Citrin!

Tack Rebecka som skrev att mitt halsband troligen var en Citrin. När jag berättade det för Tobbe så mindes han att det var en Citrin från brasilien!

 

Citrinen är en järnhaltig kvarts. Den gula färgen sägs bero på att den har varit utsatt för mycket höga temperaturer. Citrinen kallas för en examenssten eftersom den lämpar sig förträffligt bra för "examenssituationer". Stenen har en stark inverkan på andningen. Den är också bra vid avvänjning från cigarretter, mat, piller etc. Citrinen arbetar bra tillsammans med navelchakrat, som hänger samman med livslust, glädje och kreativitet, och med solar plexus-chakrat, som står för vår förmåga till urskillning, så att vi bara drar till oss det vi har användning för.
Citrinen kallas ibland för glädjesten. Den befrämjar förmågan att vara realistisk, så att man inte tyngs av begränsningar utan kan komma vidare och se det verkligt positiva i stället för det som är skapat av negativa tankar. Citrinen lär oss att glädjen finns inne i oss själva. Om du arbetar med omprogrammering av gamla mönster samt med affirmationer och förnyelse kan den vara till stor hjälp.




Kommentarer
when u least expect...

Fin blogg! :)

2010-07-25 @ 17:59:25
URL: http://sophielarssoon.blogg.se/
when u least expect...

tack så mycket :D



allt bra?

2010-07-25 @ 20:04:14
URL: http://sophielarssoon.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0