Badrumsskåpet

Städade och tömde badrumsskåpet, så nu har Tobbe till å med fått ett halvt hyllplan! Haha ;)



Kommentarer
Heidi

Haha!!! Klassiskt badrumsskåp hos ett par, skulle jag tro. Är ungefär lika här... Var ska alla bebisgrejer va sen liksom?? Hihi... ;)

2012-06-09 @ 20:37:07
URL: http://livetenligtheidi.blogg.se/
LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

Shuue! allt bra med dig? :)

2012-06-10 @ 14:44:10
URL: http://babustyle.blogg.se/
Millan

Hej Emma! Först måste bara säga att jag älskar din blogg! Men jag har två frågor angående mitt hår, hoppas på att du skulle kunna svara på dom. Tack isåfall du är bäst! :D



1. Jag har ganska lockigt hår och det brukar locka till sig när jag tvättat håret. Det översta blir oftast platt och sen är det lockigt längre ner och längden på mitt hår är ungefär mellan brösten och axlarna. När jag sätter upp mitt hår i en hästsvans så efter ett tag så får jag en massa baby-hår som är jättekort och fult som sticker ut här och där. Eftersom jag har självlockigt hår så blir det antingen små korkskruvar eller så sticker det bara rakt ut. Min fråga är då kan man bli av med baby-hår utan att det blir jättefult?



2. Jag tvättar håret med schampoo och tar sedan balsam och ibland hårinpackning, ändå blir mitt hår jättetovigt efter nån dag även fast jag borstar det minst två gånger om dan. Det blir oftast som en stor tova som typ en klump omöjlig att reda ut. Finns det nåt sätt att fixa det? Typ nån produkt eller att jag ska sova med tofs eller nåt?



//Millan

2012-06-10 @ 15:14:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta mig!
Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:










RSS 2.0