Färga löshåret

Måste färga mitt löshår så det passar min nya hårfärg, mitt är alldeles för guldigt nu, vill börja använda mitt löshår, och slippa det här fjösiga håret jag har! ^^

Clip-on Set, Äkta hår, Ljus Blondmix



Kommentarer
Sarah

Hej:) Jag funderar på att skaffa löshår men jag har några frågor.



Mitt hår ändrar sig i färg jättemycket, det kan va annorlunda från vecka till vecka;S och nu till sommaren så blir det ganska ljust. Så jag undrar hur jag ska göra så att det inte ska se oäkta ut?



Vilket löshår tycker du är det bästa/skonsammaste för håret? Tex clip on mm



Vilken sida tycker du man ska beställa ifrån?



Verkligen jätte tacksam för svar! Hoppas du har det bra :)

2010-04-08 @ 20:22:12
Emma StarLeaf

SVAR TILL SARAH!

Synd att du inte skrev någon kontaktinformation, för då kunde jag ju nå dig;) så hoppas du läser detta.

Det är ju dyrt med löshår, och du har nog ignen lust att köpa två olika färger att variera mellan kan jag tänka mig^^ Det finns ju löshår som är slingat, så att det lättare smälter in, annars tycker jag att det är snyggaste om löshåret iallafall är mörkare än ditt, eftersom löshåret blir som ditt underhår.

Antar att du är mörkhårig, det finns ju inpackningar med färgpigment i, du skulle ju kunna förbättra din färg med en sådan, så håller sig färgen mer jämn under året.

Jag tycker att www.tajmahal.se är ett bra ställe att beställa hår ifrån, dem har bra priser och bra kvalité, annars finns det ju MASSOR med sidor där man kan beställa löshår ifrån, men från tajmahal har jag beställt flera ggr och det funkar kanon!

Skonsammast är ju clip on, som du tar ut varje kväll, annars kan man ju bara sätta i hår, och det är ganska dyrt på salonger, men om du skulle göra det så är keratinvax slingor bäst, sitter längst och är skonsammast, men det är rent utsagt svindyrt:S hoppas du läser detta svar;)

2010-04-08 @ 20:50:51
URL: http://emmastarleaf.blogg.se/
Sarah

Tack så mycket! :) Men kan man platta och locka löshåret? Och kan man ha uppsatt utan att det syns ? :P

2010-04-08 @ 21:05:47
Emma StarLeaf

SVART TILL SARAH:

Svarar här igen:)

Ja du kan färga och platta löshåret OM du köper äkta hår, det bästa håret heter REMY hår, och det brukar alltid stå vad det är för hår, men se till så det är 100% äkta. Om du ska sätta upp håret, se till att när du sätter på löshåret, lämna dina ansatser fria, alltså sätt tränset kanske 2 cm in från ansatserna så du ahr ditt egna hår att dölja löshåret med, hoppas du förstod:)

2010-04-08 @ 21:11:22
URL: http://emmastarleaf.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0