Bättre nu:)

Sorry har inte orkat skiva något här, har jobbat och när jag kommit hem har jag mått så dåligt av förkylningen så jag har typ dött i soffan varje kväll^^ Men idag känns det mycket bättre, är på bättringsvägen nu:)

Så ikväll blir det att käka tacos och kolla på film med Lena och Christian:)



Vissa ger sig visst aldrig:( Men ibland är det bättre att bara glömma och gå vidare!





Kommentarer
Anonym

Jo då Emma,, jag ger mej visst, men eftersom vissa ringt facket i tid o otid så anser jag att det kan även jag gör o fråga vad som gäller. När ett flertal kunder kommer o berättar att dom blivit uppringda så tycker jag nog att man kan visa att man vet om vad som försigår. Etik o moral är ganska bra regler som man kan försöka följa.

Och som påpekats flera gånger förut så ska ju rätt vara rätt, och när de gäller fackliga avtal så ska man ju även läsa skyldigheterna inte bara rättigheterna o föja dem eller hur?

Men "skit" samma,, jag gillar att läsa din blogg den är kul ,det är roligt att följa alla dina projekt, det enda som är tråkigt är att du tydligen mått så dåligt men inget sagt+dom små pikar som lagts in o är riktade mot mej, du kunde ju säga de rakt till mej i stället.Dina sista ord innan du gick från jobbet var ju (citat) Du vill alla så väl.

Dom upplever jag som väldigt falska när man läser dom små kommentarer som du flikat in när du skriver.

Och om jag skulle åka förbi o de har jag gjort så är det INTE för att vara nyfiken på er . Jag har bekanta som bor där i området b.l.a Mor o Fars gamla vänner och till dom brukar jag vara ibland. Då tycker jag nog inte att jag ska behöva ändra åkvägen bara för att ni finns där,,eller hur?.

Så när de gäller det så kan ni lägga ner spekulationerna om varför jag ibland kan synas där.

Så jag hoppas att du slutar skriva små riktade pikar, om du tycker något är fel så har jag ju en telefon som går att ringa till istället.

Du ska veta att jag önskar dej allt bra framöver både du som privatperson o som egenföretagare, och jag MENAR det.Det är ingen klycha som jag bara hasplar ur mej,,,Kram Agnetha.

2011-05-07 @ 08:50:52
agnetha

jo då Emma,, jag ger mej visst.

Men det är ju inte bara vissa som har rättigheter , även jag har det, och att ringa facket är en rättigheterna. Det har ringts till dom i tid o otid så jag tyckte att även jag kunde ringa o fråga om vissa saker är ok.. bla att ringa till kunder,,

Det är nu flera som kommit o talat om att dom blivit uppringda.(ännu ingen som sagt att du gjort det) Ok,, jag äger inte kunderna men enligt fackavtalet så gör man INTE så.Man skriver inte av namn o tel ur block o kartotek. Det har ju påpekats många gånger att rätt ska ju vara rätt.Går man på den linjen så ska man ju följa den hela vägen ut.

Jag läser din blogg o tycker att de är jättekul att följa alla dina projekt,, meeen de finns några grejer som inte är så kul o de är alla små riktade pikar,, varför lyfter du inte luren o ringer upp mej istället. Det skulle vara mycket bättre för är det något som jag avskyr här i livet så är det falskhet.. O tråkigt nog så upplever jag dina sista ord innan du lämnade jobbet som sådant,,Citat: Du är så snäll o vill alla väl.....du skulle inte sagt så när du inte menade det då hade det varit bättre att du gått vidare på din tysta linje. För av allt jag läst så har du ju mått så himla dåligt,,och jag kan ju undra varför och varför du inget sagt till mej, det var ju trots allt jag som var din chef inte Lotta.. och vad skulle ha hänt om du pratat med mej????

Gillar heller inte när man vrider på sanningen.

Det är heller inte speciellt kul att höra allt skit som ventilerats i fikarummet när inte jag varit där,,många öron finns vet du och allt kommer fram förr eller senare. I och med det har jag inte på något vis sagt att jag är felfri, men , men ,,

För att göra slut på spekulationer om varför jag åker förbi eran salong ibland så är det inte av nyfikenhet,, jag har bekanta som bor i området, b.la, Mor o Fars bästa vänner + några av mammas vänninor som jag bruka hälsa på ibland o jag tycker inte att jag ska behöva ändra åkväg bara för att ni finns där eller hur??

Men "skit" samma,, jag tänker fortsätta att läsa din blogg, det är kul att se alla dina projekt o att du trivs. Och jag önskar dej verkligen allt bra både privat o som egenföretagare, O de e ingen klycha som jag hasplar ur mej jag MENAR det jag säger o jag står för vad jag säger och sagt. Hoppas att du kan bli en så rak person så att du i fortsättningen vänder dej rakt till den person saken gäller,, och inte till "runtomfolk" det vinner du på i längden.. Ta väl hand om dej,, kram Agnetha

2011-05-07 @ 10:26:02
Agnetha

Förlåt,,, det blev två brev med ungefär samma innehåll,, Som du vet så är jag inget datasnille

2011-05-07 @ 10:30:43
madde hane

snälla Agneta bergman lägg ner! De blir patetiskt!



Emmma får skriva precis vad hon vill på sin blogg, sen om du tar åt dej är ju ditt problem!

2011-05-07 @ 14:57:30
agnetha

Ja visst Madde ,,jag HAR lagt ner just därför gjorde jag inlägget. Det har varit såååå himla mycket prat o fjant så jag tyckte att jag kunde svara, för att få ett slut på allt. Har verkligen inte varit kul.

Håller med dej visst får Emma skriva precis vad hon vill,, men skriver man så får man ju räkna med att svar kan ges.

Jag tycker överhuvudtaget inte att man ska hålla på o skriva om vad som hellst eller om vem som hellst utan att man först haft en dialog med den eller om det de som berörs.

Dom åsikterna är långt ifrån patetiska..

2011-05-07 @ 18:21:20
madde hane

Ja mycket från din sida iaf, ingen som bryr sej försök att förstå de! Dom har gått vidare acceptera!!!!! SÅÅÅ skönt att se dom Glada igen!



Vem har sagt att ngt är riktat till dej???

Du som tar åt dej och som sagt, de får ju stå för dej!



Låt dom vara så blir de bäst!



2011-05-07 @ 22:27:31
Anonym

JA mycket i från dej iaf, ingen som bryr sig försök att förstå det! Dom har gått vidare försök att acceptera det...Så skönt att se dom må bra igen=)



Vem har sagt att ngt har med dej att göra???

Om du tar åt dej så är ju som sagt det ditt problem!



Låt dom vara så blir de bäst!



2011-05-07 @ 22:35:58
Agnetha

Ja du Madde,,inte för att jag vet vad du har med allt att göra, men JAG har lagt hela den här historien bakom mej för länge sedan, men jag tycker fortfarande att det är så "larvigt" av vuxna människor att bete sej så dummt. Mycket bättre att prata o rensa luften,,så är allt klart,,,

2011-05-08 @ 10:20:45
Maximiliam

Snyggt där.

Du skrev att du hade en telefon i första meddelandet till Emma, varför då inte använda den och kontakta Emma på så vis istället. Du säger emot dig själv lite, när du först påpekar att du har en telefon som Emma kan ringa på och sen så skriver du ett långt brev över datorn där du tar upp saker som inte alla behöver se. Och vad ger dig rätten att säga att hon är falsk?

"Vissa ger sig visst aldrig:( Men ibland är det bättre att bara glömma och gå vidare!", kan tolkas på olika sätt.



2011-05-10 @ 23:47:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0