletter och käka broccoli senare, men måste hinna med att sy lite på klännigen också:D

Videoklipp

Videoklipp där jag visar hur enkelt det är att få lockar.



Filmen blir så dålig när man laddar upp den så jag lägger upp ett foto också:

Videoklipp kommer imorgon

Har gjort en film, den kommer upp imorgon, tar tid att bli godkänd:S

Ja ska väl försöka sova nu, imöra bitti ska ja upp tidigare än vanligt, försöka fixa lamporna på bilen innan besiktningen kl 9.40, sen börjar ja jobba kl 10.00, tror jag var fullbokad, men bra är det, för då går dagen fortare:D vill hem fort och börja sy, klänningen är inte långt ifrån klar nu, får se om ja kommer använda den till fredagen kanske:D

Paranormal activity

Just nu håller jag på att laga mat, det blir moussaka, med pasta på Tobbes sida och potatis på min^^

Igår kollade ju jag och Tobbe med Lena, Christian och Elin på film hemma hos Lena och Chrisitan, vi hyrde Paranormal Activity, jag tyckte den var bra, och läskig:) Någon av er som sett den? vad tyckte ni, var den läskig?

62% rabatt på Gucci

Gucci by Gucci Eau de Parfum 30ml köper du nu för  245kr. Ord.Pris. 640kr. Ett enastående tillfälle! - lyko.se

Fy skäms på mig, va dålig jag är att skriva!

Herregud va svårt jag har haft att få till inlägg denna helg:S men jag ska försöka bättra mig, idag ska jag bara vara hemma så:) måste dammsuga och skura golven, inte kunnat gjort det på ett tag eftersom lexi har löpt, då är det ingen idé att göra fint för det blir ändå smutsigt direkt.

Tobbe ska börja såga ved ute också idag, det var jätte bra ved vi fick, det mesta var björk, det är lätt att klyva och brinner bra, och så var det mindre storlekar på stockarna, så det blir inte så mycket att klyva, mest såga. gött:)

Jag ska prova göra nånting med mitt hår idag också, får se om jag lägger in bilder eller nån film kanske... får se:)

veden har kommit

Nu har veden kommit, dem håller på och lastar av 20 kubik ved här på gården nu, så nu har vi allt att göra, fy f*n, hatar att hugga och stapla:( men vi måste göra det. Annars blir det ingen värme^^

Mina skor från Tyskland!

Åkte precis ner och hämtade mitt paket:D



Det var mina skor från Tyskland:D tog bara en vecka kanske att få hem dem, skit bra juh:D



Kostade bara runt 390:-

dålig uppdatering

Ursäkta för jätte dålig uppdatering, men datorn har varit jätte seg sen igårkväll, och jag orkade inte lägga ner ungefär 1 timme för ett inlägg^^

Vi har varit i örebro idag, och JA jag fixade sony ericsson xperia x10! Så glad! Dock får jag den kanske till onsda eller torsda, den är så läcker:D

Men usch va rädd jag blev när vi körde in till örebro, jag körde, och när bilen kom upp till 110 km/t började bilen skaka jätte mycket! Blev skit skraj, så vi svängde av och kollade vad det kunde vara, då har muttrarna på ena framdäcket skruvat upp sig själva :O så tobbe fick dra åt dem igen, fy fan, tänk om däcket hade ramlat av! Och sen fick tobbe köra resten, ja vågade inte, asläskigt juh:S

Fråga!

FRÅGA!

Hej, jag har några frågor och skulle vara väldigt glad om jag skulle kunna få några svar :)

1. Är det bra eller dåligt för håret att schamponera håret två gånger när man duschar?
2. Hur ofta borde man klippa sig?
3. Hur ofta kan man ta hårinpackningar?
4. Hur vet man att man har sköljt klart håret ifrån balsam?
5. Hur ser man hur mycket av håret som är slitet?

Skulle också säga att du har en väldigt intressant och fin blogg. Kram

SVAR:

1. Det är bra för håret, för under den första schamponeringen tar du bort att smuts och stylingrester som du har i håret, och under den andra schamponeringen uppfyller schampot dess syfte, till exempel volymschampo.

2. Det beror på vilken frisyr du har och hur mycket det slits. Ska du bevara en frisyr brukar man säga att man klipper sig mellan 5-6 veckor. Har du långt hår och kanske inte bryr dig om längden eller om du spara så kan det vara bra att klippa sig var tredje månad för att hålla det fräscht.

3. Ungefär 1-2 ggr i veckan är bra, om du inte har färgat hår, för då kan inpackningen dra ur färgen, då kanske det är bättre med varannan vecka om man inte måste använda hårinpackning för att håret är såpass törstigt.

4. Massera noga när du sköljer ur, och dra fingrarna genom längdena, så är det nästna säkert att du fått ur det mesta, sen gör det inte så himla mycket om man missar lite med att skölja ur allt balsam, om man inte lätt får fett hår vill säga. På sommaren när håret lätt blir torrt av solen brukar jag dra i lite balsam eller inpackning i längderna när håret är torrt, det kan behövas ibland:)

5. Om du håller i håret och har kammat det slätt, så ser man ganska lätt var det slitna börjar, det är ju lite mer frissigt och finns klyvna toppar där. Man kan också känna om man kammar med en tät kam var det tar i i topparna.

Ni får gärna fortsätta ställa frågor, jag svarar på allt, tycker det är jätte kul att kunna hjälpa er!

Besiktning

Sitter och väntar på min permanent nu. Den är klar om någon minut bara så ja slänger in ett snabbt inlägg här. Börjar bli kris med bilen, vi har helt glömt bort att dem ska besiktas och månaden är ju snart slut, och tiderna oxå hos bilprovningen. Så känner mig lite stressad för det. Men det får ja ta väg i när ja kommer hem. Måste skölja permanenten nu.

Hur löshår blir till

22.45 ikväll på SVT2 är det en dokumentär om löshår, det visar hela vägen från rakningen av håret till det att det säljs som löshår, det ska jag inte missa:)

hinner knappt

Som ja skrev igår så har jag mycket att göra idag, hinner nog inte uppdatera så mycket under dagen idag, men det kommer mer ikväll, och om ja hinner drar ja in något inlägg innan jag åker till gymmet:)

Stretcha

Fråga:
oh har då nå tips på några övningar? :o jag vill också bli vig! Hur länge åt gången kör ni? :)

Svar:
Jag är inge bra på just sådana övningar, men jag kom ihåg en övning på idrotten på skolan, kolla på bilden nedan som jag målade^^ (det är ingen s*x ställning, även om det ser ut så)

Man ligger på rygg, om du börjar med höger ben så ska du ha det vänstra nere på golvet, personen som hjälper dig ska sitta på benet så det inte kan lyftas, det högra benet ska personen sträcka upp så långt det går, och se till så att benet är rakt. Du pressar benet allt vad du kan mot personen och personen håller emot, som siffran 1 på bilden, benet ska inte tryckas så det blir lägre, utan det ska hålla samma position. Pressa några sekunder, sedan slappnar du av och personen trycker samtidigt benet närmare din kropp, som siffran 2 på bilden, men bara lite åt gången. Sen pressar du benet igen i några sekunder, och efter det trycker personen benet närmare din kropp, upprepa så tills det börjar göra för ont. Jag brukar bara hålla på i ungefär 5 minuter per dag, och jag lovar att det blir bättre dag för dag! Men var försiktiga i början. Och byt ben också givetvis^^

Body Balance

Hej, har precis käkat efter att ha kommit hem från ett Body Balance pass, det gick bättre den här gången:) Men det var också jobbigare, var någon ny ställning där man jobbade med benen, trodde jag skulle dö! haha, då var jag nog sämst av alla^^

Imorgon ska jag träna Body Pump, följer sedan med Lena hem till henne och käkar mat och duschar, sen ska jag vidare till salongen och sätta på löshår på en person, kanske måste ta ur det hon har i också och då tar det nog 3 timmar, ett riktigt jobb! Sen hem och städa lite, för sen kommer Tobbes syster Erika och hälsar på efter kl 8. så dagen är fullbokad! men jag får sovmorgon iallafall:D

Vill ha mobilen

På fredag ska jag dra med mig Tobbe till Örebro. Måste in till Tele2 butiken  och kolla på min drömmobil Sony Ericsson xperia x10. VILL HA VILL HA!!! Men har ju redan ett abonnemang i ett år till, men ska höra om jag kan köpa ut det kanske, pratade med en från Tele2 och det skulle gå på ungefär 1700:-, men när jag väl bestämt mig för en sak så kan jag inte vänta en sekund till. Och så är det nu... 1700 hit eller dit^^ VILL HA NYA MOBBEN^^
Ska även gå in på en tygaffär och kanske hitta nåt fynd:)

Ovig

Tobbe har börjat stretcha mina ben, vi började i söndas, så vi har bara gjort det i 2 dagar hittills, och jag märker redan skillnad! Förut kunde jag inte nudda marken med fingrarna utan att börja på knäna, ja jag är dyng stel! Men nu kan jag det, jag klarar nästan av att ha hela handflatorna i marken, vad fort det gick! Så vi ska fortsätta stretchingen så får vi se om jag kan gå ner i spagat en vacker dag:D

Läckra!

Snygga va? 399:- på Dinsko, dem går på reklamen nu så jag var tvungen att kolla upp dem.

Pumps

Vad tycker ni?

Jag provade att måla översta läppen skarpt, sedan målade jag längst in på underläppen och suddade ut, jag tyckte det var ganska snyggt.
Vad tycker ni?

Leggings

En massa leggings för bara 199:-, finns i massor av färger! Här är några:

GHDs Colour Collection


Världspremiär i dag! ghd lanserar Colour  Collection styler. Välj färg på din toppstyler. Förpackade i en stilren  box kommer varje limited edition styler från ?Colour Collection? med  följande exklusiva godsaker: * Högglansig ghd IV styler i din valda färg ?  skapar ett mångfald olika stilar från rakt och glansigt hår till  fantastiska lockar * En utsökt läcker svart box ? den snyggaste  förvaringen för din ghd IV styler och andra skönhetsattiraljer *  Värmeresistent förvaringsväska ? ger viktigt skydd för din ghd IV styler  Pris: 1999,-

Klicka på bilden för att komma til sidan

Balklänning till salu!

Jag ska sälja min älskade balklänning! Den är specialsydd för min kropp, men jag är en 34 ungefär och den är väl sydd för 160 cm lång person.
Tänkte ta typ 2000:- säg till om ni är inresserade!





Bort med TV:n

Jag ska försöka minska på TV-tittandet, ni som känner mig privat vet att jag har stora problem med dygnets 24 timmar, dem får mig att må så himla dåligt, och TV:n bara snor tiden hur fort som helst! Hädanefter ska jag bara titta på TV om det är något jag bara måste se, om jag ska kolla på en film, eller om jag verkligen inte har någonting annat att göra, vilket jag egentligen aldrig har.

Hur mycket tittar ni på TV om dagen?

Kvällens godis!

Detta blir kvällens godis, mumma!

Kycklinggryta med smak från Afrika.

Precis gjort mat, vi provade ett nytt recept idag, Kycklinggryta med smak från Afrika!



Resultatet:



Det blev jättegott!
Receptet:

Till 4 personer:
ca 500 g kycklingfilé
1 gul lök
1 eller 2 vitlöksklyftor
3-4 morötter
2-3 potatisar
1 liten purjo
1 paprika
1 mild röd spanskpepparfrukt (jag använde ingen)
3 msk olivolja
3 msk tomatpuré
1 hönsbuljongtärning
vatten
5 svartpepparkorn
2 lagerblad
1 bukett persilja/fryst persilja
salt
peppar

1. Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka löck och vitlöken (eller pressa). Skala och skär morötterna och potatisen i skivor. Ansa, skölj och skiva prujon. Dela, kärna ur och skär paprikan och epparfrukten i bitar.

2. Bryn kycklingen i oljan i en stor panna ca 10 minuter. Tillsätt lök, vitlök, morot, potatis, purjo, paprika och pepparfrukt och fräs ca 5 minuter, rör om då och då.

3. Tillsätt tomatpuré och smulad buljongtärning, rör om så allt blandas. Häll på vatten så att det nästan täcker. Lägg i svartpepparkorn, lagerblad och pirsilja. Koka upp och låt koka på ganska stark värme utan lock i ca 30 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja.

Maria Graaf! Vinnaren

MARIAS BLOGG!

Tack alla som röstade på min blogg!!!
Alltid kul att vinna något, som jag aldrig gör. Haha!
Ni som läser min blogg vet att jag skriver mycket om livets goda; god mat och träning!
Nya som gamla läsare är välkomna att läsa och ställa frågor om olika recept eller om hälsa.

Ni nya läsare som är nyfikna så är detta jag:
Jag är en glad 89:a som bodde i Storfors, Värmland innan jag träffade min kärlek och tog mitt pick och pack och flyttade till Göteborg med min hund, Buffy.
Min blogg handlar mycket om god mat, hunden Buffy och livets goda!
Min blogg startade som en dagbok för nära och kära men har stadigt växt och alla nya läsare är välkomna!
Tack för alla som röstade och fortsätt att läs min blogg!
Kram från Maria Graaf

Outfit

Planering framförd!
Vi ska grilla hemma hos Johan ikväll, skojj:D skulle sitta i en inglasad altan med infravärme tror ja, myyysigt.
Detta får bli kvällens Outfit!



Tights: Lindex 249:-
Skjorta: Vingåker 369:-
Skärp: Antingen Gina Tricot eller Ullared, kommer inte ihåg
Armband: Lindex

Lördaggöra...

Har duschat, knallar omkring här i morgonrock och städar lite, ska väl göra mig iordning när håret har torkat. Sen får vi se vad det blir ikväll, jag hoppas jag får möjlighet att öppna min Smirnoff Cosmopolitan^^
Tråkigt att vädret är som det är, ingen sol och typ storm ute...

Vad ska ni hitta på ikväll??

Veckans Blogg vinnare!

Veckans Blogg vinnare bleeev....



Maria Graaf!!
Grattis, du hade mest röster.
ska bara lägga till att en annan finalist fick fler röster, men den som röstade följde inte regeln att bara rösta en gång, så tyvärr!

Maria ska nu få skriva ett eget inlägg här i min blogg, håll er uppdaterade efter det!

Gör en Kissie!

Jag följer ju Kissies blogg, tycker den är så rolig^^ Och hon brukar ju jämt prata om att det är ju så Kissie style, att hon gör en Kissie, så nu tänkte jag göra en Kissie!
Hihi, satt i photoshop på den andra datorn, och gjorde om mig till en Kissie figur, snyggt va?^^ Alla Kissies bilder är ju retuscherade så:)




Sony ericsson xperia x10

Jag vill ha den här mobilen, men jag har fortfarande min gamla mobil på abonnemang i 1 år till:( Kan inte vänta så länge juh!

Nån som har denna mobil? Är den bra?

Klicka för att se nästa bild

Inköpt Cosmopolitan

Idag efter jobbet åkte jag först till Lindex och köpte ett par tights med nitar på för 249:-, och sedan gick jag in och köpte Cosmopolitan på systemet, den ska jag provsmaka på imorgon:D Hoppas den är god, den skulle vara söt stod det så då borde den vara god:)

Ingen photoshop för min del...

Å vad jag stör mig! Köpte ju denna bärbara jag har, för jag vill inte sitta i datarummet och skriva, då skulle jag ju aldrig se Tobbe eller Tv:n^^ Och jag kan inte lägga in mitt adobe photoshop, varför? Jo för att jag har Windows 7 på denna dator, jag gillar verkligen windows 7 och vill inte byta, mitt photoshop funkar bara på xp eller vista tror ja. Därför jag har så tråkiga bilder när jag laddar upp.. måste försöka hitta photoshop till min dator...:( svindyrt..
Här är en gammal bild på mig som jag gjort om i photoshop, då var jag mörkhårig:)

Ögonfransförlängning

Har lunch och kollar i den nya toupema belgal katalogen, det är en katalog med 64 sidor med löshår! Vill typ köpa allt;) såg att dem nu säljer ögonfransar och diverse. Dem har oxå kurser man kan gå för att kunna göra permanent ögonfransförlängning. Ska kanske prata med chefen lite om det för nu blev jag sugen:) någon som har prövat permanent ögonfransförlängning? Hur verkar det?

Internet på mobilen

Jag har märkt att jag sitter mer och mer på internet på mobilen, och det blir ju jätte dyrt! Så ska försöka ta tag i det och se om det finns nån bra tjänst för internetbruk på abonnemanget. Sen vill ja ha en telefon som är mer lämpad för internet oxå, gärna en touch mobil, glömt bort hur man stavar, ursäkta;) en rolig grej som hänt är att Tobbe fått jobb igen, i en månad iallafall, dem ringde från hans förra jobb igår. Nåja, nu ska ja vila lite i soffan innan min kund kommer.

Clash of the titans

Vill se "Clash of the titans" i 3D! Ska försöka få med mig Tobbe någon dag, kanske till helgen, får se om vi har tid:)

Smink för 5 kr!

Gå in på Smink.nu! Dem har 5-årsjubileum och säljer ut massa produkter för 5 kr! Sen finns det ju en massa annat billigt oxå, jag har beställt, här kan ni se vad jag beställde och hur mycket det kostade, bra köp va?:D

Produkter
1 x Läppstift Lizzie
  - Färg: Aztec
5.00 SEK
1 x Läppstift
  - Färg: P14
5.00 SEK
1 x Colour Cube
  - Variant: Shell B
5.00 SEK
1 x Kiss Me Lip Plumper W7 49.00 SEK
1 x Transparent Lipgloss 5.00 SEK
1 x Excite Lip Gloss
  - Färg: 03
10.00 SEK
1 x Nagellack Lizzie Chrome Nails
  - Färg: 03
10.00 SEK
1 x Nagellack Lizzie Chrome Nails
  - Färg: 06
10.00 SEK
1 x Nagellack Fransk Manikyr Lizzie
  - Färg: 04 - Basecoat
5.00 SEK


haha som ni ser är detta följden av mitt läppglansberoende^^

Jobbig dag...

Hemma efter en annorlunda dag på jobbet, ibland orkar man bara inte med människor, "speciella, krävande, egotrippande" människor, men det är ju det som är jobbigt med mitt yrke, det finns väldigt väldigt speciella personer.

Vill påminna er finalister om att idag är det sista dagen för er att få röster, alla röster som kommer in efter 24.00 inatt registreras inte:) Så lycka till igen, imorgon får ni svaret:D

Get the look

Så fin stil! Vill ha allt! ^^



Halens

Bartender utbildning

Vill du bli bartender? Då har ni världens chans här, infogar mitt mejl jag fick i inkorgen:


Fåtal platser kvar!! Sommarens roligaste sommarjobb och utbildning! Anmäl dig nu !
http://www.scandinavianbaracademy.com
erbjuder sommarens hetaste utbildningar med stora chanser till säsongsjobb,
nu med ett fåtal platser kvar.
Ta med dig en polare och gå utbildningen tillsammans och få 1000kr i rabatt.
Drömmer du också om att bli bartender? Nu har Du chansen!
 
Anmäl dig till utbildning i Europas partystad nummer ett, Ayia Napa, Cypern.
 
Vi erbjuder nu en 3 -veckors bartenderkurs på svenska, där centralt boende i Ayia Napa.
Lunch ingår under hela utbildningen.
Vi har valt att lägga kursen på 3 veckor eftersom det ger dig gott om tid till praktik och teori.
På så sätt kommer du att vara mer föreberedd när det är dags att ge dig ut i arbetslivet
Skicka in din intresseanmälan genom att klicka här
www.scandinavianbaracademy.com/?anmalan
Kursdatum:
Kurs 1.  17 maj - 6 juni     Fåtal platser kvar
Kurs 2.  14 juni- 4 juli        Fåtal platser Kvar
Kurs 3.  5  juli- 25juli         5 platser kvar
Kurs 4.  26 juli- 15aug      6 platser kvar
Vi ses bakom baren i sommar!
MVH
scandinavianbaracademy.com Crew
Info / Kontakt:+46707137795

Läppglans

Mmm har köpt vatten melon så man får bara lite mer vårkänsla;) tihi. Idag har ju vädret verkligen varit kanon! Blir så glad:D

Köpte ju Maxfactors nya läppglans, och snart är jag nog beroende, inte jsut för att den var så bra, men bara känslan av att ha läppglans på läpparna:) Vill fylla på hela tiden... det blir dyrt i längden det;) hehe

Vad är erat favorit läppglans?

Sommarklänningar

Söta sommarklänningar!

Finns HÄR!!!

Tränat, skönt:)

Åh vilket härligt väder det är ute, idag har den sista snöhögen smällt bort så nu är våran gård tom! Inge snö kvar, sköönt:)
Har precis käkat grillfilé och friterat, men köttet var skitäckligt, vet inte vad det var för kött, det var som gummi, jätte vidrigt:S

Annars idag har vi varit på banken, fixat med PPM, skaffat världsnaturkortet Mastercard. Bokat värdering av huset, och efter det bokade vi tid för kastrering för Natcho, om 2 veckor blir det knipps knipps:) hihi. Sen tränade vi också, och jag fick med mig Tobbe:D Körde ett bodypump pass och avslutade med en crosstrainer. Hoppas han får jätte mycket träningsvärk imorgon^^

Ska göra mig iordning nu, för vi ska åka och gratulera Tobbes minsta syster som fyller år idag.

Kvällsmat

Broccolin var ju slut här hemma:( så jag fick ta det jag hade, så här blev min kvällsmat idag:



Men det blev gott:)

Pension

Nu väntar jag på att Dating in the dark ska börja, och Desperate:)

Imorgon blir det möte på banken, ska prata pension:S Jo tack för pension... om man lever då vill säga^^ annars är det ju slöseri med pengar, tihi...

Hungri... ska försöka käka nåt, ska nog steka mig lite lax tror ja:)

Bestämt mig!

Jag har bestämt mig, jag ska beställa dessa från tyskland! Jag blev så himla kär i dem så jag kan inte låta bli! Dem kostar bara 398:- att få hem till dörren, sen hur lång tid det tar vet jag inte... men det är det värt att vänta på! Beställer nog när jag kommer hem idag:) Eller vad tycker ni, gör jag rätt i att köpa dessa skor?

Snygg kjol!

Fin kjol från Gina Tricot, kostar 299:-, den skulle kunna matcha min klänning som jag håller på att sy och dem ingick i samma kollektion, ni får se vad jag menar när klänningen är klar^^

Inbrott!!

Fy f*n, vi har haft inbrott i garaget inatt. Dem hade knipsat upp hänglåset och snott crossen. Det var det enda dem tog, inga nya dyra fälgar, inga slutsteg eller nåt annat värdefullt, så det var ju klart att dem visste att vi hade crossen där... Blir så arg! Så nu får vi ta in värdesakerna istället... J*vla idioter! Vad har dem för rätt att bryta sig in i mitt "revir" och ta mina saker? Försökte ju ringa polisen också men dem är ju alltid svåra att få tag på... vad ska man he dem till???
Grini....
Nåja, får väl vara glad att det var garaget och inte huset, för då hade jag mått dåligt, nu är jag bara besviken på hur folk är!

Finalisterna!

Här är de 5 finalisterna som jag lottade fram av Veckans Blogg Tävling!

Reglerna:
1: Ditt IP-nummer får bara rösta 1 gång!
2: Någon finalist får inte rösta på sig själv.
3: Skriv vilket nummer/namn du röstar på i kommentar.
4: Man kan bara rösta i det här inlägget.
5: Tävlingen avslutas på fredag, den 16/4

Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar.

FINALISTERNA!

Nr 1: Sophie July



Nr 2: Maria



Nr 3: Sandra



Nr 4: Amanda



Nr 5: Yrla

Så blev håret!

Så här blev håret! Det är väl ganska likt min hårfärg iallfall;)


Jobbar

Hej hej. Nu sitter jag på jobbet:) solen skiner och jag vill bara ut! Men hoppas ja får ta del av den när ja kommer hem runt halv 7. Har i löshåret idag oxå, färgade det ju i helgen, gjorde vita och ljusbruna slingor så då blev det bra. Lägger nog in en bild ikväll så får ni se:) just ja, ikväll ska jag ju oxå välja ut mina finalister på min tävling, det får ni inte missa! Vi görs ikväll då!

Hemma igen:D

Nu är jag hemma igen, hjälpte till hos svärföräldrarna i Svartå och sätta upp ett växthus, eller ja, jag hjälpte kanske till en halvtimme av flera flera timmar men^^

Att gå var inte alls jobbigt, först! Solen sken och det va jätte varmt, efter ungefär halva vägen började jag få ont i höfterna, sen fick jag ont i ryggen, sen fick jag ont i nacken (gick på vänster sida hela tiden, och kollade bara ner i vänster dike) och sen fick jag ont i knävecken, men fötterna kände jag ingenting i, kanske för att foppaskor är så bra! haha. Men nu när jag kommit hem känns det som att jag har någeltrång på varenda tå^^
Men då var jag 500 kr rikare eftersom jag slog vadet, det tog ungefär 2 timmar och 30 minuter, och jag gick 17550 steg!^^

Nu går jag!

Nu går jag!
Och jag har Lexi som skydd så ingen kidnappar mig längs vägen^^

Solen skiner!

Jag gick inget igår, sköt på det tills idag, eftersom det skulle vara fint väder idag, och jo tack, solen strålar och jag är jätte glad!:D Ska bli skönt att gå idag:)

Ska försöka hinna med att sy lite idag också på klänningen:)

Avatar

Nu ska jag och älsklingen titta på Avatar, ska käka popcorn och dricka coca cola, och bara mysa resten av kvällen.
Höppas ni också får en bra kväll!

Mycket kvar ändå

Tänkte uppdatera hur det går med min klänning, så här ser den ut just nu, och det är mycket kvar vill jag lova:)


Svårt att hitta rätt färg

Åh, försöker ju färga mitt löshår så det passar mitt hår, men nu när jag har beige kallt och slingat hår så är det jätte svårt! Mitt löshår är för guldigt, och jag lade på en silvertoning men då blev det för vitt istället, så nu har jag gått igenom alla mina färger här hemma, och har använt 6 olika färger på löshåret nu, hoppas jag hittar nån av dem färgerna som blir bra iallafall, vill ha löshår i nu, så trött på mitt korta hår:(

Maxfactor Lash Extension Effect recension.

Så, nu har jag provat min nya mascara som jag köpte igår, Maxfactor Lash Extension Effect.
Jag tyckte den gav bra längd, var lätt att applicera, men jag saknade lite mer volym! Här ser ni bilderna:

Före


Efter:


Men för att få mer volym tog jag min Maxfactor Masterpiece Max.
Då blev det så här:


Och så avslutade jag med Loréal Telescopic, en klar favorit som avslutning!
Blev så här:

Oh my!

Oj vilka otroliga skor jag har hittat! Helt underbara, blev totalt förälskad i dessa!








Priserna ligger mellan 11 till 30 EURO, och det fanns hur mycket fint som helst! Kunde inte lägga upp alla fina skor, fanns för mycket...

Blåser ju!

Nu har jag gått upp, satt in linserna och ska försöka käka lite frukost (hata). Ska ju gå till Svartå idag, den enda dagen på veckan som det typ blåser storm ute, så himla typiskt... men så är det ju i livet, här får ni lite exempel:
Har du inte sett en polisbil på några månader? Ta av dig bältet så ser du dem!
Vill du ha regn? Glöm paraplyet hemma istället för att ta med det som du alltid annars gör^^
Har du aldrig sett en lapplisa? Strunta i att betala p-platsen nån minut så ser du dem!
Är det inte typiskt att det jämt är så? Och varför är det så? Även om man gör detta, och hoppas att det inte kommer hända, så vet man att det kommer hända! Jag tycker det är jätte konstigt... Är vi riktigt otursamma vi människor?

Köpte ju foppaskor igår som jag ska gå i idag:)

Missa inte Veckans Blogg Tävling i inlägget nedan!

Veckans blogg!!

Jag tänkte prova det som många andra bloggare har, Veckans Blogg Tävling!

Så var med och tävla i min tävling vettja! Skriv bara i en kommentar att du vill vara med i tävlingen, så väljer jag ut slumpmässigt sen 5 eller 10 stycken (beroende på hur många som anmäler sig), och tänk på att jag drar då lott, så det har inget med att göra vilken blogg jag tycker är mest intressant! Det får era läsare välja sen bland finalisterna som blir.
Sen får ni skaffa röster från era läsare, och den som helt enkelt får mest röster vinner tävlingen och får skriva ett valfritt inlägg på min blogg.
Så var med och få möjlighet till fler läsare!

Om denna tävling visar sig ha stort intresse kanske jag nån gång lägger till ett föremål som pris, och eftersom jag är frisör vad vore inte bättre än en hårvårdsprodukt?? Så vill ni ha möjlighet att vara med i en Veckans Blogg Tävling längre fram här i min blogg, och samtidigt ha möjlighet att vinna en produkt, se då till att denna tävling blir populär^^



Jag väljer ut finalister den 12/4 och tävlingen avslutas om en vecka, den 16/4

Lycka till!

Gooodis

Öppnade precis Euroshoppers Kids Mix godispåse, och jag tror jag fick tag på den färskaste av dem alla! Gud vad gott godis, jätte färsk vingummi, smälter nästan i munnen:) mumma...
Till det dricker jag självklart Coca Cola, f*n beroende snart! tihi.

Laddar gör jag också inför min 1,5 mils långa promenad imorgon, med hälar som mina måste man ladda, frågan är hur mycket man är redo att ha sönder hälarna för 500 spänn:S

Maxfactor Lash Extension Effect

Idag köpte jag Maxfactors Lash Extension Effect mascara, ska prova den imorgon på nytvättade fransar, lägger in en bild så får ni se:)
Den kostar 98:- på H&M just nu.

Paris Hiltons nya parfym!

Jag använder Paris Hiltons parfym "Can Can" Jag älskar den! Och nu har det kommit ut en ny parfym, "Siren", den måste jag smella på!! hihi.
Köper man parfymen HÄR!!!! så får man med en snygg guldfärgad väska från Paris Hilton helt utan extra kostnad.

Cosmopolitan

Smirnoff har ju kommit ut med en färdig blandad COSMOPOLITAN vodka! Det måste jag prova någon gång, gud vad skönt att slippa blanda, bara att svepa;)



Någon som provat??

Check it out

Ni kan ju kika in HÄR!!! och säga vad ni tycker om sådana sidor?? Är det något ni skulle vilja prova på??

Dålig dag

Så nu har jag kommit hem:) Jobbig dag idag på jobbet, det var en sån här dag som jag bara kände att jag pallar inte att jobba, kanske för att jag har varit ledig en vecka, alltid lika svårt att komma igång igen. Men skönt att det är sista dagen imorgon, håller ju på att sy klänningen och det är typ det enda jag vill göra nu^^ men det är just tiden...  den finns inte....

Och deklarationen var inge bra heller, ska betala tillbaka 6000:-, jaha?? Jag har betalat all skatt som jag ska, min chef har dragit rätt skatt liksom, vad kan det då vara? Det är inge med huset heller för jag och Tobbe betalar lika mycket, så måste ta kontakt med skatteverket och se vad det är de tycker jag inte betalat in...

Hoppas dagen imorgon blir bättre... dålig hårdag hade jag oxå! Allt blev fel idag:(

De rätta skorna?

Kanske ska köpa dessa skor för pengarna jag kommer intjäna av att gå 1,5 mil??
Vill ha ett par klackskor som jag kan använda varje dag, inga partyskor alltså, vad tycker ni om dessa till det?


Eller kanske dem här:

Färga löshåret

Måste färga mitt löshår så det passar min nya hårfärg, mitt är alldeles för guldigt nu, vill börja använda mitt löshår, och slippa det här fjösiga håret jag har! ^^

Clip-on Set, Äkta hår, Ljus Blondmix

Maxfactors nya lipgloss

Jag ska införskaffa mig denna nya läppglans, Maxfactor Vibrant Curve Effect Lip Gloss, jätte läckra färger! Får se om jag hinner köpa dem på fredag kanske:)

Max Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss

Någon som provat denna? 

4 km senare

Jag, Tobbe och Lexi har varit ute och gått, vi skulle jogga tänkte vi, men jag stod inte ut så vi gick^^ Gick väl ungefär 4 km, och vädret var jätte skönt:)
Jag sa till Tobbe att jag skulle kunna gå hur långt som helst, jag älskar att gå, så då ville han slå vad som vanligt:) Till helgen ska jag hem till hans föräldrar, från Degerfor till Svartå, det är ungefär 1,5 mil, och för det ska jag få 500 spänn, LÄTT! Haha, för dem pengarna ska jag köpa mig ett par skor:) Så då vet ni vad jag kommer göra till helgen, tippar på att det tar ca 2 timmar, eller vad tror ni? Och typiskt är väl att jag fick skavsår idag på hälarna, så jag ska köpa mig foppaskor på freda så ska jag gå i dem:) Och jag tar med mig Lexi också, så ingen kidnappar mig på vägen:)

En klänning

Som vanligt får ni följa med i mina projekt;) Här har vi en klänning som jag började på igår, hur den kommer se ut får ni se när den är klar! hihi.

Vision visning

Oj vad dålig uppdatering det blev igår, men jag har mina anledningar! Först så ockupperade Tobbe internet och datorn i typ 5 timmar, stackarn skulle försöka skriva ett CV, hihi. Sen gjorde jag mat, och efter det började jag sy lite. Sen  åkte jag iväg på Body Balance, och på kvällen satt vi och tittade på tv med Kim. Så jag hann helt enkelt inte. Och Body Balance var ganska kul, men svårt! Och mycket jobbigare än vad jag trodde, blev helt skakig ändå, haha. Och gud vad stel jag är, vill verkligen bli lite mer vig:)

Idag är det min sista lediga dag denna vecka, och ikväll ska jag på en inspirationsvisning i kristinehamn med Vision. Roligt:)

Body Balance

Sitter och kollar på Åsa Nisse nu, haha så bra!^^

Idag ska jag försöka börja sy lite på en klänning, och ikväll ska jag rtäna Body Balance, så får vi se hur det är:)


66 % på Gucci!

Oj oj oj, nu är det 66% rabatt på Gucci by Gucci för er som gillar den!
Gå in HÄR!!!! för att komma till sidan.

66% Rabatt på Gucci - lyko.se

Åker snart.

Godmorgon!
Nu ska jag sätta på det sista av sminket och blåsa håret, försöka få i mig lite frukost (som jag hatar) och sen ska vi åka till Filipstad. Ska först hälsa på pappa lite, sen åker vi och hälsar på mamma.

Vaknade imorse, rullgardinen var nerdragen som alla nätter, och jag började tänka att gud vad skönt, idag kan vi nog sitta ute hemma hos pappa, kliver upp och går ut ur sovrummet, snöflingor stora som femkroningar faller ner! Grrr va arg jag blev, men det är väl så det är i April, alla årstider i en månad...
Vill ha bestående vår nu!

Ny klänning på G!

Har precis skissat en klänning som jag ska sy, så nu kliar det lite i fingrarna, men jag ska nog inte börja nu, för då kommer jag inte kunna sluta och det kommer bli en sen natt.. eller ska jag?? hm.. det återstår att se, inte bestämt mig ännu.

Imorgon blir det middag hemma hos mamma i Filipstad, och jag ska få träffa min lillebrors flickvän för första gången, stor min lillebror har blivit;) tihi.

Ledig tills torsdag oxå:) Njuter^^

Studenten...

Det börjar närma sig studenten för er -91:or, och tänkte tipsa er om lite fina klänningar!
Klicka HÄR!! för att komma till sidan.

Jag vann!

Jag vann veckans-blogg tävling hos http://mayha.blogg.se/!

Tack alla ni som röstade på mig! Som tack får ni vara med i inlägget här:

http://mariagraaf.blogg.se/: En blogg om mat, hälsa, träning och recept.

http://peeachy.blogg.se/: En blogg om Alexandras liv, allmänt och personligt.

http://peetran.blogg.se/: En blogg om Petras liv, hennes egna ord och tankar.

http://ishaake.blogg.se/: En blogg om Katrins liv.

http://gabriellawikstrom.blogg.se/: En blogg om Gabriellas liv.

http://mammah.bloggplatsen.se/: En blogg om Hanneles liv som mamma och lite till.

http://nattstad.se/emmalahti: En blogg om Emmas liv, shopping, och lite mer.

Tack alla igen!
Har jag skrivit något fel, meddela mig så ändrar jag på det!

Svar från frågestunden!

Hej alla, här är svaren från frågestunden, blev inte så många frågor, men jag lovade er svar;)

Hej! har hört att man kan använda silverschampoo i brunt hår också. Stämmer det?

Svar: Visst kan man det, men så stor effekt gör det ju inte, silverschampo eliminerar ju gula toner, och så länge du inte har några gula/oranga toner i ditt bruna hår så hjälper det inte till så mycket.

Helu! Jag undrar hur man får luggen fluffig och fin, Medans man har två flätor? (:

Svar: Hoppas jag har förstått rätt, du vill ha två flätor på sidan (hela håret) och sen vill du puffa till luggen? Om jag förstår fel så säg till! För att få luggen fluffig och fin så bör den vara uppklippt, annars blir den för tung. Sen kan man antingen rulla upp luggen på spolar eller blåsa med en rundborste lite, sen är det bara att lyfta på luggen och spraya hårspray:)

skulle du inte kunna visa hur man sotar ögonen på snyggaste sättet? :)

Svar: Synd att du var anonym annars hade jag frågat dig vilken sotning DU tycker är snyggast, jag tycker min sotning är skit snygg:)


Vad ska jag köpa för färg till mitt löshår?

Svar: Detta är min kompis som frågat, så jag vet vad hon har för färg på sitt hår:) Du ska välja nån med mörkhetsläget 6, vissa färger kan heta t.ex. 6.3, och det är den första siffran du ska gå efter, men kom ihåg att detta bara gäller vissa märken. Du ska ha någon varm brun färg, dem kan nog heta chokladbrun. Och kom ihåg att köpa en röd färg också som du spär ut i vatten, bara färgen ska spädas ut, inte väteperoxiden som följer med! Kladda in hela håret i den röda utspäda färgen och torka sedan håret, sen kan du färga in din bruna färg:)

Bilder från Hoffmaestro kvällen!

Här kommer lite bilder från i torsdas, har ju inte lagt upp några ännu!

Sminkningen jag gjorde:


Min outfit (frisyren var inte fixad där):


Övriga bilder:

Rösta på mig!

Blir jätte tacksam om ni vill rösta på mig som veckans blogg, gå in här och rösta, jag är nummer 2: RÖSTA HÄR!

Skriv sedan till mig om ni röstat, då kollar jag upp så det stämmer och så lägger jag in er bloggadress på min blogg här i ett inlägg, så får ni som tack mer läsare!

Blir jätte glad om ni hjälper mig med detta;)

Bakis

Hej, ursäkta så hemskt mycket för dålig uppdatering, men låg å var bakful hela dagen idag så jag har inte orkat:(
Kvällen va rolig, vi hade först en överraskningsfest för Petra, hon fyller snart år, vi käka gott och sjöng lite kareoke, sen åkte vi till statt, och det var verkligen fullsmockat! gillar inte när det är för mycket folk, så jag hade inte så värst roligt... och på dansgolvet fick man inte plats. Hoffmaestro var ju bra iallfall:)
Sen kom min babe och hämtade mig, köpte pizza på vägen hem, alltid lika gott med flötmat när man är påverkad;)

Glöm inte frågestunden längre ner!!

Party party!

Sitter hemma hos Lenis nu, hon gör sig iordning å jag dricker första cidern;) Blev en Bacardi Mango:) ganska god..

Tänkte ju lägga in en bild på min outfit hemma förut, men jag hann inte:( Så ni får stå ut tills imöra:)

Nu vet ja vilket band som skulle spela ikväll på statt, det är Huffmaestro tror ja de hette... hata mig inte för eventuellt stavfel!

Hörs imöra:)

frulle!

Mörn mörn!
Sitter i kläderna och morgonrocken, käkar frulle framför Vakna med the voice. Det är bara 17 grader här hemma, så är lite småfrusen, vi eldade aldrig igår, och då blir det så här!

Sprayade mig ju igår, och det ser jätte bra ut på kroppen och i ansiktet, men händerna! Dem blev mörkast, haha. Så jag har skrubbat och peelat så det gör ont i skinnet, men lite bättre blev det:)

idag på jobbet har jag bara 4 klippningar och en färg, skönt, inte så hektiskt, som det var i tisdas, då klippte jag 11 stycken, ganska många, men vanligtvis klipper jag 16!! stycken per dag, det blir några personer per år haha.

Vi hörs senare idag.

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0