Lip plumpers

VR testar: Lip plumpers

Smink.  publicerad  2010-2-18

Finns fylligare läppar verkligen på tub? VR testar 7 lip plumpers, som alla ska ge en omedelbart fylligare effekt. Vilken ger det bästa plutet?

 

av Thérese Hallberg

Luktar mums!

Oriflame Maxi lipgloss, 120 kr. 

Om produkten: Gloss som ska ge fylligare läppar inom en minut.
Så tyckte vi: Läpparna känns kanske lite större men det är absolut inget som syns. Däremot blir läpparna rödare. Som lip plumper är den ganska värdelös, men den fungerar utmärkt som lipgloss. Läpparna blir väldigt mjuka och de håller sig så i flera timmar. Dessutom luktar glosset jättegott. 
Betyg: 2 av 5

 

Budgetkap

L’oréal Glam shime 6h volumizer, 129 kr.

Om produkten: Gloss som ska ge plutiga läppar i upp till sex timmar. 
Så tyckte vi: Glosset måste innehålla menthol, för det känns nästan som om man har smort in läpparna med munvatten. Inte en helt obehaglig känsla, dock. Läpparna känns lite större men framför allt sitter glosset fint genom både kaffe och fika. Budgetkap!
Betyg: 4 av 5

 

Plutet uteblir

Dermaglow Instant lip gloss plumper, cirka 495 kr.   

Om produkten: Ska ge 40 procent större läppar utan att kännas stickande.
Så tyckte vi: Glosset är svagt rosa med lite skimmer i. Några sekunder efter applicering börjar läpparna att pirra, men det känns aldrig obehagligt, snarare lite mysigt. Pirret försvinner efter någon minut. Glosset luktar, men ändå inte för starkt och torkar rätt snabbt in. Någon plumpande effekt kommer aldrig. Glosset får godkänt som läppglans, men underkänt som lip plumper. Det enda som händer med läpparna är att de får lite glans.
Betyg: 2 av 5

 

Kanelbomb

Wet’n wild Max volume lipgloss 59 kr. 

Om produkten: Gloss som ska ge fylligare läppar inom en minut.
Så tyckte vi: Luktar starkt av kanel och det sticker lite i läpparna. Efter några minuter känns läpparna lite plutigare och har en fin glans. Men doften är alldeles för stark, utan den hade betyget blivit högre.
Betyg: 3 av 5

 

6. Bra som läppglans

Aquolina Pink sugar sweet volumizing lip gloss, 165 kr/eleven.se.  

Om produkten: Gloss berikat med chilipeppar för omedelbar pluteffekt.
Så tyckte vi: Glosset luktar underbart, blir ofärgat på läpparna men tillför en vacker glans. Det börjar sticka efter några sekunder men inte alls särskilt mycket. Blodet rusar dock till läpparna, av reaktionen, vilket ger dem en naturligt mörkare färg men man märker inte av någon direkt plumping. Plus för att glanset är mjukgörande och inte alls uttorkande som många andra. Som vanligt läppglans är det en bra produkt, som plumper – nix.
Betyg: 2 av 5

 

Bäst i test!

City lips Advanced formula lip plumper, 485 kr.   

Om produkten: Gloss som ska ge fylligare läppar på tio minuter.
Så tyckte vi: Produkten lägger sig fint på läpparna och ger en härlig glans. Efter någon minut börjar det sticka i läpparna men det är en känsla som är överkomlig – läpparna är nämligen otroligt fylliga och håller sig i flera timmar. Dyr produkt men vill du ha fylliga läppar är det väl spenderade pengar.
Betyg: 4 av 5

 

Dålig plumper

Isadora Pump ’n plump gloss xxl, 169 kr.   

Om produkten: Gloss med mikrokollagen för volym utan irritation.
Så tyckte vi: Det här är ett väldigt bra läppglans, ett av de bättre faktiskt! Perfekt glans, göttig smak och fin ljusrosa naturell färg. Men plumping? Hell no. Sticks eller känns inget alls vilket i och för sig är bra, men inte heller ger den någon som helst effekt på läpparnas storlek eller form. Grym som läppglans, värdelös som plumper med andra ord.
Betyg: 2 av 5



Kommentarer
eee

det är olika ! :) jag brukar sitta 1.5 - 2 timmar per dag.

2010-02-18 @ 21:14:10
URL: http://tiotusensoldater.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0