Bestämt mig

Från mitt velande både hit och dit, så har jag nu bestämt mig, jag ska klippa av mig håret när det är dags att ta ur löshåret! Jag är redo:)
Ska fråga min sötis Lena som också är frisör, om hon vill fixa mig, hon är så duktig! Blir alltid nöjd när hon fixar mitt hår:) Men när det blir vet jag inte riktigt ännu, om en månad kanske??

A short brown straight coloured flicked bob hairstyle by Royston BlytheA short blonde straight spikey choppy hairstyle by BurlesqueA short blonde straight spikey coloured shaved hairstyle by Hooker & YoungA short blonde straight spikey hairstyle by RushA short blonde straight coloured hairstyle by Room: 97A short black straight spikey hairstyle by Hype CoiffureA short blonde straight coloured hairstyle by Royston Blythe



Kommentarer
MADDES

Hur mår du idag? :)

2010-09-22 @ 16:42:13
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Mia -Livet i Göteborg

You go girl!!

2010-09-22 @ 17:59:56
URL: http://mariagraaf.blogg.se/
jonna

du är ju frisör, jag går bara i sjuan men har nästan bestämt miga tt jag vill gå hantverkar linjen och bli frisör.

men jag känner några som jobbar som frisör och dem säger att man får väldigt ont i kroppen av det, jag har problem med mina handleder fast just nu bryr jag mig inte om det. men får man mycket ont i handlederna och i kroppen? ;)

2010-09-22 @ 18:10:20
liindblaads

jaa de e de :) vad händer ikv ?

tack för att du e med i dagens blogg

drar en vinnare ikv :)



//liindblaads

2010-09-22 @ 19:24:28
URL: http://liindblaads.blogg.se/
josephine

sv: okej :P vad gör dudå?

2010-09-23 @ 07:38:35
URL: http://stjupid.blogg.se/
Sofia

hej, jag sitter o funderar på att klippa mig och ser de snygga frisyrerna här på din blogg! har själv kort, platt och för tillfället väldigt tråkigt hår så nu vill jag göra något annorlunda, roligt som ger håret lite liv ;) jag fastnade lite för frisyren på bild 3. Jag tycker dina frisyrtips är sjukt bra, dem där du förklarar vad man ska säga till frisören, hur man stylar det osv. har du några sådana tips till frisyr 3 och vill dela med dig av dem hade jag blivit super glad (: tack på förhand! Mvh Sofia

2010-12-26 @ 00:05:32
URL: http://astoryofsofia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0