Härlig dag

Vilken skön dag det är idag, så skönt när det inte är så himla hög temperatur;) blir å åka till sjön sen när tobbe kommit hem så lexi får bada:)
Har bröd på jäsning oxå, så tobbe får även njuta av nybakat när han kommer hem;)

För er som inte hört så har jag fått svar på röntgen, jag hade normala mått så vanlig förlossning ska gå bra, sen vet man ju aldrig vad som händer eller hur allt slutar, men hoppas på en normal och komplikationsfri förlossning.
Men bebis gillar å bo i magen, inga tecken på att h*n vill ut:/

Enligt min beräkning är jag i vecka 40 nu, barnmorskan som gjorde ultraljudet ansåg att jag är i vecka 39. Så på tisdag har jag mitt bf datum, om det nu stämmer. Eftersom de inte vet vilket som är rätt så blir det en extra koll när jag gått över en vecka, jag kan ju ha gått över 2 veckor egentligen då. Så får se hur det blir. Vill inte bli igångsatt:( hört att värkarna är kraftigare då, usch, räcker väl med de som är, hehe.

Riktigt jobbigt nu med magen, kvällarna är värst, då bebis vaknar runt 8 och håller igång till ca 10-11!! Kan inte vara normalt att härja så mycket som min gör:/ ni skulle se magen hur den skvalpar omkring! Å ont som satan gör det! Inre blåmärken överallt, kluckar på revbenen när den sparkar där, och de där nerverna den kommer åt! Får kramper i ljumskarna och bak på skinkorna som strålar ner i låren, aj aj:( bara längtar efter att få känna värkar nu! Hehe kommer väl ångra mig sen, men vill bara ha en bebis nu, och min kropp ifred;) kom ut nu!

Köpte skötbord i söndags! Va inne på Ikea, tänkte ha ett ihopvikbart, men den har fortfarande inte kommit in, så funderade på en uppvikbar på toan, men den såg helt B ut! Så vi åkte till barnens hus, där hittade vi en rejäl en, ord.pris 4500 men vi fick den för 999!! Det var den sista och det var ju visningsexemplaret men det var inga fel på den. Sen kan man bygga om den oxå om man vill, å göra om det till ett skrivbord. Så vi tog den;) fast den får ju va i datarummet, går å rulla den till toan om man vill, om man nu skulle behöva vatten. Datarummet får väl bli ett babyrum redan nu;)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:


RSS 2.0